reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Mila zgadzam się z Niusią, że różnie bywa z gondolą, jedne dzieci jeżdżą dłużej inne krócej, moja gondolka szczęśliwie miała regulowane oparcie, więc Wika spokojnie 6 miesięcy przejeździła
Niusia nie mam pojęcia prawdę mówiąc, ja nie umiem sobie tych gabarytów wyobrazić, musiałabym zobaczyć To Ikea?
Niusia nie mam pojęcia prawdę mówiąc, ja nie umiem sobie tych gabarytów wyobrazić, musiałabym zobaczyć To Ikea?
Zebrra, Ankami - podaję adresy sklepów dzieciaczkowych, które wynalazłam w necie - może się przydadzą:
- Świat Dziecka - Puławska 2
- Dziecko - Blue City
- Maluszek - Al. Jerozolimskie 266
- Sklep Dziecięcy - Wołoska róg Bytnara
- Polak Mały - Al. Niepodległości 24/30
- Bobo - Kabacki Dukt 14 (mają jeszcze 2 sklepy w Konstancinie) www.ebobo.pl
- Świat Dziecka - Puławska 2
- Dziecko - Blue City
- Maluszek - Al. Jerozolimskie 266
- Sklep Dziecięcy - Wołoska róg Bytnara
- Polak Mały - Al. Niepodległości 24/30
- Bobo - Kabacki Dukt 14 (mają jeszcze 2 sklepy w Konstancinie) www.ebobo.pl
Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
Zebrra, dokladnie tak IKEA:-)
zebrra
Potrójna mama :)
Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
Dziewczynki, wiem ze moze glupio to zabrzmi i ze to kazdego indywidualna (ze tak powiem, hmm moze nie sprawa, rzecz gustu oczywiscie), Chodzi o imie dla dzidzi, dla dziewczynki mam sporo imionek, ale cos moja intuicja mi mowi ze bedzie chlopiec;-) no i tu pojawia sie problem, gdyz jakos niema imionek ktore mi sie podobaja, a jesli mi sie podobaja to nie podobaja sie mezulkowi Moze powiedzialybyscie jakie Wam sie podobaja?
Bazylia, dzięki za namiary. Dodam jeszcze adresy, które ja znalazłam albo znam:
Family Shop na ul. Grójeckiej (numeru nie pamiętam, niedaleko od skrzyżowania z Bitwy Warszawskiej, w pobliżu jest też Pinokio)
Bobomarket ul. Meander 15 (Natolin)
Gobio ul.Zamiany 14/17 (Ursynów) www.gobio.pl
Warto przejść się też wzdłuż al. K.E.N. od metra Ursynów aż po Kabaty, na trasie jest sporo sklepów
Dam znać jak jeszcze sobie o czymś przypomnę
Family Shop na ul. Grójeckiej (numeru nie pamiętam, niedaleko od skrzyżowania z Bitwy Warszawskiej, w pobliżu jest też Pinokio)
Bobomarket ul. Meander 15 (Natolin)
Gobio ul.Zamiany 14/17 (Ursynów) www.gobio.pl
Warto przejść się też wzdłuż al. K.E.N. od metra Ursynów aż po Kabaty, na trasie jest sporo sklepów
Dam znać jak jeszcze sobie o czymś przypomnę
Dziewczyny, dzięki za kolejne adresy.
Byłam w tym sklepie w Blue City, porządny, duży wybór! Pani pozwoliła mi pojeździć wózkiem I wiecie co? chyba już jestem przekonana co do Quinny Speedi. Podoba mi się, ukochanemu na szczęście też, jest lekki, zwrotny i cena do przyjęcia. Niestety kolory ma kiepskie, ale to już detal.
Byłam w tym sklepie w Blue City, porządny, duży wybór! Pani pozwoliła mi pojeździć wózkiem I wiecie co? chyba już jestem przekonana co do Quinny Speedi. Podoba mi się, ukochanemu na szczęście też, jest lekki, zwrotny i cena do przyjęcia. Niestety kolory ma kiepskie, ale to już detal.
reklama
mila333
Kornelka - lipiec 2007
Bazylka, na pierwsze oglądanie limuzyn na żywo wybieramy się dopiero we wtorek :-). Opiszę wrażenia po powrocie.
Podziel się: