reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

A ja jestem mała wzrost 164 a Jarek 172, a moje dziecko ubrało tylko raz ciuszek w rozmiarze 56...takie się urodziło, i moim zdaniem to strata kasy, ja zaoszczędzę na ciuszku chociaż kosztuje mało bo więcej dzieci nie planuje i wolę kupić coś co dziecko dłużej ponosi
będę miała tylko 2 śpiochy w tym rozmiarze i kaftaniki, i body a reszty więcej kupie:tak:

reklama
Teraz patrzę w książeczkę Ola była długa 57 cm jak się urodziła hehe wieloryb, a teraz taka drobnica się z niej zrobiła:-p

wkleję trochę fotek, aby weselej :-p
1. moja wanienka, którą wczoraj dostałam /ma 4 nogi/
2. rampersy Agmes
3. komplet Modna Maja rozm. 56
4. rampersik Batyr ciekawe jak Wiktor będzie w tym wyglądał :zawstydzona/y:

Pastela ciuszki fajne :tak: ten różowy... hmmmm podobno modny dla chłopców :-D :laugh2: :-D tylko wanienka nie wiem jak z jej stabilnością... :confused: ale darowanemu koniowi.... tylko skoro korzystała z niej kuzynka Twoja to pewnie jest spoko! :-)

a tu ciekawostka przyrodnicza:
które body jest w odpowiednim rozmiarze:confused:

1. body H&M na metce rozmiar 50 :baffled:
2.
body Modna Maja na metce 56 :eek:
3.
body Agmes na metce 62 :szok:

i bądź tu człowieku mądry i kupuj i internecie :dry:

HiHi Pastela domyślam się że 4 :-) jak jest stabilna to dobrze bo wiesz są tego typu wanienki nie stabilne - pełno tego w marketach i dlatego pytałam... My mamy taką jak na fotce tylko kolor inny.. a Body... co firma to inna rozmiarówka....

a w tabelce od zebrry, tak piszą, że 'H&M to Dla dużych maluchów. mają bardzo długie rękawki!' czyli te moje rozmiary 50 będą dobre na większe dziecko, bo wszystkie ciuszki jakie mam z tego rozmiaru to H&M :laugh2:
Wczoraj zapisałam sobie ten dok. a dziś już o nim nie pamiętałam skleroza
:baffled:

Grubelek - Twoja wanna full wypas, super

reklama
Pastela ta 50 z H&M to jak 56... chociaz mi się te H&M-owe ubranka w rozm 50 wydają takie malusie jak dla wcześniaków... ja to juz nie pamiętam muszę chyba obejrzeć te po-Julkowe... :-D

A wanna też po Julce.. na szczęscie nie sprzedałam... chociaż też już miałam taki plan...

Do góry