reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Hej! A ja kupiłam dzisiaj w ikea pudełka i zamierzam segregować ciuszki według rozmiaru.
Może macie pomysł jak najlepiej je podzielić? Jaką rozmiarówką?

reklama
Anna nie wiem jakiej wielkości masz te pudła, ale ja do pierwszego włożyłabym ciuszki od 56 do 74, a jeśli pudła małe to 56-62, następne 68-74...

Kasiulec81, ja tez przyznam, ze pierwszy raz słyszałam o takich nakładkach. To bardzo praktyczne. Rozumiem, że można je zdjąc i np umyć, po czym na nowo zamontować? Fajna sprawa. A czy można kupić takie nakładki oddzielnie i załozyć na dowolne łóżeczko???

Capri, gdyby mozna było dostać je oddzielnie to by było super. Wtedy mogłabym kupić dowolne łóżeczko. Ale niestety nic mi o tym nie wiadomo. Zaraz się porozglądam :tak:

Hej dziewczyny, dawno mnie nie było, ale za to wracam z nabytkami - musiałam coś kupić, zeby mały nie został z babskimi spadami po amelce...

Bazylia, hmmmm jakie męskie :-) Jak się cofniesz do 68 strony to zobaczysz, że kupiłam taką samą koszulkę w Zarze (ta beżowa chocolate) słodka jest. Już sobie wyobrażam jak pysznościowo będą w nich wyglądać nasi chłopcy :-D:-D:-D

Zebrra no właśnie nie za duże te pudełka. Dzięki za podpowiedź! Będę miała dzisiaj co do roboty :-)

reklama
Bazylia, hmmmm jakie męskie :-) Jak się cofniesz do 68 strony to zobaczysz, że kupiłam taką samą koszulkę w Zarze (ta beżowa chocolate) słodka jest. Już sobie wyobrażam jak pysznościowo będą w nich wyglądać nasi chłopcy :-D:-D:-D

Kasiulec, zauważyłas jaka dyskryminacja? wczesniej patrzyłam tylko na rzeczy dla dziewczynek, a teraz jak wiem, że Marcel to Marcel, to dopiero odkryłam, jaka niesprawiedliwość panuje pod względem ciuchowym. Nawet w Zarze, gdzie ciuszki są drogie, ale śliczne - 10 półek z sukieneczkami, bluzeczkami, spódniczkami, aż ślinka leci, a dla naszych chłopaczków jedna nędzna półeczka z samymi okropnymi mini-koszulami męskimi i swetrzyskami.. Składam oficjalną skargę!

Do góry