reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Anka śliczne zakupy naprawdę :-):-):-) Jak widzę takie rzeczy to się doczekać nie mogę kiedy przytulę naszego skarba :-p

reklama
dzieki Lipcoweczki :-)

Kupilam dzis w realu gel persil sensitiw do prania ciuszkow dla dzidziusia polecila mi go kumpela.Mam nadzieje ze sie sprawdzi:tak:

Pampersy widze ze maja grono swoich zwolennikow wsrod Nas:-)

hey!!
Ja już dawno nic nie wklejałam - nie miałam czym zdjęć robić :-(
Wklejam wam dzisiaj łóżeczko, pościel, książeczkę szeleszczącą, która na razie zdobi łóżeczko, wanienkę. Nadmieniam, ze to kolejne łóżeczko- miałam nowsze i ładniejsze, ale mąż je wyniósł, bo u jego cioci odnalazł JEGO WłASNE - stwierdził, że tam są ślady jego ząbków sprzed prawie 30 lat - to musi się Igor w nim wychować. I tak zostałam postawiona przed faktem dokonanym. Brakuje mi jeszcze materacyka - to sprzed 30- lat się nie zachowało na szczęście ;-)

A!! Ja tez jestem zdecydowanie za pampersami. Kupiłam już paczkę pieluszek - pampers 1 (2-4 kg) i paczkę pampers 2 (3-6kg) i chusteczki pampers sensitive (trafiłam na promocję i kopiłam dwa opakowania za 10 zł:tak:)!!!
Anka - czy jesteś pewna że na pierwsze prania możesz używać persila?? Ja tam nie ryzykuję - jestem alergikiem i boję się, że mały też będzie, dlatego wybrałam YELP - ponoć jest najmniej uczulający i to od niego powinno się zaczynać pranie dla dzieciaczka. Chociaż są tez i inne szkoły. Niektórzy twierdzą, że lepiej przyzwyczajać dziecko do alergenów - ja tam wole być ostrożna...

Pastela zakupy super :tak::-)
Anka26 żeby się nie powtarzać zakupy śliczne... :-)

Aśka ja też mam łóżeczko po moim mężu (nie napisze sprzed ilu lat... :szok:) zostało odnowione - pomalowane na żółto - seledynowo (wyszło bardzo fajnie) i szczerze mówiąc to była moja propozycja żebyśmy je zabrali od teściów dla synka... Ja jestem zadowolona :tak:, a materacyk na szczęście też nowy :-D:-D:-D

A! No i w końcu kupiłam wózek! Taki jak chciałam czyli tandem (jedno za drugim) tylko niestety kolory .... ładne bo dwa odcienie zieleni (bardzo jasny i ciemniejszy) ale nie takie jak lubie... no cóż ogólnie podoba mi się bo jest po prostu ładny taki spokojny... ;-)

dziewczyny zakupy super!!!!!!

pieluszki jednorazowe to zdecydowanie pampersy, kupilam paczeke nr1 i paczke nr 2, reszte na biezaco bede dokupywac,tak w przeliczeniu to niezly koszt cholercia.....

reklama
Ewo ja w szpitalu w ciągu tygodnia (po CC) zużyłam 2 paczki Pampers 1 - pierwsze 2-3 doby to co chwila zmieniałam pieluszkę bo mała robiła smółkę (jak każde dziecko) i wtedy najwięcej... ale potem to już tak normalnie :-)

Do góry