reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Aska ja kupilam ten gel z Persila bo kumpela mi polecila ja mieszkam w Niemczech a tu nie ma takich proszkow dla dzidziusi jak w Polsce.szczerze to nie ma nawet ani jednego na ktorym by pisalo ze to dla niemowlat.
Ja nie mam zamiaru wychowywac dziecka w sterylnych warunkach wiecej by z tego bylo klopotow niz pozytku.

Ewo i Grubelku ja tez bede kupowala ogromne paczki pampersow bardziej sie oplaca troche mozna zaoszczedzic a i tak piueluszki beda potrzebne.

Ufff jak to dobrze,że tu takie doświdczone mamy... :tak: :-D

Ja zakupiłam ostatnio wózia w końcu X-LANDERKA XA z kolekcji 2007 kolor turkusowy,mniam... i fotelik maxi cosi cabrio fix,też turkusowy,narazie fotek nie będzie,bo wszystko leży złożone..

Zakupiliśmy jesze wanienkę ze stelażem kolor niebieski,rogala do karmienia(taka poduszka ;-)),ale nie wiem,czy to się przyda....proszek yelp niebieski...kurde i tak jeszcze kupę rzeczy brakuje,masakra,trzebaby było mieć fabrykę pieniędzy,uffff.

Czy trzeba wyścielać czymś wózek???pieluszką,czy coś?na spód,bo na górę to chyba tylko kocyk?

Grubelku racja nie trzeba pamietac non stop o kupnie a ja i tak bede sama robila te zakupy:-p bo Moj w pracy caly dzien no chyba ze w soboty:tak:

Fasolek gratuluje zakupow i czekamy na foteczki:-)

Grubelku czy u Was w szpitalu trzeba było mieć swoje Pampersy :confused::confused::confused::confused::confused: Nam na szczęście położna powiedziała że oni zapewniają wszystko dla dziecka łącznie z Pampersami tylko chusteczek nie mają tych nawilżonych a tak to nie muszę nic brać :tak::tak::tak::tak:

reklama
Ewo niestety w pieluszce - uczymy się oczywiście siusiać na nocnik ale ona mi ucieka... :wściekła/y: ja jągonię z tym wielkim brzuchem po domu a ona z gołym t... zwiewa... :baffled: zwariowac można, doskonale rozumie o co chodzi ale Pampersik jest lepszy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Fasolek możesz na materacyk położyć np pieluszkę flanelową albo kupić takie małe prześcieradełka... a do przykrycia wedle uznania i pogody kocyk, pieluszka, rożek, kołderka co sobie zażyczysz :-)

Do góry