reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Niusia, komoda BARDZO ŁADNA! Co do gabarytów, to nie mam pojęcia czy wystarczy, ale ja na pewno większej nie kupię, na swoje rzeczy mam podobną, a mam ich mnostwo.

reklama
Mila zgadzam się z Niusią, że różnie bywa z gondolą, jedne dzieci jeżdżą dłużej inne krócej, moja gondolka szczęśliwie miała regulowane oparcie, więc Wika spokojnie 6 miesięcy przejeździła :)
Niusia nie mam pojęcia prawdę mówiąc, ja nie umiem sobie tych gabarytów wyobrazić, musiałabym zobaczyć :) To Ikea?

Zebrra, Ankami - podaję adresy sklepów dzieciaczkowych, które wynalazłam w necie - może się przydadzą:
- Świat Dziecka - Puławska 2
- Dziecko - Blue City
- Maluszek - Al. Jerozolimskie 266
- Sklep Dziecięcy - Wołoska róg Bytnara
- Polak Mały - Al. Niepodległości 24/30
- Bobo - Kabacki Dukt 14 (mają jeszcze 2 sklepy w Konstancinie) www.ebobo.pl

Bazylia dzięki :)
Bardzo fajny wózkowy sklep jest między Feminą a Bankowym, po obu stronach ulicy (ci sami właściciele), mają bardzo, bardzo duży wybór wózków.
Hurtownia i sklep, podobno bardzo konkurencyjne ceny TOMI

Dziewczynki, wiem ze moze glupio to zabrzmi:baffled: i ze to kazdego indywidualna (ze tak powiem, hmm moze nie sprawa, rzecz gustu oczywiscie), Chodzi o imie dla dzidzi, dla dziewczynki mam sporo imionek, ale cos moja intuicja mi mowi ze bedzie chlopiec;-) no i tu pojawia sie problem, gdyz jakos niema imionek ktore mi sie podobaja, a jesli mi sie podobaja to nie podobaja sie mezulkowi:baffled: Moze powiedzialybyscie jakie Wam sie podobaja?

Dziewczyny, dzięki za kolejne adresy.
Byłam w tym sklepie w Blue City, porządny, duży wybór! Pani pozwoliła mi pojeździć wózkiem :) I wiecie co? chyba już jestem przekonana co do Quinny Speedi. Podoba mi się, ukochanemu na szczęście też, jest lekki, zwrotny i cena do przyjęcia. Niestety kolory ma kiepskie, ale to już detal.

reklama
Do góry