reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Anna nie wiem jakiej wielkości masz te pudła, ale ja do pierwszego włożyłabym ciuszki od 56 do 74, a jeśli pudła małe to 56-62, następne 68-74...
capri
po prostu ja ;)
Kasiulec81, ja tez przyznam, ze pierwszy raz słyszałam o takich nakładkach. To bardzo praktyczne. Rozumiem, że można je zdjąc i np umyć, po czym na nowo zamontować? Fajna sprawa. A czy można kupić takie nakładki oddzielnie i załozyć na dowolne łóżeczko???
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Capri, gdyby mozna było dostać je oddzielnie to by było super. Wtedy mogłabym kupić dowolne łóżeczko. Ale niestety nic mi o tym nie wiadomo. Zaraz się porozglądam
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Bazylia, hmmmm jakie męskie :-) Jak się cofniesz do 68 strony to zobaczysz, że kupiłam taką samą koszulkę w Zarze (ta beżowa chocolate) słodka jest. Już sobie wyobrażam jak pysznościowo będą w nich wyglądać nasi chłopcy
zebrra
Potrójna mama :)
Bazylka sweeciaki jak zwykle
reklama
Bazylia, hmmmm jakie męskie :-) Jak się cofniesz do 68 strony to zobaczysz, że kupiłam taką samą koszulkę w Zarze (ta beżowa chocolate) słodka jest. Już sobie wyobrażam jak pysznościowo będą w nich wyglądać nasi chłopcy
Kasiulec, zauważyłas jaka dyskryminacja? wczesniej patrzyłam tylko na rzeczy dla dziewczynek, a teraz jak wiem, że Marcel to Marcel, to dopiero odkryłam, jaka niesprawiedliwość panuje pod względem ciuchowym. Nawet w Zarze, gdzie ciuszki są drogie, ale śliczne - 10 półek z sukieneczkami, bluzeczkami, spódniczkami, aż ślinka leci, a dla naszych chłopaczków jedna nędzna półeczka z samymi okropnymi mini-koszulami męskimi i swetrzyskami.. Składam oficjalną skargę!
Podziel się: