reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Zrobiłam zdjęcie, ale ono nie oddaje urody ciuszków, bo usiłowałam zmieścić je na nim wszystkie. Lepiej będzie, jak po prostu wypiszę, co kupiłam:
- 5 x body z krótkim rękawem
- rozpinane body z krótkim rękawem
- body z długim rękawem
- koszulka z długim rękawem i wywijanymi niedrapkami
- termometr do wanienki
- pieluchy flanelowe
- pieluchy tetrowe
- niedrapki
- gatki poporodowe.
Pierwsze, ekhem, KOTY za płoty :-):-).

ja też już pierwsze koty za płoty, po tym jak "zrobiłyście" wielkie oczy, że jeszcze nic nie mam, torche kupiłam, troche dostałam, a jutro jadę coś kupić dla siebie do karmienia do szpitala
nie potrafiłam nic kupowac, bo w poprzedniej ciąży jak kupiłam sobie właśnie koszulę do karmienia, to prawie zaraz wylądowałam w szpitalu...
poza tym ...hmmm...nie wiem, mój mąż bardziej roztkliwia sie nad tymi ciuszkami niż ja, może potrzebuję czasu, na początku znajomości mąż mówił o mnie szwedzka lodówka, a teraz mnie nie może odkleić od siebie:-D

Mila, Jazztina no to witamy wreszcie w klubie ;)

Ja dziś zrobiłam kolejne zakupy, tym razem u tej polecanej thea222. I ani jednego ciuszka - w tej materii na razie basta! ;-)

Jazztina, lepsza chyba szwedzka lodówka niż pospolita zimna flądra (moja koleżanka tak usłyszała o sobie, ale jakoś przy lepszym "grzejniku" potrafiła się rozgrzać ;-):-D)

No i fajnie dziewczyny...
Jazztina głowa do góry ja w pierwszej ciązy tez kupiłam spioszki i kaftanik dośc wczesnie i stało się.... no a skoro tak to lodówka nie jesteś... ;-)

Capri, niezłe te skarpetki. Dziecko musi w nich wyglądać jak młody św.Mikołaj na haju ;-):-) Cudne.

He he!!! :-D Dobre porównanie :-) Kupiłam czerwone, choc były inne w ładnych pastelowych kolorach, bo jak moja siostra załozyła swojej małej czerwone skarpetki (takie zwykłe, bez grzechotki), to była nimi strasznie zaiteresowana i tak fajnie łapała sie za stópki :-) Czerwony chyba bardziej niż inne kolory przykuwa uwagę dziecka.

Grubelku, o tym sklepie Rotacja wiem. Zaglądałam tam juz kiedyś. Na Jarotach mieszkałam kiedyś, teraz na drugim końcu miasta.

Patina, sliczne te bodziaczki :tak:

Zebrra, czekam na fotki ogrodniczek i pajaca :-)

reklama
natila - śliczne ubranka :-)

Czy możecie mi powiedzieć czy coś mam jeszcze dokupić? :confused:

buciki - 3 szt.
skarpetki - 11 szt.
rajstopy - 1 szt.
czapki - 7 szt.
drapki - 2 szt.
śliniaczek - 1 szt.

(56)
kaftanik - 7 szt.
śpiochy - 4 szt.
body - 1szt.
koszulka - 1 szt.

(62)
kaftanik - 3 szt.
koszulka - 5 szt.
body z długim rękawem - 3 szt.
body z krótkim rękawem - 3 szt.
dresik - 2 szt.
spodnie z bluzą z kapturem - 1 szt.
półśpiochy – 3 szt.
pajacyk ciepły - 1 szt.
śpiochy - 3 szt.
rampers - 3 szt.
spodnie - 1 szt.
majtki na pieluchę - 1 szt.

Przepraszam, ale nie chce mi się zrobić zdjęć, może zrobię foto przed praniem :happy:

A dziś do mnie przyszła paczka - i mam foto z allegro więc się pochwalę:

Do góry