reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

Zebrra - ogonek mnie rozbroił hehe! Rewelacja! Wózek jest w porządku, szkoda wydawać pieniądze na drugi, przecież ten jest niezniszczony i ładny!

reklama
Dzięki Grubelku!!!
Dziewczyny, to ja tam jutro jadę w okolice Gracji, koniecznie :-)
Trzy sklepy w jednym miejscu (dla mnie super, bo jedna wyprawa) i jeszcze ten z ubrankami dla mamusiek, no i jeszcze wózki:-D:-D:-D

Capri - to my się musimy jakoś umówić, ten sam termin i szpital, duuuże szanse na spotkanie:tak:
A przedwczesnym to ja się też niestety straszliwie martwię, głównie przez moją szyjkę i obowiązkowe leżakowanie:-(

A co dwie mamy, to nie jedna - na pewno będzie dobrze i damy radę!!!

Pozdrawiam serdecznie

Kurczę wkurzyłam się, martwiłam się, że to body będzie za duże, a babka się pomyliła i włożyła mi rozmiar 74/80 są ogroooooooooooooomne...

Dobrze, że na innej jej aukcji wzięłam 50/56 (mniej więcej wychodzi 62-68) i jedno opakowanie 62/68 (wychodzi 74-80)...

No więc ja wklejam moje dzisiejsze zakupy co prawda robione w dwóch ratach ;-);-);-) A więc kupiłam dzisiaj:
- koszulę z żyrafkami (żółta),
- torbę do szpitala (biało-brązowa),
- kapcie (fioletowe),
- pieluszki tetrowe (szt. 10),
- wkładki laktacyjne,
- podkłady poporodowe (patrzę na allegro na ceny bo ja płaciłam 3,69 zł),
- majtki poporodowe jednorazowe (za nie płaciłam 8,80 zł),
- rożek (zielony).

Piszę Wam kolory bo to było przy niezłym słońcu robione więc może nie być widać kolorków ładniusich.

Zobacz załącznik 35871Zobacz załącznik 35872Zobacz załącznik 35873

Hej dziewuszki!!
Polecam torbę,która jest akualnie w poradniku domowym..JA KUPIŁAM,ZE WZGLĘDU N CENĘ-12,90,AE BARDZO MI SIE PODOBA,SPRAWDZCIE,MOŻE PÓŻNIEJ UDA MI SIE ZROBIC ZDJECIE...MAM NADZIEJĘ,ŻE WYSTARCZY DO SZPITALA I WSZYSTKO SIĘ ZMIEŚCI :confused: :eek:

reklama
Anna_79, dziś przyszły koszule, o które pytałaś :Koszula dla karmiącej, ROZPINANA r /M/ dwa kolory (186177494) - Aukcje internetowe Allegro

Jakościowo wydają się być ok (okaże sie po praniu), mają fajne kolorki :)
Ja kupiłam dwie, S i M i powiem, ze nie różnią sie niczym poza tym, ze M jest dosłownie o 1,5-2 cm dłuższa. Są obszerne, więc myslę, że będą ok nawet jak brzuch mi jeszcze urosnie :)
Wymiary na płasko pod pachami: ok 52 cm, na wysokości brzucha ok 58 cm.

Negri, koszula z żyrafkami bardzo fajna :)

Nusia, to nam się trafiło, we trzy z jednego miasta i nawet spotkać się nie mogą, bo wszystkie leżące :)) Napisz jak udały sie zakupki :) To kiedy rodzimy??? :))

Fasolek, a jaka ta torba???

Do góry