reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Capri, jesli masz mało miejsca to jak najbardziej, zresztą nawet jak miejsca jest więcej, to po co je zajmować? Uwazam, że przewijak na łóżeczko to świetna sprawa... )
capri
po prostu ja ;)
Uwazam, że przewijak na łóżeczko to świetna sprawa... )
Dzięki :-)
A jak mąż będzie miał pretensje, to pokażę mu twojego posta ;-)
Aśka_24
mamy lipcowe'07
A ja dzisiaj byłam w hurtowni dla niemowląt. Zamówiłam już wózeczek - mamy go odebrać na początku maja. Jest ładny, ale nie taki o jakim marzyłam. Skusiła mnie cena 650 zł i mnóstwo potrzebnych funkcji. Jak już go będę miała to wkleję na forum. Jest beżowo - ceglany. No i pojechałam tylko po wózek, ale przecież nie mogłam wyjść z pustymi rękami - bo z czego bym się cieszyła cała dzień?? Kupiłam więc czapeczki i ręcznik kąpielowy.
zebrra
chcesz wszystko zwalić na mnie??? Ty niedobra...capri pisze:A jak mąż będzie miał pretensje, to pokażę mu twojego posta
Aśka świetne zakupki Nie martw się, ja też nie mam wózka, który sobie wymarzyłam, czasem trzeba z czegoś zrezygnowac niestety..
Hej ja dzisiaj to kupiłam dla małej:
- ręcznik,
- kocyk,
- pościel.
Zobacz załącznik 36046Zobacz załącznik 36047Zobacz załącznik 36048
- ręcznik,
- kocyk,
- pościel.
Zobacz załącznik 36046Zobacz załącznik 36047Zobacz załącznik 36048
Dziś wyciągnęłam Mariusza do 2 małych marketów i apteki ;-). Kupiłam:
- 2x pieluszki Huggies 1 /Pampers 1 kupiłam już wcześniej/, tak w razie 'w' kuzynka rok temu rodziła w czerwcu i mówi że jej mała od pampersów się odparzała latem, a od Huggies'ów nie, wiec mam. Ale wcześniej miała synka /z marca/ i nie odparzał się od pampersów. A po porównaniu to wygląda na to, że Huggies są krótsze trochę, wiec chyba będą dobre na gojący się pępuszek Ale i tak Wszystko wyjdzie 'w praniu'
- Oilatum -emulsję do kąpieli /37zł/250ml/
- Fissan - przeciw i na rozstępy
- majtki poporodowe /tym razem siateczkowe wielorazowe - 7,4/2szt./
- lampka nocna do kontaktu ze snopie'm;-)
nic innego nie było, a Fridę to chyba na allegro będę musiała kupić bo u nas nie mają.
Dziewczyny kupowałyście u Graniki staniki Mizet do karmienia i zadowolone jesteście?
- 2x pieluszki Huggies 1 /Pampers 1 kupiłam już wcześniej/, tak w razie 'w' kuzynka rok temu rodziła w czerwcu i mówi że jej mała od pampersów się odparzała latem, a od Huggies'ów nie, wiec mam. Ale wcześniej miała synka /z marca/ i nie odparzał się od pampersów. A po porównaniu to wygląda na to, że Huggies są krótsze trochę, wiec chyba będą dobre na gojący się pępuszek Ale i tak Wszystko wyjdzie 'w praniu'
- Oilatum -emulsję do kąpieli /37zł/250ml/
- Fissan - przeciw i na rozstępy
- majtki poporodowe /tym razem siateczkowe wielorazowe - 7,4/2szt./
- lampka nocna do kontaktu ze snopie'm;-)
nic innego nie było, a Fridę to chyba na allegro będę musiała kupić bo u nas nie mają.
Dziewczyny kupowałyście u Graniki staniki Mizet do karmienia i zadowolone jesteście?
reklama
zebrra
Pastela wklej prosze zdjęcie tej lampki nocnej )
Negri fajnościowe zakupy, a co ten ręczniczek taki tani?
Negri fajnościowe zakupy, a co ten ręczniczek taki tani?
Podziel się: