reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Niusia,
My wybralismy quinny buzz, jest na 3kolach i uwazam ze jest wystarczajaco stabilny, przednie kolko jest podwojne, skretne z mozliwoscia blokady, raczka jest w stalym miejscu, ale wklad mozesz zamontowac przodem lub tylem do kierunku jazdu, tak wiec dla mnie istotne sa obie te funkcje:tak:
Jest juz nowy model 2007 ktory wyszedl w lutym, ale my wybralismy jeszcze ten z 2006 ze wzgledu na to ze wklad spacerowy jest wiekszy, co idzie za tym ze dzidzia ma wiekszy komfort. Do tego mozna kupic fotelik maxi cosi, w tym samym kolorze, ktory pasuje do tego stelarza.

Zobacz załącznik 33800

Zobacz załącznik 33801

reklama
Niusia - ten wózek ma kosz na zakupy?? Bardzo mi się podoba ten wózek, ale z tego co obserwuję u koleżanek to duży kosz na zakupy, jakieś podręczne rzeczy jest bardzo przydatny w wózkach.

Niusia - znalazłam na Allegro, można dokupić koszyk na zakupy...

Ankami wózeczek fajowy, lubię trójkołowe :) Powiedz, z czego zrobione są kółka? Jakiś elastyczny materiał, czy plastik?

Nusia78 ja w końcu zrezygnowałam z przekładanej rączki na rzecz dobrych skrętnych kół, na pewno częściej te koła będą mi przydatne niż przekładana rączka, a poza tym można użyć parasolki...

hej dziewczyny dawno mnie nie było:tak: widze że zakupowe szaleństwa są w toku a mam pytanko kiedy bezdziecie prały i prasowały ciuszki ?

Oliwka hihihi... ja już piorę z przyzwyczajenia... :-D no i sama juz nie wiem czy nie robie dobrze bo okazało się że muszę leżeć być może do końca, a tak w ogóle to ja planowałam tak w czerwcu mieć już wszystko gotowe ubranka i torbe do szpitala.... Czyli w drugiej połowie maja pranko... i prasowanie :tak:

Oliwka witaj :)
Ja też w końcu wszystko poprałam i poprasowałam, ale w połowie czerwca zrobię to jeszcze raz, chyba żeby (oby nie!) coś wcześniej, to wtedy zajmie się tym moja Mama...

HIhihi... :-D zapomniałam się pochwalić wczoraj wieczorem wylicytowałam sobie śpiworek... tzn dzidzi ;-) taki do spania na jesień i zimę fioletowy ale ma samolot więć dla chłopca może być :tak: :-D

Zebrra, wózek ma piankowe łożyskowane koła (cokolwiek miałoby to znaczyć). Nie są pompowane, ale na pewno też nie są plastikowe. Są dosyć duże. Po sklepie wygodnie się tym wózkiem manewrowało.

reklama
Ej dziewczyny, jak ja Wam zazdroszczę zakupów!!!
Też bym chciała coś dzidzi kupić, ale mam ciążę z przebojami i muszę cały czas leżakować, to dopiero 24 tydzień i boję się, bo się nasłuchałam tego gadania wszystkich życzliwych, że nie wolno nic kupować, żeby nie zapeszyć. Wiem, że to tylko gadanie i w zasadzie to ja przesądna nie jestem, ale w tej sprawie to się boję jak nigdy w życiu, żeby wszystko było ok. Na razie oglądam ciuszki, które kupuje moja mama, przynosi do pooglądania i tyle, zabiera do domu:-(((

Niusia - wózeczek Quinny bardzo fajny!!! Też chcieliśmy taki kupić, ale jak mniej więcej policzyliśmy, że tak naprawdę to dla dzidzi musimy prawie wszystko kupić, bo to nasze pierwsze i w rodzinie i mojej i męża też, to trochę nas ta cena powaliła. Na dodatek we wrześniu odbieramy mieszkanie, więc wydatków i tak będzie od groma i jeszcze trochę!!!

Dziewczyny, ale chyba są jeszcze jakieś przyzwoite wózki w trochę bardziej przyjaznej cenie???

A co do przekładanej rączki - to chyba trzeba poszukać jakiegoś ze skrętnymi kółeczkami i możliwością montażu siedziska w obie strony, jak pisała Niusia - złoty środek. Macie jakieś swoje ulubione i przetestowane modele???

Ojeju, muszę kończyć i zmienić boczek, bo mały coś dziś chyba poczuł wiosnę i kopie mamusię wściekle:-)))

Pozdrawiam serdecznie wszystkie lipcowe mamusie, te leżące i szczęściary chodzące !!!

Do góry