reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Buziaczek ja widzialam w mothercare na zywo baldachim do Twojej poscielki, ale moim zdaniem wyglada jak zwykla szmata(przepraszam za wyrazenie,ale w porownaniu do innych baldachimow ten wlasnie tak wyglada, ma kiepski material niema zadnych falban,ale to moja osobista opinia), jest w kolorach przescieradelka tzn.biale w zwierzatka:tak:
Ogolnie baldachimy wygladaja bardzo ladnie i mi rowniez sie podobaja i jak zawsze chcialam miec tak chyba teraz zrezygnuje, bo to podobno zbieranina kurzu kazda polozna to odradza bo moze pozniej dzidzia byc alergikiem, owszem mozna to czyscic nawet nalezaloby,ale chyba codziennie.

A co do karuzelek to sa niektore na pilota, ktore mozesz wlaczyc nie wstajac z lozka, a jesli chodzi o zabawki to rowniez polecam z pluszowymi zabawkami sa efektowniejsze jak ktoras z Was juz napisala a poza tym delikatniejsze w dotyku niz takie plastikowe.

Ja chusty nie kupuje, wydaje mi sie ze wozek jest wystarczajacy.

Ankami, fotelik ladny mi chyba nawet bardziej sie podoba ten czerwony niz niebieski.
Buziaczek a masz juz upatrzony wozio?

niusia23- masz juz zlozone lozeczko?? wklej zdjecia..!! zakupilas juz poscielke?? ja tez myslalam o tym ze bedzie sie tylko kurzyc a to ze ladnie wyglada to tylko tyle... ale to dookola lozezka mam bo wycisza ...nie wiem na ile to prawda no ale ...niech bedzie!!!!!! w anglii nie ma ladnych dla maluszkow poscielek ..w polsce sa ladniejsze ja tak uwazam sa w kwiaty kratke i takie proste ....:eek: a ja wole takie ladne i kolorowe i zywe ! a wy?? wklejcie swoje lozeczka jak macie juz rozlozone??

Mam juz kupione ale nie skladalismy jeszcze lozeczka, jak zlozymy to napewno odrazu wkleje fotki. A Wy jak macie juz skompletowane to wklejajcie foty:-) Chwalcie sie;-)
Z tym wyborem to prawda, ze w polsce jest wiekszy, bo tu u nas to tylko w mothercare pare na krzyz:-( Ale ja sie tym zbytnio nie przejmuje bo zawsze moge z polski zamowic;-)

Macie jakies sprawdzone sposoby na pozbycie sie plam z ciuchow? Bo vanish nie pomaga:wściekła/y:

Buziaczek no właśnie uruchamiane pilotem - praktyczne kiedy dziecko jest starsze i samo zasypia w łóżeczku wtedy bez wchodzenia do pokoiku można karuzelkę włączyć....:-)

Anulka ja kupuje Plantex w aptece - mozna podawać od pierwszych dni zycia... w opakowaniu jest chyba 10 saszetek... herbatki koperkowe mam w domu ale one są od 1 miesiąca... :-)

Niusia co do baldachimu jeżeli uważa się je za siedlisko kurzu to co z tym co jest pod nim... czyli poduszką i ogólnie pościelką wygląda na to że kurz będzie się zbierał tam... ;-) moim zdaniem albo się mkomuś podoba i go ma albo nie i tyle...
Co do plam to zależy na jakie w ostateczności może Vanish w proszku mi ten jedynie na plamy pomaga.... :-)

Dziekuje! glownie po sokach i warzywach:zawstydzona/y:
W sumie to racja z tym baldachimem Grubelku, jesli chodzi o to czy sie komus podoba czy tez nie, ale z drugiej strony wez pod uwage ze koldra jednak ruszasz pare razy dziennie tak wiec kurz z niej unoszac sie, osadza na baldachimie:) ale zostawmy ta kwestie do rozpatrzenia kazdej z nas indywidualnie;)

Grubelek - Yhm fajna sprawa !! Zaopatrze sie w to jak Mala podrosnie :tak:narazie bede miala taka zwykla nie wiedzialam ze sa takie cudenka ...jak kupowalam zreszta tutaj w Anglii nie wiem czy sa takie :tak: jak tak to gdzie? bo ja narazie nie widzialam ...zreszta ja uwazam ze tu nie ma wyboru w rzeczach dla dzieci ...!!:-p

Dziewczyny chyba zachorowalam na poscielke na allegro...ale jak ja ja zamowie:-( nie przysla Mi jej tutaj i takie sliczne sa baldachimy musze je miec !! ehhh... a ja nie mam tu Polskiej gotowki i konta na allegro!! raz juz bylam zarejestrowana ..ale usunelam konto bo mialam nie przyjemnosci-ktos mi sie wwalil na konto i zamawial i nie oddawal kasy- i to bliski kolega !! ale zreszta nie wazne ...yhm:sorry2: te poscielki sa cudne zazdroszcze wam dziewczyny ze macie mozliwosc ich zakupienia!!
anulka26- ja tez musze zakupic taka herbatke a Ja teraz pije z malin i rozy !! moze uda mi sie przyspieszyc czas :happy2:

reklama
Do góry