reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Anulka a ja mam do Ciebie pytania... czy rozglądałaś się za wózkiem dla swoich chłopców...? Jak to wygląda w Niemczech cenowo? Chodzi mi o wózek dla bliźniąt typu tandem tzn jedno za drugim...

Ja w sumie szukam wozek typu "jeden obok drugiego" Cos takiego: Yatego - Babywelt Zwllingswagen Montreal Twin S4

Co do cen to mysle, ze sa podobne ale tu czesciej mozna trafic na promocje i wtedy tu sie bardziej oplaca. Zreszta sama zobacz i porownaj:

Yatego - Kinderwagen - Zwillingswagen

Przyklad:
Ten wozek na allegro kosztuje 999zl. wersja spacerowa- do tego trzeba dokupic nosidelka.A w Niemczech 219eu. tj. ok. 850 zl.
Wózek Roadster Duo SL firmy HAUCK kolor H-Fun Blu (192148469) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

reklama
Hehe :-) najważniejsze, że cały czas myślałam o zeberce... wyciagnęłam parę ubranek i tak sobie myślę: o zebra!!!.... o i tutaj jest... no nie... i mam ją jeszcze na spodenkach!!! mhm.... ja przecież wiem jak wygląda zebra i żyrafa... chyba się załamię z własnej głupoty :-)

Alkmena dziękuję za poprawę humoru :)

Ps. Jeżeli masz ochotę to zapraszam 1 czerwca do Gdańska - wybieramy się z naszą Dominiką do zoo :)

Wiem że to nikogo nie obchodzi moja sprawa-tak samo jest czyjąś sprawą jak ktoś wyda 10 tysięcy-ale myślę że dziecko i tak będzie rosło i jakoś się rozwijało..mając rzeczy i za 10 tyś i za 1000:cool2: zł..

Uważam podobnie - nieważne za ile ubierzemy, ale ważne abyśmy kochały te nasze małe pociechy :laugh2:

zazdroszczę w Oliwie jest super zoo, dużo a nawet bardzo dużo chodzenia ale jest co oglądać:) bo w poznaniu ani słonia ani małpy-jedną małą widziałam tylko-większość to ptaki..

W takim razie mogę obiecać, że zrobię kilka zdjęć samym zwierzątkom i powklejam na forum (jeśli się nauczę).
Macie jakieś specjalne życzenia co do zwierzątek? Napewno słoń, małpy, zebry i żyrafy :) jakieś jeszcze sfotografować :)

Dziewczyny nie wazne za ile robimy zakupy kazda z nas roibi takie na ile nas stac czy to bedzie kocyk za 60 zl czy za 30 zl to nie ma znaczenia napewno dzidzi bedzie milutko i cieplutko Ale co najwaznejsze obie dzidzie beda tak samo mocno kochane a to jest najwazniejsze:-)
Cieszmy sie zakupami i nie bojmy sie krytyki przeciez kazda ma inny gust:happy:
Czy ktoras z Was kupila wozek chicco enyoj 2007? A moze jakas kolezanka?

anka26,07--- ja mialam kupic, zdecydowalam sie jednak na x-landeraa xa,moi znajomi kupili w styczniu,tylko z kolekcji 2006 i sa b.zadowoleni,
jesli chodzi o moja zdanie to ma za male kola,pomyslalam o sniegu i blocie....i wybralam x....

Macie jakieś specjalne życzenia co do zwierzątek? Napewno słoń, małpy, zebry i żyrafy :) jakieś jeszcze sfotografować :)

ja poproszę tygrysa- z kotów jedynie go toleruję:) i....niedźwiedzie milusie miśki mam do nich słabość:);-)

niedzwiedzie1.jpg

reklama
Czy xlandera mozna kupic takze z nosidelkiem? Zauwazyłam EWO ze te kolka sa male tylko tu gdzie mieszkam nie ma zimy:-) o sniegu moge zapomniec:-D ale nigdy nic nie wiadomo z ta pogoda.Mam jeszcze czas sie zastanowic.Dziekuje za opinie

Do góry