reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Grubelku i Capri - bardzo Wam dziękuję za namiary!!!
Z moimi możliwościami wychodzenia z domu, to mam teraz co robić przez 2 tygodnie, żeby to wszystko objechać:-) A koło Reala to nawet nie wiedziałam, że tam ubranka też mają, bo widać tylko "grubsze" sprzęty;-)
Grubelku - obok Gracji? jeszcze coś innego niż to stoisko w środku na parterze?
Capri
my to mamy w ogóle ten sam termin, tylko 1 dzień różnicy!!!
Ja na pewno będę w woj.

Mam do Was jeszcze pytanko - gdzie w naszym mieście kupujecie wózki??? Czy zamawiacie przez internet???

Dziewczyny:happy: fajnie, że jesteśmy "sąsiadkami" i wszystkie lipcówki, to się będziemy mogły na spacerki z maluszkami umawiać:tak:
Pozdrawiam gorąco mimo okropnej pogody

Nusia jedno jest w srodku tak jak piszesz, drugie jest w hurtowni za Gracją (tam jest dział tez z dziecinnymi ubrankami) i trzecie jest za kościołem to hurtownia "Maluszek" przy ulicy tej bocznej (nie przy wyszyńskiego) stoi tablica i jest strzałka... :-)

kościołem to hurtownia "Maluszek" przy ulicy tej bocznej (nie przy wyszyńskiego) stoi tablica i jest strzałka... :-)

Ooo! A o tym to ja nie wiedziałam :-)

Ja chcę rodzić w wojewódzkim. Maja lepszy sprzęt, a ja się boje o przedwczesny poród :-(

Nusia, ja wózek "w spadku" dostanę ;-) Największy wybór jest w Gracji w Bobasie i w tym sklepie koło reala. Tak mi się wydaje...

Paczka od thea222 przyszła w bardzo expresowym tempie :) Tylko że ona pakuje w koperty i opakowania przychodzą trochę pogięte, ale towar w porządku (a bardzo tanie miała etui Nuby na smoczki). No i mam swoje urocze barchanki do szpitala - sexy foxy, jak mawia mój Mario (ale zdecydowanie nie o tych gatkach) ;-):-D

Kochane wklejam Wam zdjęcia wózka, który dostałam od koleżanki, sama już nie wiem, czy w takiej sytuacji kupować ten mój Atlantic... Co prawda nie chciałam takiego wózia, ale przecież darowanemu koniowi...

af6d918f513edbc4med.jpg

31a30660a600ef0cmed.jpg

35c1902ed60b981amed.jpg

1a6e8ff9e77a9d03med.jpg

abfffb3a35da35f4med.jpg

f36c9fb0b183bf03med.jpg

4cd7cb7a3f42a172med.jpg

b02df49b86792398med.jpg

A to ciuszki, które dostałam od koleżanki z pracy :) Pajacyk ma z tyłu ogonek :))

b3b941f00ecefb7cmed.jpg

fe70a93a899e3503med.jpg

8c745c95aeef71cdmed.jpg

reklama
Pajacyk superancki :)
A wózek nie jest zły. Chyba bez sensu, żebyś 2 trzymała w domu (no chyba że tak jak wspominałaś, jeden na stałe u rodziców).

Do góry