reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Zebrra wielkie dzięki mnie też się podoba ;-)

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
dev181pr___.png
[/url]

Dziewczyny a jeżeli chodzi o wózki to jaki poleciłybyście?
Sama nie wiem czym się kierować przy wyborze wózka. Ten który wybrała Negri bardzo mi się podoba.

Anna, gdzieś w początkach tego tematu Zebrra dokładnie wypisała na co zwracać uwagę przy wyborze wózka - poszukaj tych rad.

:-) Wiesz co Anna_79 ja wybrałam ten wózeczek bo wczoraj go dokładniej oglądałam :-) przede wszystkim jest miękki i nie muszę wkładać dużo siły w to żeby np podjechać pod krawężnik :-) Ale ogólnie to uważam że dla każdego to jest sprawa indywidualna, np. czy chcesz z łamaną rączką, czy z wymienną gondolą na spacerówke czy spacerówke tylko że z usztywnionym nosidłem :-) Najlepiej zrobić sobie rundke po sklepach a zobaczysz że wybierzesz coś dla siebie :tak:

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
dev181pr___.png
[/url]

Dokładnie, dla każdej z nas co innego jest ważne... dla mnie na przykład najwazniejsze sprawy to skrętne, pompowane koła i niska waga wózka, no i oczywiście podstawa to tradycynjny głęboki...

reklama
Do góry