reklama
Hmmmm.... ja raczej nie odważyłabym się prać w Persilu i płukać w Lenorze...
Ubranka dla Julki przed urodzeniem prałam w Jelpie i płukałam bez płynu, teraz piorę w Loveli i dla Julki i dla maluszka, ale bielizne dla maluszka prałam w Jelpie i tez nie płuczę w plynie. Z płynów dla dzieci znam tylko Jelp i płucze w nim ubranka Julki... maluszkowi wypłukałam tylko czesc ubranek (spodnie bluzy bluzki) a śpochy, kaftaniki, body i rampersy (czyli te letnie...) płukałam bez płynu....:-)
Kazdy robi jak uwazaJa mowie o Persilu i Lenorze "Sensitive" typowo przeznaczonych dla dzieci. Tu w Niemczech to zestaw porownywalny z polska np."Lovella" i bardzo polecany dlatego sie na niego zdecydowalam. Zreszta wiekszosc moich znajomych prala w tam zestawie rzeczy dla maluszkow i byli zadowoleni.
Oczywiscie nikogo nie namawiam- kazdy robi jak chce...
Grubelek
mamy lipcowe'07
Ewo tam jest napisane od pierwszego miesiąca zycia czyli jak po skończonym czy od początku... bo na produktach dla niemowląt piszą "od pierwszego dnia zycia" z takimi przynajmniej sie spotkałam....
anka26_x_07
Mama Laury :)
Anulka z tego co mi kumpela mowila to jeszcze jest dobry plun do plukania dla dzidzi z misiem i ma nazwe jakas na K.... niepamietam nazwy ale widze te butelke
Tylko na poczatek kup ten "Persil sensitive" z platkami mydlanymiSuper jest i nie uczuli napewno:-)Takie male paczki na ok.18 pran kupisz np. w "Schlekerze" czy "dm"Anulka standardowo plukanie w Lenorze teraz tez czasami go uzywam ale wole niebieski natomiast dla dziecka tylko sensitiv a proszek ? wlasnie mam z tym problem ale skoro polecasz Persil dla dzidzi to spoko bo ja w nim piore:-)
Ewo tam jest napisane od pierwszego miesiąca zycia czyli jak po skończonym czy od początku... bo na produktach dla niemowląt piszą "od pierwszego dnia zycia" z takimi przynajmniej sie spotkałam....
wiem grubelku,dlatego wkleilam te stronke,daruje sobie narazie zmiekczanie....
Grubelek
mamy lipcowe'07
Anka może Cocollino... z misiem i "c" czytamy jak "k".... :-)
anka26_x_07
W DM jestem czesto jak wychodze na miasto to zawsze wchodze i cos kupuje. Chociaz najwieksze zakupy robie w Realu
Moze Kokolino (Cocolino) ?;-);-)Anulka z tego co mi kumpela mowila to jeszcze jest dobry plun do plukania dla dzidzi z misiem i ma nazwe jakas na K.... niepamietam nazwy ale widze te butelke
reklama
anka26_x_07
Nie nie GRUBELKU to jest nazwa niemiecka cos tam Kuchl..... chyba
Podziel się: