reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Ewa dlaczego zrzygnowaliście z chicco? wyczytałaś jakieś złe opinie?

X-lander bardzo mi się podoba, no i w zasadzie to wszystko co moge powiedzieć...

Witam. Byłam wczoraj w dwóch sklepach: Bambino na Ursynowie i Calineczka na Grochowie. Bambino zdecydowanie ładniejszy, porządniejszy, Calineczka to raczej wielki magazyn, ale za to jaki wybór! Oglądałam Quinny Speedi i bardzo mi się podobał, ale była sama spacerówka, bez gondolki. Zaczął mi się podobać jeszcze Quinny Freestyle (Mila! ;), w ogóle jakos zaczynam się przekonywać do wózka uniwersalnego, przede wszystkim do Quinny bo pasują do nich foteliki MaxiCosi, będę latem pomykać wózkiem z samym fotelikiem.. Taki mam pomysł :-)

Apropo co do Quinny -odradzam przereklamowany gondola malutka ze juz w zime tam dzidzie nie zmiescicie bo beda ubrane i jescze kolderki nie ma szans moje kolezanki maja jedna buzz a druga speedy sx i naprawde szczegolnie buzz odradzam sa twarde jak jedzie sie nawet po zwirze to dzidzius w nim podskakuje.Ale same musicie wiedziec jakie sie wam podobaja:)pozdrawiam:)

Dla porównania wymiary gondoli: Quinny (gondola Dreami): 77x37x18, a np. Deltim Premier 76x30x16, a Fokus 75x36x20! Więc skąd stwierdzenie, że gondola w Quinny jest malutka?

Właśnie próbowałam wyciągnąć mojego na oględziny wózkowe, ale niestety się nie dał, najpierw było stwierdzenie, że mu się nie chce, potem, że to chyba trochę za wcześnie, a potem, że chyba zaczyna mi się nudzić... Kurczę, chyba wymienię jednak to prawo jazdy...

Hej:-) :-) ;-) ;-)
zebrra Nic złego o chicco nie czytałam,dalej mi sie podoba no i ogólnie firma jest ok ale........ZAKOCHAŁAM SIE W X-landerze i już i tyle......:-p
A dziś znów szał ,kupiłam 5 sztuk body prześlicznych i wiecie co???większość nowych rzeczy mam różowych, czyżby intuicja?????:confused: :confused:
A co do wózeczka to kupuję po Świętach Wielkiej Nocy a wy dziewczynki????:confused:
Pozdrawiam

Zebrra ja dziś na identyczne pajacyki miałam ochotę :-) ale kupiłam tylko takie większe dla synka do spnia.Ja muszę powiedzieć o nich teściowej to może zrobi kilka zakupów bo są jeszcze takie fajne i różowe.Jakby ktoś niewiedział to są one w Biedronce po okazyjnej cenie :tak:

reklama
Do góry