Grubelek
mamy lipcowe'07
Marika właśnie w piątek kupowaliśmy Pampersy i specjalnie patrzyłam na cene tych Happy w takiej samej ilości i dlatego tak pisze że cenowo tak samo... :-) chętnie bym przetestowała bo wiele mam pisze czy mówi że są lepsze od pampersów... tylko że pieluchy są w wiekszych paczkach i co ja ptem zrobie jak mi nie będa pasowały... nie lubie kupować i wywalać... Zresztą tak samo było z chusteczkami długo się decydowałam na próbowanie innych teraz nie żałuje bo wiem że opinie o Bambino są prawdziwe niektóre mówią nawet o tym że są lepsze niż Pampersy... nie zaprzeczam... :-)
Zebrra ja tez nie eksperymentowałabym z pieluchami... chodzi tu nie tylko o odparzenia ale i o przeciekanie solidność wykonania i materiałów...niby wszystkie takie same...ale... przynajmiej mi jakos nie pasuja te wynalazki pod nazwą sieci marketów... Co innego Huggies-y czy Happy poza tym jeżeli chodzi o oszczędnośc to na allegro można kupić dużo taniej pieluchy pampers oczywiście zamawiając kilka opakowań (opakowania sa większe niż w Polsce) i wtedy nawet z kosztem przesyłki jest to opłacalne, tyle tylko że trzeba jednorazowo wyłożyć większą kase na pieluchy.:-)
Zebrra ja tez nie eksperymentowałabym z pieluchami... chodzi tu nie tylko o odparzenia ale i o przeciekanie solidność wykonania i materiałów...niby wszystkie takie same...ale... przynajmiej mi jakos nie pasuja te wynalazki pod nazwą sieci marketów... Co innego Huggies-y czy Happy poza tym jeżeli chodzi o oszczędnośc to na allegro można kupić dużo taniej pieluchy pampers oczywiście zamawiając kilka opakowań (opakowania sa większe niż w Polsce) i wtedy nawet z kosztem przesyłki jest to opłacalne, tyle tylko że trzeba jednorazowo wyłożyć większą kase na pieluchy.:-)