reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Kasiulec chyba mnie przekonalas do tego aspiratora:tak: Moj maz sie smieje ze zasse glutka:-D hihi no ale jednak podjelismy wspolna decyzje ze skoro bezpieczniejszy to kupimy:tak:

Buziaczek zdjecie termometra wklejalam na stronce wczesniej to taki zolty kwiatuszek;-) jesli chodzi o aplikator to widzialam w tutejszych marketach, a gruszke NUK w bootsie;-)
A taka kaczuszke tez mam tyle ze w polsce kupowalam.

Ja juz kupilam butelki razem ze smokami zwyklymi a z tego co mi sie wydaje to chyba z aventu niema tych bardziej wysilajacych a z innej firmy chyba niebeda pasowaly wiec juz chyba takie musza byc:confused:

Anka
ladniusi ten komplecik.

reklama
Kasiulec, apropo zlej wymowy w przyszlosci to ja slyszalam na tvnstyle ze nie sa polecane kubki niekapki tylko buteleczki ze slomka.

Mam jeszcze pytanie apropo kosmetykow i wszelkich lekarstw.
Co kupilyscie, polecacie na kolke:confused:
Ja mam;
zel do mycia cialka
mydelko
szampon
oliwka
krem na odparzenia
linomag
krem na slonce
krem ochronny na codzien
sol fizjologiczna
spirytus 70%
gaziki
Czy jest cos co powinnam jeszcze dokupic do codziennej pielegnacji czy wrazie np.kolki czy czegos takiego:confused::zawstydzona/y:

Niusia - ja chyba kupie gruszke, w dawnych czasach sie uzywalo to czemu teraz maja byc zle !! jak bedzie sie robic delikatnie i uwaznie to napewno nic sie malej nie stanie !!:blink:infacol ja kupie ! jak bedzie miec kolke !! narazie nie kupuje tych rzeczy bo nie wiem czy beda potrzebne ja nie mialam kolki:-p !!
anka- ladne zakupki;-)

Niusia moim zdaniem termometr do ucha lepszy jest dla straszych dzieci, mój ma dosyć dużą koncówkę i niedokładnie da się włozyć tak jak to pokazują w instrukcji...
Ja też zdecydowanie polecam Ci fridę, chociaż nie miałam okazji sama wypróbować. opieram się na opiniach znajomych mam. Sama używałam u Wiki takiej gruszki jak ta NUKa, ale nie sprawdziła się, bo słabo wyciągała katarek.

Buziaczku nie musisz się tak unosić jeśli chodzi o tą szczotkę, bo myślę, że szkoda nerwów, napisałam co powiedziała położna, więc nie są to słowa wzięte z kosmosu... a wybór i tak należy do każdej z nas... chyba za bardzo się wczułaś...

:-Dzebra - chyba Ty mnie zle zrozumialas :-Dnie unioslam sie ...:dull::no:powiedzialam tylko co mysle ...moze Ty tak to zrozumialas?!:sorry:sorki jak cos nie tak napisalam ze tak to odebralas?!:-p
anka- sklepy sa.. wiec zdaze kupic nie musze sie spieszyc , tesco 24h na dobe :-pa maz ma samochodzik :tak::-D:rofl2:

heheh Buziaczku swietnie ja nie mam tu takich sklepow tu zakupy zrobisz tylko do 20:00, niestety a w niedziele to zapomnij o tym.Wszystko pozamykane

Spokojnej nocy i dajcie znac co tam z Negri

reklama
Do góry