reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

Anulka a ja mam do Ciebie pytania... czy rozglądałaś się za wózkiem dla swoich chłopców...? Jak to wygląda w Niemczech cenowo? Chodzi mi o wózek dla bliźniąt typu tandem tzn jedno za drugim...

Ja w sumie szukam wozek typu "jeden obok drugiego" Cos takiego: Yatego - Babywelt Zwllingswagen Montreal Twin S4

Co do cen to mysle, ze sa podobne ale tu czesciej mozna trafic na promocje i wtedy tu sie bardziej oplaca. Zreszta sama zobacz i porownaj:

Yatego - Kinderwagen - Zwillingswagen

Przyklad:
Ten wozek na allegro kosztuje 999zl. wersja spacerowa- do tego trzeba dokupic nosidelka.A w Niemczech 219eu. tj. ok. 850 zl.
Wózek Roadster Duo SL firmy HAUCK kolor H-Fun Blu (192148469) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

reklama
Hehe :-) najważniejsze, że cały czas myślałam o zeberce... wyciagnęłam parę ubranek i tak sobie myślę: o zebra!!!.... o i tutaj jest... no nie... i mam ją jeszcze na spodenkach!!! mhm.... ja przecież wiem jak wygląda zebra i żyrafa... chyba się załamię z własnej głupoty :-)

Alkmena dziękuję za poprawę humoru :)

Ps. Jeżeli masz ochotę to zapraszam 1 czerwca do Gdańska - wybieramy się z naszą Dominiką do zoo :)

Wiem że to nikogo nie obchodzi moja sprawa-tak samo jest czyjąś sprawą jak ktoś wyda 10 tysięcy-ale myślę że dziecko i tak będzie rosło i jakoś się rozwijało..mając rzeczy i za 10 tyś i za 1000:cool2: zł..

Uważam podobnie - nieważne za ile ubierzemy, ale ważne abyśmy kochały te nasze małe pociechy :laugh2:

zazdroszczę w Oliwie jest super zoo, dużo a nawet bardzo dużo chodzenia ale jest co oglądać:) bo w poznaniu ani słonia ani małpy-jedną małą widziałam tylko-większość to ptaki..

W takim razie mogę obiecać, że zrobię kilka zdjęć samym zwierzątkom i powklejam na forum (jeśli się nauczę).
Macie jakieś specjalne życzenia co do zwierzątek? Napewno słoń, małpy, zebry i żyrafy :) jakieś jeszcze sfotografować :)

Dziewczyny nie wazne za ile robimy zakupy kazda z nas roibi takie na ile nas stac czy to bedzie kocyk za 60 zl czy za 30 zl to nie ma znaczenia napewno dzidzi bedzie milutko i cieplutko Ale co najwaznejsze obie dzidzie beda tak samo mocno kochane a to jest najwazniejsze:-)
Cieszmy sie zakupami i nie bojmy sie krytyki przeciez kazda ma inny gust:happy:
Czy ktoras z Was kupila wozek chicco enyoj 2007? A moze jakas kolezanka?

anka26,07--- ja mialam kupic, zdecydowalam sie jednak na x-landeraa xa,moi znajomi kupili w styczniu,tylko z kolekcji 2006 i sa b.zadowoleni,
jesli chodzi o moja zdanie to ma za male kola,pomyslalam o sniegu i blocie....i wybralam x....

Macie jakieś specjalne życzenia co do zwierzątek? Napewno słoń, małpy, zebry i żyrafy :) jakieś jeszcze sfotografować :)

ja poproszę tygrysa- z kotów jedynie go toleruję:) i....niedźwiedzie milusie miśki mam do nich słabość:);-)

niedzwiedzie1.jpg

reklama
Czy xlandera mozna kupic takze z nosidelkiem? Zauwazyłam EWO ze te kolka sa male tylko tu gdzie mieszkam nie ma zimy:-) o sniegu moge zapomniec:-D ale nigdy nic nie wiadomo z ta pogoda.Mam jeszcze czas sie zastanowic.Dziekuje za opinie

Do góry