reklama
Grubelek
mamy lipcowe'07
Ankami można! Jak Ty zakładasz to ja też.... tylko jakies odswietne sobie kupie... A czemu 29 czerwca tak długo mam czekać... Ja juz ok 15 moge... a temat o zakupach przecież ... no o podkolanówkach vel skarpetkach z motylkami ;-)
Grubelek, to ja też jakieś wystrzałowe sobie znajdę na tę specjalną okazję ;-)
Maniek chce wcześniej, może być i połowa czerwca, ale ja "wyprosiłam" końcówkę, żeby dziecko było bardziej donoszone. Tylko musi być piątek, żeby Mario sobie urlopu nie marnował, bo chce wziąć jak najwięcej jak już będziemy we troje :-);-)
Maniek chce wcześniej, może być i połowa czerwca, ale ja "wyprosiłam" końcówkę, żeby dziecko było bardziej donoszone. Tylko musi być piątek, żeby Mario sobie urlopu nie marnował, bo chce wziąć jak najwięcej jak już będziemy we troje :-);-)
Grubelek
mamy lipcowe'07
Ankami to tak jak mój wziął urlop od lipca.... ale może sobie przełożyć na wcześniej.... :-)
mila333
Kornelka - lipiec 2007
Grubelek, Ankami, dawajcie na Galerię swoje foty w tych skarpetkach!
mila333
Kornelka - lipiec 2007
A tak z innej beczki: zastanawiałam się ostatnio, w czym dzidziuś urodzony w lipcu, czyli prawdopodobnie w upały, śpi, jeśli zamiast kołderki decydujemy się kupić mu śpiworek. Body z długim (czy krótkim) rękawem, gołe nóżki i skarpetki? Pajacyk (z długim czy krótkim rękawem?) zakrywający całe nóżki? Coś innego?
I jeszcze jedno pytanko: czy maluszka smaruje się kremem z filtrem już od pierwszych lipcowych spacerów? Można?
I jeszcze jedno pytanko: czy maluszka smaruje się kremem z filtrem już od pierwszych lipcowych spacerów? Można?
mila333
Kornelka - lipiec 2007
Dawaj, dawaj. Mogą być obie wersje ;-). I ta owcza na dokładkę.
Mila, jeśli wychodzimy na słońce z dzieckiem, to koniecznie trzeba posmarować je kremem z filtrem (wczoraj na szkole rodzenia akurat o tym mówili). Babeczka, która wczoraj mówiła o pielęgnacji noworodka, stwierdziła, że w upały nawet nie trzeba dziecka przykrywać na spacerach, może być w samym body i skarpetkach. Do spania, jeśli jest naprawdę ciepło, też nie można za grubo ubierać dziecka. Body z długim rękawem i delikatne przykrycie mają podobno wystarczyć. Albo śpioszki.
reklama
Dawaj, dawaj. Mogą być obie wersje ;-). I ta owcza na dokładkę.
Aaaa, do owczej to muszę szkity ogolić ;-)
Edit: właśnie wyjęłam owcze skarpetki z prania i tragedia! oczko mu się odlepiło temu misiu owieczka straciła jedno oko, nie zrobię sesji z piratem
Podziel się: