reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Nie nie GRUBELKU to jest nazwa niemiecka:-D cos tam Kuchl..... chyba:-p
Ja jednak zostane przy sprawdzonym Lenorze:-):-):-) i Persilu !! A zauwazylas wogole, ze tu w sklepach nie ma w sumie proszkow dla maluszkow tak jak w Polsce ?? Tylko ten Persil... a w Polsce to zatrzesienie: Jepp, Dzidzius, Lovella itd...
Jak sie pytalam w sklepie czemu nie ma wyboru proszkow dla dzieci to mi sklepowa powiedziala, ze one nie schodza bo ten Persil tylko kupuja...:szok: :laugh2::laugh2::laugh2:

Tu wogule ciezko jest cokolwiek kupic jeszcze nie spotkalam sie nigdzie z rozkiem co dla mnie jest dziwne:szok: A ten plyn to chyba Kuschelweich ale moglam sie pomyslic w pisaniu.W proszkach to nie ma wyboru:-(

DOSTAŁAM MEILA ŻE MOJA PARASOLKA I TORBA JUZ ZOSTAŁY WYSŁANE I BĘDA DO PIATKU NAJPÓŹNIEJ:-):-):-)

zbliża sie dzień matki i dzień dziecka:-p;-)

Krzysiowi zamówiłam wielka skrzynie klocków lego więc mam głowy;-):tak:

ale co kupić mamuśce???MACIE JAKIES POMYSŁY????:confused::confused::confused::baffled:

Mi zostalo tylko zadzwonic do mamy:-(
Ale w sumie nie mam pomyslu przewaznie wracajac do domu kupowalam perfumy i kwiaty.Ale moze cos praktycznego:confused: ciezko doradzic

Tylko na poczatek kup ten "Persil sensitive" z platkami mydlanymi:tak::tak:Super jest i nie uczuli napewno:-)Takie male paczki na ok.18 pran kupisz np. w "Schlekerze" czy "dm" :tak::tak:

mam pytanie zaznaczę że nie przeczytałam wszystkich postów tu na maluszkowych zakupach..nie mam teraz za bardzo czasu-ale to dla mnie ważne...ten sklep schlecker czy tam w Niemczech też on jest? tu ja mam 12 km odemnie ten sklep i kupuje tam żele pod prysznic-kupiłam wkładki laktacyjne,octowe płyny do wc i mycia kabiny-teraz pytanie czemu to jest takie tanie? czy to jest jakieś gorsze? niby mówi się że jak coś jest niemieckiego to jest porządne...ale i drogie niestety...w sumie ja nadal tam kupuje i jutro tez tam jadę;-) a pytam z ciekaości bo służą nam te rzeczy z tego sklepu.

A teraz coś o płynach, proszkach, kupiłam proszek w kartoniku 600gr "dzidziuś" jutro kupie jeszcze lovelę-ale płyn też kupiłam akurat wczoraj właśnie lenora sensitiv na obrazku matka z dzieckiem taki biały...bo nie mam innej koncepcji-nie pamiętam w czym płukałam oli rzeczy:confused: prałam na pewno w loveli..kurczę i czemu na tym płynie jest napisane płyn do zmiękczania tkanin a nie do płukania tkanin?? na każdym Lenorze jest tak napisane??

Ja mieszkam w Niemczech i Mariko powiem Ci ze tu to nie jest wcale tani sklep a towar z tego sklepu jest naprawde dobry.A co do Lenora to ja mam niebieskiego i tez tak pisze:-)

reklama
Marika- Schleker to jest niemiecki sklep. Nigdy nie bylam w polskiej filii i nie wiem czy towar jest ten sam co tutaj. Spotkalam sie np. z opiniami, ze niektore proszki lub plyny kupione w Niemczech sa lepsze niz te kupione w Polsce ale na wlasnej skorze o tym sie nie przekonalam.:eek: Co do jakosci to tu w Niemczech jak cos jest niedobre to ludzie poprostu tego nie kupia wiec nawet tansze produkty nie sa zle:-):-) Ja kupuje w tym sklepieniektore produkty i jestem zadowolona.

Generalnie- tu nie ma czegos takiego: jak tansze to musi byc gorsze.

Rossmann Online, Ihr Drogeriemarkt - beauty, wellness, parf

Do góry