reklama
capri
po prostu ja ;)
Negri, zakupki sliczne :-)
Pastela, lampka jest super!!! :-) Też chcę taką ;-)
Odnośnie pieluch, to ja się nie wypowiadam, bo się nie znam :-) Ale coś kojarzę, ze siostra mi mówiła, ze w tych większych pampersachsą już gumeczki.
Zebrra, no na kogoś zwalić muszę hehe Nie żartuję Ustalilismy, ze przewijak w maju kupimy. Na razie wylicytowałam torbę na akcesoria niemowlęce:
Pastela, lampka jest super!!! :-) Też chcę taką ;-)
Odnośnie pieluch, to ja się nie wypowiadam, bo się nie znam :-) Ale coś kojarzę, ze siostra mi mówiła, ze w tych większych pampersachsą już gumeczki.
Zebrra, no na kogoś zwalić muszę hehe Nie żartuję Ustalilismy, ze przewijak w maju kupimy. Na razie wylicytowałam torbę na akcesoria niemowlęce:
Alkmena
mama 2007 i 2015
hehe o pieluszkach ciężko mi się wypowiadać bo nie miałam jeszcze okazji ich wypróbować. Napewno kupię Pampers New Born ze 2 op, moze też Happy... a Huggies jak piszecie, że przeciekają to chyba sobie je daruję...
zebra - jeśli nie masz Lidla w okolicy to ja mogę Ci kupić ze 2 opakowania tych pieluch (na początek) i wysłać pocztą (zapłacisz tylko za pieluchy a wysyłka będzie gratis) lub podrzucę tej koleżance co mieszka w Sulejówku to sobie odbierzesz :-)
zebra - jeśli nie masz Lidla w okolicy to ja mogę Ci kupić ze 2 opakowania tych pieluch (na początek) i wysłać pocztą (zapłacisz tylko za pieluchy a wysyłka będzie gratis) lub podrzucę tej koleżance co mieszka w Sulejówku to sobie odbierzesz :-)
capri
po prostu ja ;)
Polecam torbę,która jest akualnie w poradniku domowym..JA KUPIŁAM,ZE WZGLĘDU N CENĘ-12,90,AE BARDZO MI SIE PODOBA,SPRAWDZCIE,MOŻE PÓŻNIEJ UDA MI SIE ZROBIC ZDJECIE...MAM NADZIEJĘ,ŻE WYSTARCZY DO SZPITALA I WSZYSTKO SIĘ ZMIEŚCI
Fasolek, torba fajna.
Ale ja to nie wiem jak się do szpitala zapakuję, chyba przyczepką pojadę jak popatrzyłam na wielkość torby i sobie pomyslałam, ze tam ma wejść mój szlafrok, koszule, kapcie, klapki pod prysznic, chociaż jedna paczka podkładów poporodowych (mąż ewentualnie potem by doniósł), to już wychodzi cała pełna torba! A gdzie ręczniki i kosmetyczka??? Dla małej to chyba w odzielną torbę będę musiała wszystko zapakować, albo wszystko w jedną naprawdę big. Jak wy zamierzacie się zapakować???
A wracając do tematu kocyków, to zamówiłam jeden mniejszy 80x110 cm. Taki jak polecałyście -hiszpański. Ja zamówiłam różowy, ale ten sam sprzedający ma jeszcze zółty: ANTYALERGICZNY KOC -HISZPAŃSKI- 80X110-ŻÓŁTY (184798598) - Aukcje internetowe Allegro
Widziałam identyczny tej samej firmy w sklepie i był super mięciutki i cieplutki (tylko sporo droższy).
Grubelek
mamy lipcowe'07
Capri nie wiem czemu Ci tak mówią... Pampersy 1 mają wkład który wchłania smółkę czyli kupkę noworodka a Pampersy 2 juz mają inny wkład i smółki nie wchłaniaja całkowicie tak jak "1" Do szpitala polecam "1" i to na poczatek ze 2 paczki....
capri
po prostu ja ;)
Grubelku, bo podobno te najmniejsze czasem przeciekają i lepsze są te większe. Ale tylko powtarzam co ja słyszałam :/ Sama jeszcze nie kupowałam i powiem szczerze że jeszcze się nad tym zbyt intensywnie nie zastanawiałam, ale skłaniam się ku new born.
Grubelek
mamy lipcowe'07
Mojemu dziecku "1" nie przeciekały pomimo "kupek" co chwila czasami w szpitalu co pół godziny zmieniałam pieluszke... no chyba że ktoś zmienia pieluszke raz na dobe ;-)
reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Alkmena dzięki Kochana Wiesz Lidl jest w Warszawie, więc jak bede z moim to go tam wyciągnę, nie chcę sprawiać kłopotu, a my nie mamy aż tak daleko... Ale bardzo, bardzo Ci dziękuję
Podziel się: