reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

o fasolek mnie ubiegła...:dry: nununu;-)
Ale Alkmenko tak jak Zebrra pisze ten sam klimat i roślinożerne:) ;-)

reklama
Aśka nie obrażam sie na Ciebie ani na nikogo innego .... ja szanuję kaprysy innych i ich zdanie i oczekuje tego od nich... Nie uważam się za snoba z tego powodu. Szczerze mówiąc gdyby tak było to kupiłabym wózek który mi sie podoba (za 2000 tys :szok: ) a nie taki na jaki moge sobie pozwolić.... Co do ubranek po "obcych" ja nie miałabym takich obiekcji... ubranko to ubranko.... i ich nie mam... Zreszta sama piszesz i już kiedys jedna z dziewczat pisała o stanie ubranek które dostała od kogoś efekt jej spostrzeżeń był taki że ubranka dobrych firm po praniu wygladają super (a dobra firma = duża kasa). Ja niestety nie dostałam nic od nikogo ani dla Julki ani teraz bo nikt ze znajomych nie ma tak małych dzieci... i chcąc mieć coś fajnego co mi sie podoba i spełnia moje oczekiwania muszę to kupić, a to za ile to jest sprawa każdej z nas i tylko jej a nie całego forum. Uważam że kwestia ceny powinna zostać przemilczana... Zreszta juz kiedys była dyskusja na temat wózków i tez została ucieta bo zrobiło się goraco jeżeli chodzi o to ile kosztuja....

Alkmena, zdradzisz, gdzie kupiłaś ten pierwszy komplecik (z pomarańczową bluzą)? Albo chociaż co to za firma? Ogromnie mi się podoba.

A ja mysle, ze ani sztuka nie jest kupic drogo i super rzeczy, ani tanio i buble ale sztuka jest kupic niedrogo i fajnie :tak: :tak: :tak: Ale madralinska jestem co??:-D :-D :-D
A ciuszki przepiekne!! I tylko kusicie tymi zakupami bo ja mam full ciuszkow po synkach mojego brata:-D i w sumie niewiele potrzebuje a tak bym chciala buszowac po sklepach i wybierac, wybierac, wybierac... no ale po co jak mam pelna szafke ?? Kupie najwyzej kilka pajacykow podobnych- do zdjec;-) ;-) zeby jak bliznieta wygladali.

Anulka a ja mam do Ciebie pytania... czy rozglądałaś się za wózkiem dla swoich chłopców...? Jak to wygląda w Niemczech cenowo? Chodzi mi o wózek dla bliźniąt typu tandem tzn jedno za drugim...

reklama
Do góry