reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

marika - ja bym brała od razu :) - poczekam jednak aż będę znała płeć wtedy sama zacznę robić zakupy

Mhm... czyli pozostaje tylko wybrać proszek :-) Ale to jeszcze czas ;-)

reklama
Alkmena ja nie kupuje tego:-( tylko tak natrafiłam na allegro, bo fajniutkie i tak wam pokazuje, z zakupami jeszcze poczekam co najmniej do 25 tyg:tak:

Kochane jak będziecie miały chwilę to zajrzyjcie TU :) sklep jest w trakcie likwidacji i wszystko wyprzedają... ja oczywiście już zrobiłam zakupy... :)

Kupiłam pościel, pościel do wózka, przewijak, rożek, kocyk :) polecam artykuły firmy Sophie-Z, korzystałam z nich, jak Wika była malutka i bardzo mi odpowiadały :)

Może i tak, ale to tylko drobiazgi, kole4żanki kupują już wózki, więc nie ma co się denerwować...

Stwierdziłam, że co ma być to będzie, nie chcę myśleć, że może się coś stać, bo przawdopodobieństwo jest, ale najgorsze minęło i nie chcę wywoływać wilka z lasu... Od teraz bedę się cieszyć (bo do tej pory trochę się bałam) i kupować to na co przyjdzie mi ochota :)

reklama
Jednak kupiłam:
-przewijak
-pościel 7 częściowa
-pieluchy tetrowe
-rożek
-pokąpielowy ręczniczek
Skusiłam się cenami!!!!!:-) A złe myśli precz:wściekła/y:

Do góry