reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Ankami dlaczego na haju??????????:confused: :confused: :confused: :-D

Capri cudne te skarpetusie... Na Jarotach bywam jak mąż mnie zawiezie co pewnie uczynię w celu obadania sklepu... a w H&B jest sklep Rotacja w którym są nowe ciuszki z końcówek kolekcji i podobno z defektami też firmówki i ta Rotacja tez jest w Manhattanie ale tam raczej dla wiekszych dzieci ciuszki widziałam takie od roczku... To Ty mieszkanka Jarot... a ja pracuje na Jaroszyka tzn teraz nie bo na wychowawczym jestem... ;-) moze się kiedys nawet spotkałysmy... tylko o tym nie wiemy...
A! Mój listonosz też się ze mnie smieje... on tak już od ponad roku przyjeżdza z tymi paczkami... :-)

Patina, ładniusie. Cieszę się, że paski w modzie, bo sporo fajnych ciuszków można trafić.

Grubelek, to ja mam z owieczkami, którym się ślepia ruszają ;-):-D Wychodzę w nich nawet między ludzi :happy::cool2::-)

O to pewnie takie jak moje bo tym też te gały lataja na wszystkie strony i takie z ABS-em są... :-p do ludzi to ja w nich nie... a swoja drogą ciekawe jakbym tak nawiedziła w nich mego doktorka....:confused:

Grubelku, ja do gina zawsze śmigam w moich pasiastych podkolanówkach-antygwałtkach ;-):-) Mariusz się zawsze ze mnie śmieje, jak mnie widzi u lekarza bez gaci, za to w tych kolorowych podkolanówkach ;)

reklama
Do góry