reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Capri te maty piankowe (czy to jakiś rodzaj gąbki - nawet dokładnie nie wiem) to podobno siedlisko bakterii, jeśli po każdej kąpieli się tego porządnie nie wymyje i nie wysuszy. Chyba wystarczy tak jak robiła Marika - pielucha na dno i sprawne ręce ;-) Podobno facetom kąpiele dziecka lepiej wychodzą...

Capri taka mata przyda się, jak dziecko będzie większe, wtedy nie będziesz musiała się martwić, że jak wstanie, to się poślizgnie... a na początek nie jest potrzebna...

A bepanthen u mnie też się sprawdził...

Pamiętacie jak Wam napisałam, że ta babka od body przysłała mi dwa opakowania na 74/80 zamiast 62/68??? Wczoraj dostałam od niej maila, że wysyła mi 2 opakowania (6 sztuk) body na 62/68, a tamte mam sobie zostawić jako gratis od firmy... nice... :)) Czekam na paczkę :) Jestem 30 zł do przodu :)

reklama
Do góry