reklama
Grubelek
mamy lipcowe'07
Aśka nie obrażam sie na Ciebie ani na nikogo innego .... ja szanuję kaprysy innych i ich zdanie i oczekuje tego od nich... Nie uważam się za snoba z tego powodu. Szczerze mówiąc gdyby tak było to kupiłabym wózek który mi sie podoba (za 2000 tys ) a nie taki na jaki moge sobie pozwolić.... Co do ubranek po "obcych" ja nie miałabym takich obiekcji... ubranko to ubranko.... i ich nie mam... Zreszta sama piszesz i już kiedys jedna z dziewczat pisała o stanie ubranek które dostała od kogoś efekt jej spostrzeżeń był taki że ubranka dobrych firm po praniu wygladają super (a dobra firma = duża kasa). Ja niestety nie dostałam nic od nikogo ani dla Julki ani teraz bo nikt ze znajomych nie ma tak małych dzieci... i chcąc mieć coś fajnego co mi sie podoba i spełnia moje oczekiwania muszę to kupić, a to za ile to jest sprawa każdej z nas i tylko jej a nie całego forum. Uważam że kwestia ceny powinna zostać przemilczana... Zreszta juz kiedys była dyskusja na temat wózków i tez została ucieta bo zrobiło się goraco jeżeli chodzi o to ile kosztuja....
mila333
Kornelka - lipiec 2007
Alkmena, zdradzisz, gdzie kupiłaś ten pierwszy komplecik (z pomarańczową bluzą)? Albo chociaż co to za firma? Ogromnie mi się podoba.
zebrra
Potrójna mama :)
Marika dlaczego wkleiłaś taką grubą zebrę???? ))))))))))
A ja mysle, ze ani sztuka nie jest kupic drogo i super rzeczy, ani tanio i buble ale sztuka jest kupic niedrogo i fajnie Ale madralinska jestem co??
A ciuszki przepiekne!! I tylko kusicie tymi zakupami bo ja mam full ciuszkow po synkach mojego brata i w sumie niewiele potrzebuje a tak bym chciala buszowac po sklepach i wybierac, wybierac, wybierac... no ale po co jak mam pelna szafke ?? Kupie najwyzej kilka pajacykow podobnych- do zdjec;-) ;-) zeby jak bliznieta wygladali.
A ciuszki przepiekne!! I tylko kusicie tymi zakupami bo ja mam full ciuszkow po synkach mojego brata i w sumie niewiele potrzebuje a tak bym chciala buszowac po sklepach i wybierac, wybierac, wybierac... no ale po co jak mam pelna szafke ?? Kupie najwyzej kilka pajacykow podobnych- do zdjec;-) ;-) zeby jak bliznieta wygladali.
Grubelek
mamy lipcowe'07
Anulka a ja mam do Ciebie pytania... czy rozglądałaś się za wózkiem dla swoich chłopców...? Jak to wygląda w Niemczech cenowo? Chodzi mi o wózek dla bliźniąt typu tandem tzn jedno za drugim...
marika
Fanka BB :)
Marika dlaczego wkleiłaś taką grubą zebrę???? ))))))))))
hehe może jest w ciąży..?
reklama
Alkmena
mama 2007 i 2015
mila - kupiłam go w sklepie "Mama i Tata" w Starych Babicach koło Warszawy - cena 32zł a firma to "Nannette"
Podziel się: