reklama
Grubelek
mamy lipcowe'07
Ankami dlaczego na haju??????????
Capri cudne te skarpetusie... Na Jarotach bywam jak mąż mnie zawiezie co pewnie uczynię w celu obadania sklepu... a w H&B jest sklep Rotacja w którym są nowe ciuszki z końcówek kolekcji i podobno z defektami też firmówki i ta Rotacja tez jest w Manhattanie ale tam raczej dla wiekszych dzieci ciuszki widziałam takie od roczku... To Ty mieszkanka Jarot... a ja pracuje na Jaroszyka tzn teraz nie bo na wychowawczym jestem... ;-) moze się kiedys nawet spotkałysmy... tylko o tym nie wiemy...
A! Mój listonosz też się ze mnie smieje... on tak już od ponad roku przyjeżdza z tymi paczkami... :-)
Capri cudne te skarpetusie... Na Jarotach bywam jak mąż mnie zawiezie co pewnie uczynię w celu obadania sklepu... a w H&B jest sklep Rotacja w którym są nowe ciuszki z końcówek kolekcji i podobno z defektami też firmówki i ta Rotacja tez jest w Manhattanie ale tam raczej dla wiekszych dzieci ciuszki widziałam takie od roczku... To Ty mieszkanka Jarot... a ja pracuje na Jaroszyka tzn teraz nie bo na wychowawczym jestem... ;-) moze się kiedys nawet spotkałysmy... tylko o tym nie wiemy...
A! Mój listonosz też się ze mnie smieje... on tak już od ponad roku przyjeżdza z tymi paczkami... :-)
Ankami dlaczego na haju??????????
bo trzeźwy (dorosły) przecież nie chodziłby z takimi motylkami ;-):-)
Patina26
Fanka BB :)
Grubelek
mamy lipcowe'07
Patina sliczne te body...
Ankami... ja mam skarpetki z osiołkami... no po domu je nosze.... ;-)
Ankami... ja mam skarpetki z osiołkami... no po domu je nosze.... ;-)
Grubelek
mamy lipcowe'07
O to pewnie takie jak moje bo tym też te gały lataja na wszystkie strony i takie z ABS-em są... do ludzi to ja w nich nie... a swoja drogą ciekawe jakbym tak nawiedziła w nich mego doktorka....
reklama
Grubelek
mamy lipcowe'07
Grubelku, ja do gina zawsze śmigam w moich pasiastych podkolanówkach-antygwałtkach ;-):-) Mariusz się zawsze ze mnie śmieje, jak mnie widzi u lekarza bez gaci, za to w tych kolorowych podkolanówkach
wiesz co śmiać mi się chce bo ja zawsze nakładam takie bawełniane tylko czarne podkolanówki oczywiście....
Podziel się: