reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Ankami, a ta kobieta polecała może jakiś konkretny krem (lub może bloker)?
I czy do spania poza body z długim rękawem zakładamy dzidzi pod śpiworek coś na nóżki? Na całe czy tylko na stópki?

reklama
Mila, nie podała żadnej konkretnej nazwy, ale na jutro ma nam przygotować listę potrzebnych kosmetyków i rzeczy - może tam coś będzie, to dam znać.
Noworodki we śnie podobno się nie kręcą, więc pewnie może mieć gołe nóżki pod przykryciem, bo i tak się nie rozkopie. Aha i podobno najlepiej śpi im się na bokach, po każdym karmieniu na innym boku, żeby nie ciągle na tym samym.

Nie!!! Ja stanowczo protestuję! Kurczę, czy nie możecie tyle pisać w dni, kiedy jestem przy kompie???

Hiszpańskie kocyki również polecam, a dalej nie pamiętam co chciałam napisać...

AAAAAAa ktoś pytał u kogo kupowałam pieluchy flanelowe, u thea222

Jutrop wkleję Wam zdjęcia ogrodniczek i pajaca, które dostałam w prezencie od znajomych z pracy i wózka, bo dostałam wczoraj :)

Zebrra, ja też kupiłam u tej dziewczyny flanelki i potwierdzam - bardzo dobra jakość (grube, mięciutkie i bardzo ładne). W ogóle zrobiłam u niej takie pierwsze zakupy dla Maleńkiej :-):-).
Grubelku - Ty też się wykręcasz sianem? Dalej, prać te osiołki i prezentować! :-D

reklama
Do góry