reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

Kasiulec chyba mnie przekonalas do tego aspiratora:tak: Moj maz sie smieje ze zasse glutka:-D hihi no ale jednak podjelismy wspolna decyzje ze skoro bezpieczniejszy to kupimy:tak:

Buziaczek zdjecie termometra wklejalam na stronce wczesniej to taki zolty kwiatuszek;-) jesli chodzi o aplikator to widzialam w tutejszych marketach, a gruszke NUK w bootsie;-)
A taka kaczuszke tez mam tyle ze w polsce kupowalam.

Ja juz kupilam butelki razem ze smokami zwyklymi a z tego co mi sie wydaje to chyba z aventu niema tych bardziej wysilajacych a z innej firmy chyba niebeda pasowaly wiec juz chyba takie musza byc:confused:

Anka
ladniusi ten komplecik.

reklama
Kasiulec, apropo zlej wymowy w przyszlosci to ja slyszalam na tvnstyle ze nie sa polecane kubki niekapki tylko buteleczki ze slomka.

Mam jeszcze pytanie apropo kosmetykow i wszelkich lekarstw.
Co kupilyscie, polecacie na kolke:confused:
Ja mam;
zel do mycia cialka
mydelko
szampon
oliwka
krem na odparzenia
linomag
krem na slonce
krem ochronny na codzien
sol fizjologiczna
spirytus 70%
gaziki
Czy jest cos co powinnam jeszcze dokupic do codziennej pielegnacji czy wrazie np.kolki czy czegos takiego:confused::zawstydzona/y:

Niusia - ja chyba kupie gruszke, w dawnych czasach sie uzywalo to czemu teraz maja byc zle !! jak bedzie sie robic delikatnie i uwaznie to napewno nic sie malej nie stanie !!:blink:infacol ja kupie ! jak bedzie miec kolke !! narazie nie kupuje tych rzeczy bo nie wiem czy beda potrzebne ja nie mialam kolki:-p !!
anka- ladne zakupki;-)

Niusia moim zdaniem termometr do ucha lepszy jest dla straszych dzieci, mój ma dosyć dużą koncówkę i niedokładnie da się włozyć tak jak to pokazują w instrukcji...
Ja też zdecydowanie polecam Ci fridę, chociaż nie miałam okazji sama wypróbować. opieram się na opiniach znajomych mam. Sama używałam u Wiki takiej gruszki jak ta NUKa, ale nie sprawdziła się, bo słabo wyciągała katarek.

Buziaczku nie musisz się tak unosić jeśli chodzi o tą szczotkę, bo myślę, że szkoda nerwów, napisałam co powiedziała położna, więc nie są to słowa wzięte z kosmosu... a wybór i tak należy do każdej z nas... chyba za bardzo się wczułaś...

:-Dzebra - chyba Ty mnie zle zrozumialas :-Dnie unioslam sie ...:dull::no:powiedzialam tylko co mysle ...moze Ty tak to zrozumialas?!:sorry:sorki jak cos nie tak napisalam ze tak to odebralas?!:-p
anka- sklepy sa.. wiec zdaze kupic nie musze sie spieszyc , tesco 24h na dobe :-pa maz ma samochodzik :tak::-D:rofl2:

heheh Buziaczku swietnie ja nie mam tu takich sklepow tu zakupy zrobisz tylko do 20:00, niestety a w niedziele to zapomnij o tym.Wszystko pozamykane

Spokojnej nocy i dajcie znac co tam z Negri

reklama
Do góry