reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Ankami eee zaraz wyrodna...samolubna wystarczy hihihihi:laugh2: ale w sumie to dzidzi nie chcesz gnieść....więc nie taka samolubna......ja też nic jeszcze nie kupiłam i chyba zacznę od aventa-butelek i pieluch pampers-jednak to najlepsze pieluchy mimo wszystko:tak: zaczynam jak to się mówi od "d... strony" bo najpierw powinnam kupić rożek i te inne gadżety- pożyjemy zobaczymy:tak:

reklama
Niusia, my wybraliśmy 4rider. Urbanrider jest pioruńsko ciężki i ma bezsensowną tylną skrętną oś, 3rider jest trzykołowy, a takie również wykluczyliśmy.
Uwaga! nie wytrzymałam (a poszłam do mothercare TYLKO popatrzeć) i kupiłam pierwsze ciuszki! Wklejam

Najlepsze jest to, że nie wiem co kupiłam :-)
Te koszulki zapinane w kroczku to body, tyle umiem się domyślić, ale to rozpinane, ze stópkami? czy to słynne pajacyki? pojęcia nie mam.. ratunku! ;)

Tak kochana to pajacyk :) Ślicznościowe te Twoje ciuszki!!!

A co do butelek Avent, to są chwalone, dla mnie fajne, bo szerokie, ale Wika nie zaakceptowała żadnego aventowego smoczka... nie chciała z nich pić...

Zebrra, a wiesz że w tym niby wspaniałym mothercare nie mogłam znależć zwykłych śpioszków? pamiętałam akurat zdjęcie które wkleiłaś aby je zobrazować (takie na rozpinanych ramiączkach, też ze stópkami) i normalnie nie było! A specjalnie poszłam tam obejrzeć śpioszki bo znajomi mi mówili że tam są najlepsze. No i wyszłam z pajacykiem.. :)

Bazylia ciuszki cudne :tak:
Marika jeżeli chodzi o Avent ja mam takie butelki i jestem z nich zadowolona. Butelki mam dwie od początku i kubki niekapki. Tylko nie wiem czemu czasami przy robieniu mleka butelki przeciekają (smoczki wymieniam co jakiś czas) nie wiem może po prostu stały się już nie szczelne w sumie to ponad rok... Ale ogólnie polecam.

Nie polecam natomiast butelek typu BALONIK (firmy Canpol babies)jest to butelka która ma się nie zapowietrzać - w moim przypadku zapowietrzała się strasznie, nie wiem dlaczego... :no:

reklama
Do góry