reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Hehe :-) najważniejsze, że cały czas myślałam o zeberce... wyciagnęłam parę ubranek i tak sobie myślę: o zebra!!!.... o i tutaj jest... no nie... i mam ją jeszcze na spodenkach!!! mhm.... ja przecież wiem jak wygląda zebra i żyrafa... chyba się załamię z własnej głupoty :-)

Alkmena Kochana ale przecież żyrafy są bardzo zaprzyjaźnione z zebrami, wiesz, ten sam klimat i w ogóle :) Cieszę się, że o mnie pomyslałaś :))) A ciuszki cudne :) Ja też lubię zwięrzątkowe motywy no i kocham paseczki, nie tylko zebrzaste :))

A! Marika - i ja niewiele wydałam na wyprawkę (co prawda nie wszystko jeszcze mam), bo bardzo dużo rzeczy dostałam... Do tej pory kupiłam tylko wózek, ręczniczki, parę ubranek (bo nie mam takich bardzo małych do szpitala), zostało mi jeszcze kupić tylko pościel do łóżeczka i zrobię to w hurtowni, o której już pisałam, bo... TAM JEST TANIO i mają bardzo dobre wkłady dla alergików i termo...coś tam... nie pamiętam, a że sama w swoim łóżku mam takie wkłady to wiem, że są rewela!:tak:!!! I w sumie tyle mam do kupienia - resztę dostałam (poważnie wszystko!!! - koce, rożki, pieluchy tetrowe i flanelowe, ręczniczki, ubranka, tzn śpiochy, body, kompleciki, czapeczki, buciki, skarpetki - mam już nawet 3 paczki pampersów na basen, choć nie wiem czy będę chodziła, ale dostałam to sobie leżą i czekają:-D, pojemnik na zużyte pampersy, 2 wanienki, łóżeczko, kojec .. no długo by wymieniać rzeczy, na które grosza nie wydałam i jestem bardzo szczęśliwa!!!).

Grubelku - nie chciałam Cię obrażać... Każdy może mieć własne zdanie i.. zasobność portfela. A powiem szczerze, że jak nie byłam jeszcze w ciąży, a starałam się, moja siostra zwoziła rzeczy z Niemiec od kobiet, u których pracowała (genialne, najdroższe firmy i prawie nowe - wiadomo dzieci długo nie pochodzą i nie niszczą), to ja się zarzekałam, że jak to można żeby dziecko ubierać w ubranka po obcych! Teraz mam zupełnie inne podejście - buduje dom itd. Wiem, że gdyby nie to, co dostałam musiałabym chyba wydać fortunę!!! Powiem tak dla przykładu, że ciuszków na pierwsze 3 miesiące mam całą komodę - samych ciuszków!!! Np. ok. 160 par bodów - poważnie. Tak czy siak - nie chciałam Cię obrazić, bo wiem, że można mieć takie podejście, tylko trzeba sie zastanowić poważnie czy wypowiadać takie zdania głośno... jeśli Cię na to stać i masz taki kaprys - możesz kupować wszystko, co najdroższe. Każdy ma swoje zdanie - i ja je właśnie wypowiedziałam absolutnie nie obrażaj sie na mnie!!! I niech Ci broń boże nie będzie przykro - to tylko mała różnica zdań - ogólnie przecież wszystkie się kochamy...:tak::tak::tak:!!!

No! Alkmena - nieźle Ci się zwierzaczki pomieszały - paski z cętkowanymi plamkami, żółty z biało-czarnym... no jest trochę:-D:-D różnic, ale niewiele przecież...:-D:-D:-D. To niemal identyczne stworzonka ;-)!!!

reklama
mhm.... faktycznie same żyrafy :-p.... coś mi sie poplątało :-D eeee..

buhahahahahaha ale pomyłkza!!! żyrafa ma centki hihihihi i długą szyję hihihihi teraz ja o mało nie zachłysnęłam się sokiem ze śmiechu:szok::laugh2::laugh2:;-)

dziewczyny Zebra tak wygląda:
zebra_b.jpg

Do góry