reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Póki co wszyscy mi odradzają kupno kolejnego wózka, niby racja w kocu 900 zł zostanie w kieszeni...
Dzięki Grubelku!!!
Dziewczyny, to ja tam jutro jadę w okolice Gracji, koniecznie :-)
Trzy sklepy w jednym miejscu (dla mnie super, bo jedna wyprawa) i jeszcze ten z ubrankami dla mamusiek, no i jeszcze wózki
Capri - to my się musimy jakoś umówić, ten sam termin i szpital, duuuże szanse na spotkanie
A przedwczesnym to ja się też niestety straszliwie martwię, głównie przez moją szyjkę i obowiązkowe leżakowanie:-(
A co dwie mamy, to nie jedna - na pewno będzie dobrze i damy radę!!!
Pozdrawiam serdecznie
Dziewczyny, to ja tam jutro jadę w okolice Gracji, koniecznie :-)
Trzy sklepy w jednym miejscu (dla mnie super, bo jedna wyprawa) i jeszcze ten z ubrankami dla mamusiek, no i jeszcze wózki
Capri - to my się musimy jakoś umówić, ten sam termin i szpital, duuuże szanse na spotkanie
A przedwczesnym to ja się też niestety straszliwie martwię, głównie przez moją szyjkę i obowiązkowe leżakowanie:-(
A co dwie mamy, to nie jedna - na pewno będzie dobrze i damy radę!!!
Pozdrawiam serdecznie
zebrra
Tak, ogonek jest rewelacyjny )
Póki co wszyscy mi odradzają kupno kolejnego wózka, niby racja w kocu 900 zł zostanie w kieszeni...
w jakiej kieszeni???! dla US będziesz miała
zebrra
Hehehe dokładnie )
zebrra
No więc ja wklejam moje dzisiejsze zakupy co prawda robione w dwóch ratach ;-);-);-) A więc kupiłam dzisiaj:
- koszulę z żyrafkami (żółta),
- torbę do szpitala (biało-brązowa),
- kapcie (fioletowe),
- pieluszki tetrowe (szt. 10),
- wkładki laktacyjne,
- podkłady poporodowe (patrzę na allegro na ceny bo ja płaciłam 3,69 zł),
- majtki poporodowe jednorazowe (za nie płaciłam 8,80 zł),
- rożek (zielony).
Piszę Wam kolory bo to było przy niezłym słońcu robione więc może nie być widać kolorków ładniusich.
Zobacz załącznik 35871Zobacz załącznik 35872Zobacz załącznik 35873
- koszulę z żyrafkami (żółta),
- torbę do szpitala (biało-brązowa),
- kapcie (fioletowe),
- pieluszki tetrowe (szt. 10),
- wkładki laktacyjne,
- podkłady poporodowe (patrzę na allegro na ceny bo ja płaciłam 3,69 zł),
- majtki poporodowe jednorazowe (za nie płaciłam 8,80 zł),
- rożek (zielony).
Piszę Wam kolory bo to było przy niezłym słońcu robione więc może nie być widać kolorków ładniusich.
Zobacz załącznik 35871Zobacz załącznik 35872Zobacz załącznik 35873
fasolek2007
mamy lipcowe'07 pasjonatka ;)
Hej dziewuszki!!
Polecam torbę,która jest akualnie w poradniku domowym..JA KUPIŁAM,ZE WZGLĘDU N CENĘ-12,90,AE BARDZO MI SIE PODOBA,SPRAWDZCIE,MOŻE PÓŻNIEJ UDA MI SIE ZROBIC ZDJECIE...MAM NADZIEJĘ,ŻE WYSTARCZY DO SZPITALA I WSZYSTKO SIĘ ZMIEŚCI
Polecam torbę,która jest akualnie w poradniku domowym..JA KUPIŁAM,ZE WZGLĘDU N CENĘ-12,90,AE BARDZO MI SIE PODOBA,SPRAWDZCIE,MOŻE PÓŻNIEJ UDA MI SIE ZROBIC ZDJECIE...MAM NADZIEJĘ,ŻE WYSTARCZY DO SZPITALA I WSZYSTKO SIĘ ZMIEŚCI
reklama
capri
po prostu ja ;)
Anna_79, dziś przyszły koszule, o które pytałaś :Koszula dla karmiącej, ROZPINANA r /M/ dwa kolory (186177494) - Aukcje internetowe Allegro
Jakościowo wydają się być ok (okaże sie po praniu), mają fajne kolorki
Ja kupiłam dwie, S i M i powiem, ze nie różnią sie niczym poza tym, ze M jest dosłownie o 1,5-2 cm dłuższa. Są obszerne, więc myslę, że będą ok nawet jak brzuch mi jeszcze urosnie
Wymiary na płasko pod pachami: ok 52 cm, na wysokości brzucha ok 58 cm.
Negri, koszula z żyrafkami bardzo fajna
Nusia, to nam się trafiło, we trzy z jednego miasta i nawet spotkać się nie mogą, bo wszystkie leżące ) Napisz jak udały sie zakupki To kiedy rodzimy??? )
Fasolek, a jaka ta torba???
Jakościowo wydają się być ok (okaże sie po praniu), mają fajne kolorki
Ja kupiłam dwie, S i M i powiem, ze nie różnią sie niczym poza tym, ze M jest dosłownie o 1,5-2 cm dłuższa. Są obszerne, więc myslę, że będą ok nawet jak brzuch mi jeszcze urosnie
Wymiary na płasko pod pachami: ok 52 cm, na wysokości brzucha ok 58 cm.
Negri, koszula z żyrafkami bardzo fajna
Nusia, to nam się trafiło, we trzy z jednego miasta i nawet spotkać się nie mogą, bo wszystkie leżące ) Napisz jak udały sie zakupki To kiedy rodzimy??? )
Fasolek, a jaka ta torba???
Podziel się: