Kasiulec, widzę że nabyłas te tenisóweczki z Zary.. zastanawiałam się nad nimi bo są mega słodkie, ale nie mogłam wykumać, na jaki to wiek?? (najmniejszy rozmiar był 16) czy to butki to chodzenia, czy tylko dla picu, do wózka? jeśli to drugie, to czy w ogóle ma sens dziecku je zakładać, nie wygodniej mu będzie w samych skarpetkach albo jakichś miękkich bucikach?
reklama
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Bazylia, oczywiście,że buciki kupiłam bardziej dla siebie :-):-):-) niż dla Krzysia, ale były takie słodkie. To rozmiar 16 też się zastanawiałam na jaki wiek i nawet pytałam sprzedawczynię ale ona powiedziała mi tylko że to najmniejszy rozmiar i że nie ma określonego wieku. Wzięłam je też dlatego, że są bardzo miękkie i sprawiają wrażenie nie tylko ładnych ale i wygodnych. Podeszwa to cienki skóropodobny biały materiał więc z pewnością nie są do chodzenia tylko "do wyglądania";-)
mila333
Kornelka - lipiec 2007
Anna, jak pokażę tego linka z bodziakiem dla kibica(cki) mężowi, to mam ów ciuszek w domu jak w banku. Tylko jeśli realizują indywidualne zamówienia, to ten nasz bodziak będzie na 100% niebiesko-biały...
Bazylia, te skarpetki są tak słodkie, że można by je chyba zjeść :-).
Jeszcze pytanko do doświadczonych: co trzeba kupić Dzidzi do wózka? Pościel? Poduszkę? Kocyk? Coś jeszcze?
Edit: właśnie zostałam obsztorcowana, że nie "biało-niebieski", tylko "niebiesko-biały"... Dla niektórych to ogromna różnica...
Bazylia, te skarpetki są tak słodkie, że można by je chyba zjeść :-).
Jeszcze pytanko do doświadczonych: co trzeba kupić Dzidzi do wózka? Pościel? Poduszkę? Kocyk? Coś jeszcze?
Edit: właśnie zostałam obsztorcowana, że nie "biało-niebieski", tylko "niebiesko-biały"... Dla niektórych to ogromna różnica...
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
A kto powiedział, że dla chłopców ma się kupować tylko praktyczne ciuszki. Mamy dziewczynek mogą im kupić słodkie malutkie sandałki z falbankami, cekinami i innymi świecącymi pierdołami służącymi tylko i wyłącznie uciesze dorosłych to my możemy kupić naszym chłopom wypasione tenisówki :-):-):-) Zresztą jakby były korki to też bym kupiła. A co!
Grubelek
mamy lipcowe'07
Piekne te Wasze zakupki mamusie! :-) Butki i skarpetki też, chociaz ja ich jeszcze nie kupuje , przesadna nie jestem... ale Mama mi kupi jak sie juz urodzi...
No to ja znów sie pochwale...
No to ja znów sie pochwale...
Mam prośbę do doświadczonych dziewczyn. Zróbcie kiedyś w przypływie czasu taką listę najpotrzeniejszych rzeczy dla dzidziusia:
- na pierwsze dwa tygodnie
- do łóżeczka
- do wózeczka
- do higieny
Nie mam pojęcia co powinnam skompletować! W artykułach są wymieniane zazwyczaj tylko rzeczy potrzebne do szpitala, a nie znajduję nic na temat, co należy kupić w oczekiwaniu na dziecko :-(
- na pierwsze dwa tygodnie
- do łóżeczka
- do wózeczka
- do higieny
Nie mam pojęcia co powinnam skompletować! W artykułach są wymieniane zazwyczaj tylko rzeczy potrzebne do szpitala, a nie znajduję nic na temat, co należy kupić w oczekiwaniu na dziecko :-(
super ciuszki kupiłyście bomba! a te butki
a ja zaczęłam kupować wyprawkę dla dziecka i dla siebie do szpitala, mi może to być wcześniej potrzebne, oby nie, ale... a zresztą będę miała się czym bawić w łóżku :-) zamówiłam na allegro m.in.: pieluchy tetrowe x10, Pampersy 1 x1, sudocrem 120ml, wkładki laktacyjne x2, majtki poporodowe, ceratki pod prześcieradełko x2, body rozpinane, patyczki hig., ręczniczek, zestaw: nożyczki, cążki i pilniczek i takie duperele .
jeszcze chcę pieluchy flanelowe, rożek, śpiworek, inne ciuszki, prześcieradła, leżaczek ... ale ten sprzedawca nie miał :-( więc muszę uzbierać następne zamówienie u innego
a ja zaczęłam kupować wyprawkę dla dziecka i dla siebie do szpitala, mi może to być wcześniej potrzebne, oby nie, ale... a zresztą będę miała się czym bawić w łóżku :-) zamówiłam na allegro m.in.: pieluchy tetrowe x10, Pampersy 1 x1, sudocrem 120ml, wkładki laktacyjne x2, majtki poporodowe, ceratki pod prześcieradełko x2, body rozpinane, patyczki hig., ręczniczek, zestaw: nożyczki, cążki i pilniczek i takie duperele .
jeszcze chcę pieluchy flanelowe, rożek, śpiworek, inne ciuszki, prześcieradła, leżaczek ... ale ten sprzedawca nie miał :-( więc muszę uzbierać następne zamówienie u innego
reklama
mila333
Kornelka - lipiec 2007
Kasiulec, Bazylka, wypasionym chłopięcym tenisówkom mówimy stanowcze TAK!! :-)
Grubelek, to błękitne body jest prześliczne .
Grubelek, to błękitne body jest prześliczne .
Podziel się: