reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Grubelku i Capri - bardzo Wam dziękuję za namiary!!!
Z moimi możliwościami wychodzenia z domu, to mam teraz co robić przez 2 tygodnie, żeby to wszystko objechać:-) A koło Reala to nawet nie wiedziałam, że tam ubranka też mają, bo widać tylko "grubsze" sprzęty;-)
Grubelku - obok Gracji? jeszcze coś innego niż to stoisko w środku na parterze?
Capri
my to mamy w ogóle ten sam termin, tylko 1 dzień różnicy!!!
Ja na pewno będę w woj.

Mam do Was jeszcze pytanko - gdzie w naszym mieście kupujecie wózki??? Czy zamawiacie przez internet???

Dziewczyny:happy: fajnie, że jesteśmy "sąsiadkami" i wszystkie lipcówki, to się będziemy mogły na spacerki z maluszkami umawiać:tak:
Pozdrawiam gorąco mimo okropnej pogody

Nusia jedno jest w srodku tak jak piszesz, drugie jest w hurtowni za Gracją (tam jest dział tez z dziecinnymi ubrankami) i trzecie jest za kościołem to hurtownia "Maluszek" przy ulicy tej bocznej (nie przy wyszyńskiego) stoi tablica i jest strzałka... :-)

kościołem to hurtownia "Maluszek" przy ulicy tej bocznej (nie przy wyszyńskiego) stoi tablica i jest strzałka... :-)

Ooo! A o tym to ja nie wiedziałam :-)

Ja chcę rodzić w wojewódzkim. Maja lepszy sprzęt, a ja się boje o przedwczesny poród :-(

Nusia, ja wózek "w spadku" dostanę ;-) Największy wybór jest w Gracji w Bobasie i w tym sklepie koło reala. Tak mi się wydaje...

Paczka od thea222 przyszła w bardzo expresowym tempie :) Tylko że ona pakuje w koperty i opakowania przychodzą trochę pogięte, ale towar w porządku (a bardzo tanie miała etui Nuby na smoczki). No i mam swoje urocze barchanki do szpitala - sexy foxy, jak mawia mój Mario (ale zdecydowanie nie o tych gatkach) ;-):-D

Kochane wklejam Wam zdjęcia wózka, który dostałam od koleżanki, sama już nie wiem, czy w takiej sytuacji kupować ten mój Atlantic... Co prawda nie chciałam takiego wózia, ale przecież darowanemu koniowi...

af6d918f513edbc4med.jpg

31a30660a600ef0cmed.jpg

35c1902ed60b981amed.jpg

1a6e8ff9e77a9d03med.jpg

abfffb3a35da35f4med.jpg

f36c9fb0b183bf03med.jpg

4cd7cb7a3f42a172med.jpg

b02df49b86792398med.jpg

A to ciuszki, które dostałam od koleżanki z pracy :) Pajacyk ma z tyłu ogonek :))

b3b941f00ecefb7cmed.jpg

fe70a93a899e3503med.jpg

8c745c95aeef71cdmed.jpg

reklama
Pajacyk superancki :)
A wózek nie jest zły. Chyba bez sensu, żebyś 2 trzymała w domu (no chyba że tak jak wspominałaś, jeden na stałe u rodziców).

Do góry