reklama
Capri te maty piankowe (czy to jakiś rodzaj gąbki - nawet dokładnie nie wiem) to podobno siedlisko bakterii, jeśli po każdej kąpieli się tego porządnie nie wymyje i nie wysuszy. Chyba wystarczy tak jak robiła Marika - pielucha na dno i sprawne ręce ;-) Podobno facetom kąpiele dziecka lepiej wychodzą...
capri
po prostu ja ;)
Ankami, takiej z gąbki nie brałam pod uwagę, raczej taką: MATA ANTYPOŚLIZGOWA do kąpieli Canpol Babies (187614858) - Aukcje internetowe Allegro
ale skoro zwykła pieluszka wystarczy, to sobie daruję )
ale skoro zwykła pieluszka wystarczy, to sobie daruję )
zebrra
Potrójna mama :)
Capri taka mata przyda się, jak dziecko będzie większe, wtedy nie będziesz musiała się martwić, że jak wstanie, to się poślizgnie... a na początek nie jest potrzebna...
A bepanthen u mnie też się sprawdził...
A bepanthen u mnie też się sprawdził...
zebrra
Pamiętacie jak Wam napisałam, że ta babka od body przysłała mi dwa opakowania na 74/80 zamiast 62/68??? Wczoraj dostałam od niej maila, że wysyła mi 2 opakowania (6 sztuk) body na 62/68, a tamte mam sobie zostawić jako gratis od firmy... nice... ) Czekam na paczkę Jestem 30 zł do przodu
zebrra
no niestety, ale trzeba umieć się cieszyć z rzeczy małychZebrra, świetnie Ale do równowagi w przyrodzie jeszcze trochę brakuje ;-)
reklama
A ja właśnie wypatrzyłam na allegro niedrogie torby (w sam raz do szpitala) i chyba którąś z nich kupię.
-HIT-TORBA PODROZNA -BE DIFFERENT-na 2-3DNI-KOLORY (187318880) - Aukcje internetowe Allegro
TORBA SPORTOWA KROMA (185398277) - Aukcje internetowe Allegro
-HIT-TORBA PODROZNA -BE DIFFERENT-na 2-3DNI-KOLORY (187318880) - Aukcje internetowe Allegro
TORBA SPORTOWA KROMA (185398277) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: