reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Hm, teraz zaczął mi się podobać Quinny Speedy, a do niego można wpinac fotelik MaxiCosi.. Jadę dziś do sklepu pooglądać.

reklama
DZIĘKI Zebrra, emmaljungę juz odrzuciłam, bo znajomi mowią, że ciężka, a mnie szlag trafi jak będę musiała się męczyc z kolumbryną. Słabowita jestem.. Byłam zdecydowana aby nie brac wielofunkcyjnego, ale ten Quinny Speedy naprawdę mi się podoba i wygląda na lekki, jadę zaraz go obejrzeć do sklepu Bambino. Dam znac!

Dziewczyny,
nawiazujac do tematu wozkow Quinny,to bardzo mi sie one rowniez podobaja, jednakze jesli chodzi o "Buzz" odradzam go bo ma jedna zasadnicza wade:no: pleckow spacerowki nie mozna rozlozyc do pozycji lezacej, sa tylko dwa stopnie regulacji oparcia, ale nie jest ono tak jak w wiekszosci spacerowek:baffled: chodzi mi o to ze jesli opuszczasz plecki to razem z nimi idzie pupka. Wazy ok 12kg ale nieodczuwalna jest ta waga przy jego pchaniu.
Gdy go prowadzilam to powiedzialabym ze wazy znacznie mniej.
Jesli chodzi o Quinny "Speedi SX" wyglada ladnie, i rowniez wazy ok 12kg aczkolwiek tego nie widzialam na zywo, ale wiem ze ma normalna wersje spacerowki.

reklama
Do góry