reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

Anka śliczne zakupy naprawdę :-):-):-) Jak widzę takie rzeczy to się doczekać nie mogę kiedy przytulę naszego skarba :-p

reklama
dzieki Lipcoweczki :-)

Kupilam dzis w realu gel persil sensitiw do prania ciuszkow dla dzidziusia polecila mi go kumpela.Mam nadzieje ze sie sprawdzi:tak:

Pampersy widze ze maja grono swoich zwolennikow wsrod Nas:-)

hey!!
Ja już dawno nic nie wklejałam - nie miałam czym zdjęć robić :-(
Wklejam wam dzisiaj łóżeczko, pościel, książeczkę szeleszczącą, która na razie zdobi łóżeczko, wanienkę. Nadmieniam, ze to kolejne łóżeczko- miałam nowsze i ładniejsze, ale mąż je wyniósł, bo u jego cioci odnalazł JEGO WłASNE - stwierdził, że tam są ślady jego ząbków sprzed prawie 30 lat - to musi się Igor w nim wychować. I tak zostałam postawiona przed faktem dokonanym. Brakuje mi jeszcze materacyka - to sprzed 30- lat się nie zachowało na szczęście ;-)

A!! Ja tez jestem zdecydowanie za pampersami. Kupiłam już paczkę pieluszek - pampers 1 (2-4 kg) i paczkę pampers 2 (3-6kg) i chusteczki pampers sensitive (trafiłam na promocję i kopiłam dwa opakowania za 10 zł:tak:)!!!
Anka - czy jesteś pewna że na pierwsze prania możesz używać persila?? Ja tam nie ryzykuję - jestem alergikiem i boję się, że mały też będzie, dlatego wybrałam YELP - ponoć jest najmniej uczulający i to od niego powinno się zaczynać pranie dla dzieciaczka. Chociaż są tez i inne szkoły. Niektórzy twierdzą, że lepiej przyzwyczajać dziecko do alergenów - ja tam wole być ostrożna...

Pastela zakupy super :tak::-)
Anka26 żeby się nie powtarzać zakupy śliczne... :-)

Aśka ja też mam łóżeczko po moim mężu (nie napisze sprzed ilu lat... :szok:) zostało odnowione - pomalowane na żółto - seledynowo (wyszło bardzo fajnie) i szczerze mówiąc to była moja propozycja żebyśmy je zabrali od teściów dla synka... Ja jestem zadowolona :tak:, a materacyk na szczęście też nowy :-D:-D:-D

A! No i w końcu kupiłam wózek! Taki jak chciałam czyli tandem (jedno za drugim) tylko niestety kolory .... ładne bo dwa odcienie zieleni (bardzo jasny i ciemniejszy) ale nie takie jak lubie... no cóż ogólnie podoba mi się bo jest po prostu ładny taki spokojny... ;-)

dziewczyny zakupy super!!!!!!

pieluszki jednorazowe to zdecydowanie pampersy, kupilam paczeke nr1 i paczke nr 2, reszte na biezaco bede dokupywac,tak w przeliczeniu to niezly koszt cholercia.....

reklama
Ewo ja w szpitalu w ciągu tygodnia (po CC) zużyłam 2 paczki Pampers 1 - pierwsze 2-3 doby to co chwila zmieniałam pieluszkę bo mała robiła smółkę (jak każde dziecko) i wtedy najwięcej... ale potem to już tak normalnie :-)

Do góry