reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
dzięki dziewczyny ;-)
komoda głęboka ma prawie 50cm = 2 rzędy ciuszków, a ta mała 38cm. Komody to super wynalazek, w końcu mam porządek :laugh2:
Niusia - nie przerażaj się, ja tego wszystkiego nie kupiłam, ciuszki mam od kuzynki, która ma 11mieś. malucha i 2 latka, a ciuszki kupowała nowe dla każdego i w dużej ilości, więc ja ich wcale nie kupuję :tak:

Pastela no to inna sprawa, myslalam ze sama tak zaszalalas;-) Moj M wlasnie zamowil kuriera w srode bede miala juz wszystkie rzeczy z Polski, zostanie mi tylko tu dokupic reszte, tak wiec u mnie niedlugo rowniez wszystko ruszy, pranie prasowanie...:-)

Pastela, przekonałaś mnie do Medeli i wczoraj zamówiłam na allegro za 139 + 18 koszty. Myślę że bedę zadowolona. A przedwczoraj zauważyłam że pojawiła się u mnie siara. To pewnie z wrażenia po zakupie fotelika, łóżeczka i innych rzeczy, najpierw się napatrzyłam, złożylismy łóżeczko a potem wieczorem taka niespodzianka :szok::szok: kurcze już niedługo pojawi się taki mały ssak przy cycku...:-)

troche sie tego nazbierało:-D

Torbe do szpitala, pozytywke i zabawke wkleje innym razem.
Anulka kupujesz pampersy new born z zołtym bo ja kupilam wczoraj takie 28szt, po 6 euro one sa od 2do 5kg.Na poczatek chyba beda idealne a do nich proponuja husteczki sensitiv i tez tak zrobilam

anka - śliczne zakupy :tak:, a pampersy 1 i chusteczki sensitiv na pewno się sprawdzą też się w nie zaopatrzyłam :-)

Kasiulec - na pewno będziesz zadowolona, tylko nie próbuj na sobie skoro masz już siarę, bo możesz przyspieszyć sobie poród :-p

reklama
Anka- zakupy sliczne i te ciuszki takie slodziutkie:tak::tak::tak:Faktycznie niezle zaszalalas...
Ja tez kupilam te pampersy co Ty i te same chusteczki:-)Te pampersy sa super dla noworodkow bo wchlaniaja tez kupke- lepiej niz inne pieluszki. Te pampersy 3-6kg. juz nie sa tak chlonne.

Do góry