reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Tenisówki super!!! Szkoda tylko, że są "tylko" do wyglądania, bo z tego co pamiętam moje dziecię, nie znosiło rzeczy do "wyglądania"
Grubelku jest jakiś osobny przesąd odnośnie skarpetek i bucików???
Bazylka buciki dla koleżanki cudne!
Grubelku jest jakiś osobny przesąd odnośnie skarpetek i bucików???
Bazylka buciki dla koleżanki cudne!
Grubelek
mamy lipcowe'07
Zebrra ten przesąd to chyba taki sam ale odnośnie (tylko!!!) skarpetek i butków (nie chciałam tego pisać bo wiele z Was kupuje i dobrze :-) ). Inne rzeczy mozna kupować... Ja tam nie kupuje (butków i skarpetek)... chociaz kusi ale tak mi się to źle kojarzy... pewnie po tym pierwszym poronieniu... :sick:
Dzięki Mila tak mi się sam zalicytował...
Dzięki Mila tak mi się sam zalicytował...
zebrra
A oto mój najnowszy nabytek fotelik samochodowy Cena powalająca, co??
Grubelek
mamy lipcowe'07
Zebrra super! :-) Dobrze że tak Ci sie udało!!! A cena hihihi rzeczywiscie... Niech dobrze słuzy! :-)
zebrra
Mam nadzieję, że będzie ok, jesli okaże się niezbyt fajny mam jeszcze alternatywę
Zrobiłam sobie listę rzeczy, które jeszcze muszę kupić, no i wyszło z tego, że z ciuszków potrzebuję już tylko body i czapeczki, no i właściwie wszystkie akcesoria
Zrobiłam sobie listę rzeczy, które jeszcze muszę kupić, no i wyszło z tego, że z ciuszków potrzebuję już tylko body i czapeczki, no i właściwie wszystkie akcesoria
Buciki zawsze są najpiękniejsze ze wszystkich ciuszków
Zebrra, okazja niebywała, nawet jak Ci nie podpasuje, to nie żal będzie zmienić.
A ja, choć łóżeczka jeszcze nie mam, kupiłam coś co zawiśnie nad Bułkowym posłaniem, a dostanie to na chrzcie (wczoraj na kiermaszu nie mogłam się powstrzymać ;-)):
Zebrra, okazja niebywała, nawet jak Ci nie podpasuje, to nie żal będzie zmienić.
A ja, choć łóżeczka jeszcze nie mam, kupiłam coś co zawiśnie nad Bułkowym posłaniem, a dostanie to na chrzcie (wczoraj na kiermaszu nie mogłam się powstrzymać ;-)):
Grubelek
mamy lipcowe'07
Ankami bardzo ładny ten obrazek! Ja Julce jak jeszcze była w brzuszku kupiłam Aniołka... teraz`Syneczkowi tez kupie... :-)
Zebrra - gratulacje, udało Ci się no i fotelik z głowy, a cena bombowa !
Ankami - ładny obrazek, ja do tej pory pamiętam aniołki, które wisiały u mnie nad łóżeczkiem, czułam się bezpiecznie więc coś takiego trzeba pewnie zawiesić (ja mam jeszcze gdzieś schowane te swoje aniołki)
Ankami - ładny obrazek, ja do tej pory pamiętam aniołki, które wisiały u mnie nad łóżeczkiem, czułam się bezpiecznie więc coś takiego trzeba pewnie zawiesić (ja mam jeszcze gdzieś schowane te swoje aniołki)
reklama
Witajcie! :-)
Jestem majowka 2006. Proponuje Wam zakup roznych rzeczy po mojej corci:
Karuzela pluszowa firmy Canpol (178299589) - Aukcje internetowe Allegro
KOSZULA DO KARMIENIA S (178326902) - Aukcje internetowe Allegro
śliczne ciuszki dla małej dziewuszki, 56-62 (178707478) - Aukcje internetowe Allegro
NOWA BUTELKA HABERMANA (178715705) - Aukcje internetowe Allegro
Wkrotce kolejne komplety ciuszkow.
Pozdrawiam i zycze samych udanych porodow i zdrowych dzieciaczkow! :-)
Jestem majowka 2006. Proponuje Wam zakup roznych rzeczy po mojej corci:
Karuzela pluszowa firmy Canpol (178299589) - Aukcje internetowe Allegro
KOSZULA DO KARMIENIA S (178326902) - Aukcje internetowe Allegro
śliczne ciuszki dla małej dziewuszki, 56-62 (178707478) - Aukcje internetowe Allegro
NOWA BUTELKA HABERMANA (178715705) - Aukcje internetowe Allegro
Wkrotce kolejne komplety ciuszkow.
Pozdrawiam i zycze samych udanych porodow i zdrowych dzieciaczkow! :-)
Podziel się: