reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Ewa cieszę się, że Cię przekonałam super zakupki
Marika podziwiam, ja bym nie wytrzymała ))
Marika podziwiam, ja bym nie wytrzymała ))
hej wszystkim "zakupoholiczkom: hihihi
może to dziwne - a może jakiś lęk żeby nie zapeszyć - ale ja jeszcze NIC dla maluszka nie kupiłam.... dzisiaj tak sobie przeglądam co tu piszecie i chyba mnie wzięło hahahaha - mam plan na jutro :-) :-) :-)
tylko OD CZEGO ZACZĄĆ????
Rodzice Dużego zadeklarowali zakup wózka i zaczęłam się wogóle zastanawiać jaki??? Macie moze jakieś zdjecia który najlepszy (sprawdzony)? Wcześniej sklepy dla maluszków omijałam szerokim łukiem żeby nie płakać a teraz gdy mnie to szczęście dosięgło - nie wiem WOGÓLE co i jak....
może to dziwne - a może jakiś lęk żeby nie zapeszyć - ale ja jeszcze NIC dla maluszka nie kupiłam.... dzisiaj tak sobie przeglądam co tu piszecie i chyba mnie wzięło hahahaha - mam plan na jutro :-) :-) :-)
tylko OD CZEGO ZACZĄĆ????
Rodzice Dużego zadeklarowali zakup wózka i zaczęłam się wogóle zastanawiać jaki??? Macie moze jakieś zdjecia który najlepszy (sprawdzony)? Wcześniej sklepy dla maluszków omijałam szerokim łukiem żeby nie płakać a teraz gdy mnie to szczęście dosięgło - nie wiem WOGÓLE co i jak....
zebrra
Ewa dostałam już paczkę ze sklepu, wszystko jest w jak najlepszym porządku Porobię zdjęcia i powklejam
zebrra
Nicoya zakup wózka to powazna sprawa
Znalazłam kilka artykułów, które warto przeczytać na ten temat
JAK WYBRAĆ ODPOWIEDNI WÓZEK?
Pierwsze kółka dla malucha
Jak wybrać prawidłowo wózek głęboki?
ale tez kilka mopich osobistych spostrzeżeń:-) (będę pisała hasłami, mam nadzieję, że dla każdego zrozumiałymi i w zupełnie przypadkowej kolejności :-)):
- stabilny
- duże koła (najlepiej pompowane)
- jesli koła skrętne, to koniecznie z blokadą skrętu
- przekładana rączka (przydatna nie tylko dla dziecka, ale tez dla mamy,np. kiedy dziecku słońce świeci w twarz... lepsze niż parasolka)
- pokrowiec na nogi
- regulowane oparcie (conajmniej trzy stopnie regulacji, regulacja również w wózku głębokim)
- łatwość zmiany położenia oparcia
- cicho składana budka
- waga wózka
- łatwe składanie (zwłaszcza dla podróżujących samochodem rodziców)
- zdejmowana do prania tapicerka
- rączka z regulacją wysokości i zdecydowanie pojedyncza, a nie podwójna - nie da się jej poprowadzić jedną ręką...
- dobre amortyzatory
- hamulec, który można uruchomić jedną nogą
- w spacerówce dobrze, kiedy barierka spełnia też rolę niewielkiego stolika
- duży kosz
- pięciopunktowe pasy
To są rzeczy, na które na pewno zwróce uwagę przy zakupie kolejnego wózka, jedne dotyczą wózka głębokiego, drugie wózka spacerowego, a jeszcze inne są uniwersalne Generalnie jestem za wózkiem głębokim i potem spacerówką (sama przy Wiktorii miałam najpierw wózek wielofunkcyjny, potem spacerówkę graco, potem spacerówkę peg perego, potem spacerówkę chicco i jeszcze wózek parasolkę... byłam maniaczką kupowania wózków
teraz posatnowiłam poprzestać na trzech wózkach
głęboki mam po Wiktorii, potem jakaś duża spacerówka i na koniec coś mega lekkiego
Znalazłam kilka artykułów, które warto przeczytać na ten temat
JAK WYBRAĆ ODPOWIEDNI WÓZEK?
Pierwsze kółka dla malucha
Jak wybrać prawidłowo wózek głęboki?
ale tez kilka mopich osobistych spostrzeżeń:-) (będę pisała hasłami, mam nadzieję, że dla każdego zrozumiałymi i w zupełnie przypadkowej kolejności :-)):
- stabilny
- duże koła (najlepiej pompowane)
- jesli koła skrętne, to koniecznie z blokadą skrętu
- przekładana rączka (przydatna nie tylko dla dziecka, ale tez dla mamy,np. kiedy dziecku słońce świeci w twarz... lepsze niż parasolka)
- pokrowiec na nogi
- regulowane oparcie (conajmniej trzy stopnie regulacji, regulacja również w wózku głębokim)
- łatwość zmiany położenia oparcia
- cicho składana budka
- waga wózka
- łatwe składanie (zwłaszcza dla podróżujących samochodem rodziców)
- zdejmowana do prania tapicerka
- rączka z regulacją wysokości i zdecydowanie pojedyncza, a nie podwójna - nie da się jej poprowadzić jedną ręką...
- dobre amortyzatory
- hamulec, który można uruchomić jedną nogą
- w spacerówce dobrze, kiedy barierka spełnia też rolę niewielkiego stolika
- duży kosz
- pięciopunktowe pasy
To są rzeczy, na które na pewno zwróce uwagę przy zakupie kolejnego wózka, jedne dotyczą wózka głębokiego, drugie wózka spacerowego, a jeszcze inne są uniwersalne Generalnie jestem za wózkiem głębokim i potem spacerówką (sama przy Wiktorii miałam najpierw wózek wielofunkcyjny, potem spacerówkę graco, potem spacerówkę peg perego, potem spacerówkę chicco i jeszcze wózek parasolkę... byłam maniaczką kupowania wózków
teraz posatnowiłam poprzestać na trzech wózkach
głęboki mam po Wiktorii, potem jakaś duża spacerówka i na koniec coś mega lekkiego
zebrra
No, a teraz się pochwalę zakupami ze sklepu, którego link wklejałam kilka dni temu
Przewijak
Rożek
Posciel
Przewijak
Rożek
Posciel
Dziś przechodząc koło sklepu Gapiszon, zauważyłam, że mają wyprzedaż - likwidują sklep. Wózki podobno w cenach hurtowych, ale nie wchodziłam do środka, więc nie potwierdzę, jakie to ceny.
www.gapiszon.pl (u mnie nie śmiga niestety)
A sobie kupiłam bluzkę-tunikę, ale nie ma jej na stronach Happy Mum, zatem nie pochwalę Wam się jak wygląda
www.gapiszon.pl (u mnie nie śmiga niestety)
A sobie kupiłam bluzkę-tunikę, ale nie ma jej na stronach Happy Mum, zatem nie pochwalę Wam się jak wygląda
zebrra
Ankami zrób zdjęcie tuniki i wklej
U mnie też ta stronka nie chodzi...
U mnie też ta stronka nie chodzi...
Chyba już gdzieś wspominałam, że zanim zrobię zdjęcie, wykończę kliszę, oddam do wywołania, zeskanuję i wkleję, to miną wieki A i tak nie wiem, czy nie będzie to szybciej niż sprawię sobie aparat cyfrowy ;-)
Jest podobna do Tuniki india z kolekcji happy mum, ale nie ma pasa do przewiązania, jest luźniejsza i w bardziej czekoladowym brązie - no! niech wyobraźnia Wasza popracuje ale była przeceniona i to najważniejsze ;-)
Jest podobna do Tuniki india z kolekcji happy mum, ale nie ma pasa do przewiązania, jest luźniejsza i w bardziej czekoladowym brązie - no! niech wyobraźnia Wasza popracuje ale była przeceniona i to najważniejsze ;-)
reklama
zebrra
Wyobraziłam sobie chyba... wyobraźnię to ja mam niczego sobie
Podziel się: