reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Anna czy to są normalne ceny Quinny???? :szok:
moja szwagierka kupiła w zeszłym roku w listopadzie chyba też Quinny, mam wrażenie, że identyczny zestaw (na pewno 3-kołowy, z nosidełkiem, śpiworkami itp...) NOWY za 1300 albo 1400. Była jakaś promocja, czy wyprzedaż, bo do wyboru były tylko 2 kolory.
Ale 1800 za używany?:szok: :szok: :szok: :szok:

reklama
oj, przepraszam, sieję zamieszanie, jak zawsze... 1500 nowy ale bez Maxi-cosi (za to dodatkowo jakieś 500)
Ale tym bardziej jestem w szoku, że ceny takie tragiczne....

Alkmena mam nadzieję że bedziesz zadowolona z tych zakupków.... ja czekam na paczuszke od timur00 :-)

Anna pościel śliczna, a jeżeli chodzi o pościel z froty ja nie uzywam bo frota jest fajna do pierwszego prania... ale zależy co kto lubi polecam natomiast flanele... mam dla Julki kilka takich kompletów i są bardzo fajne :-)

Pastela ja takiej poduchy nie miałam i ciężko się wypowiadać... mi od tego leżenia też niewygodnie i wszystko mnie boli.... nie mam pojęcia czy poduszka coś by zmieniła... eh a tu jeszcze 3 miesiące do końca... ;-)

Aniowa normalna cena zestawu Quinny to koszt około 2500 zł. Normalnie szok cenowy!!!​

Grubelek może faktycznie frota nie za dobra. A co powiesz o tym komplecie do wózka:​

Komplet pościeli polarowej z tłoczoną owieczką poduszeczka + kołderka

Mam zamiar kupić dwa komplety

Anna_79 - no to mamy problem z tym wózkiem:-)))
Mój mąż już bardzo aktywnie ogląda wszystkie możliwe aukcje naszego wózka na Allegro, a X-lander jest naprawdę bardzo fajny, tylko z tego co wiem spacerówki nie da się zamontować odwrotnie do kierunku jazdy.
Pościel bardzo fajna!!! Duży wybór i przyzwoite ceny mają też w sklepie internetowym Tosia.pl - Tosia.pl - W

reklama
Grubelku - wczoraj zrobiłam zakupy u timur00 :) za prawie 600 zł :-) też czekam na paczuszkę - mam nadzieję, ze dotrze w czwartek. Jak przyjdzie zrobię foto całości i Wam pokażę :-)

A pościel do wózka z polarku mam dodaną do obserwowanych aukcji :)

Do góry