reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Negri, super że możesz wybierać ubranka razem z mężem. No no ma chłopak gust, sama bym się nie oparła tym body :-) mój mąż przez najbliższe 7 tyg jest na kursie i widzimy się tylko w weekendy, a wtedy zajmuje się remontem mieszkania więc zakupy to moja domena. Też zamówiłam body i czekam aż mi prześlą
SzafaMalucha.pl - odzie� dzieci�ca i niemowl�ca, artyku�y papiernicze, ubranka dla dzieci, ubrania dla dzieci, ubranka dzieci�ce, ubrania dzieci�ce: Body Jeep (3pak)

zaczynam rozglądać sie za wozkiem i nie wiem czy zdecydować sie na gondolke czy na dwufunkcyjny. szukam jakiegoś lekkiego bo po schodach będe taszczyć i nic mi sie nie podoba. trojkołowe kojarza mi się z taczką a te z małymi podwójnymi kołkami z kojarza mi sie z wózkiem ale na zakupy np w biedronce i jak tu znależc coś fajnego jak mam takie skojarzenia.a poza tym te co mi sie podobają to np ne maja przekładanej rączki albo sa b.ciezkie

Ja decyzję o wczesniejszych zakupach podjęłam z kilku powodów, przede wszystkim uwielbiam robic zakupy, po drugie kupowanie tych malutkich rzeczy sprawia mi dziką przyjemność, po trzecie nie znam dnia ani godziny (jak byłam z Wiką w ciąży spędziłam 6 miesięcy w szpitalu), po czwarte ze względu na ciśnienie mogę mieć wczesniaka, a chcę być przygotowana, po piąte ze względów ekonomicznych - nie chce jedenj całej pensji wydac na Malucha, woilę kupowac pomału i systematycznie, żeby się nie wykończyć finansowo...

Negri śliczne bodziaki :)
Ankami lubisz francuski?
Julcia o wózkach dyskutowałyśmy już tyle razy, że chyba najłatwiej będzie jak przeczytasz wątek od początku...

Zebrra co do zakupów to ja zgadzam się z Tobą w 100 % bo zawsze powtarzam, że nigdy nie wiadomo co się stanie i np jutro lekarz może mi powiedzieć że mam leżeć a wtedy kto wszystko zrobi za mnie ?? ;-):tak:

Negri - ten motyw świąteczny odlotowy! Szkoda, że u nas nie ma takich sklepów :-(.
Mnie udało się ostatnio kupić biały pajacyk z Mikołajem i reniferami oraz z napisem "My first Christmas" ale w ciuchach. Śliczne, niezniszczone - ale boję się, że mały już nie wejdzie w niego na święta.

Anna body super :)

Ankami zapomniałam napisać, pytałaś o sklepy z ubrankami ciążowymi w "złotych tarasach", znalazłam sklep nivena, innych nie widziałam, ale nie rozglądałam się jakoś specjalnie...

reklama
Zebrra, dzięki. Tak czy inaczej muszę się w końcu do tych tarasów przejechać. Ale pewnie kiedy to nastąpi, będę już na etapie kupowania ciuchów dla Buły a nie dla siebie ;) A francuski lubię, bardzo. Planuję nawet od małego gadać do dziecka po polsku i francusku, no ale zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

Do góry