reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Alkmena, dzięki za namiary! Zaraz wszystko sobie przejrzę :-) Zagladałam już na ceneo, ale tak jak pisałam wolałabym zamówić aparat u sprawdzonego przez innych sprzedawcy (najlepiej polecanego przez kogoś, kto u niego sam coś kupował), bo jednak to zakup za dużą sumę i trochę się boję eksperymentować.

Grubelku, dobrze wiedzieć że ma taniej niż na allegro :-) Może zajdę tam przy okazji jakiejś wizyty u lekarza, jak juz wygrzebię sie z domu. Ja na Zatorzu bardzo rzadko bywam, więc nie za bardzo się orientuje jakie tam są sklepy. A w Olsztynie mieszkam od kilku lat (przyjechałam na studia i juz zostałam).

reklama
Dziewczyny, a czy kupowałyście może na allegro kocyki??? Ale nie chodzi mi o polarowe, bo mam dwa takie cienkie, ale o grubszy za rozsądne pieniądze. Możecie coś polecić???

I jaki rozmiar??? 80x110 czy 110x140??? Jakie zdają egzamin???

Myslę że poza ceną i wzorem to niczym te co wkleiłam są z Dralonu cyt"
Dralon akryl

Włókno akrylowe o specjalnym przekroju poprzecznym, posiada zbliżony do włókien naturalnych wygląd i chwyt. Wyroby z Dralon akrylu są lekkie i puszyste, sprężyste, łatwe w konserwacji (nie deformują się po praniu). "

a te Twoje akryl i poliester (w zasadzie to to samo) no i dwie różne firmy więc i wykończenie moze być inne...
Moje Julkowe są podobne wzory mają inne i firmy nie pamietam ani składu... :-) ale to cos takiego... Może najlepiej by było jakbys przeszła sie po sklepach zobaczyła jak to wygląda podejrzała firmy a potem zobaczyła w necie jaka różnica w cenie...

Anna jakby to powiedziec jak przejdziesz się po sklepach to i za ponad 100 PLN mozna znaleźć... :baffled: ale to juz przesada tym bardziej że nie uzywa ich sie aż tak bardzo... moim zdaniem wystrczą dwa trzy na zmianę dwa małe jeden duzy i to też bardziej zimą.... rożek też może słuzyc za przykrycie...

Dzięki Grubelku. Najlepiej byłoby porozglądać się po sklepach, ale nie bardzo mogę, dlatego pytałam o kocyki na allegro. Dr tylko odrobinkę pozwolił mi chodzić, a jak już gdzieś sie wybiorę, to kończy się na tym, ze brzuch mi mocno twardnieje.
Acha, nie wiem czy wiesz Grubelku, na Jarotach na Wilczyńskiego (koło Black Red White) otworzyli slkepik z używanymi ciuszkami dla dzieci. Można kupić niedrogo fajne ciuszki i w bardzo dobrym stanie np Nexta, Gap, H&M (przykładowo body z długim rękawkiem Gap za 10 zł w idealnym stanie).

Anna_79, oki, napisze jak tylko przyjdzie paczuszka.

Do mnie paczuszki ostatnio przychodza prawie codziennie :)) Aż listonosz się dziwnie patrzy :)) Dziś dostałam kolejną z takimi slicznymi skarpetusiami. Zaraz wkleję fotkę.

reklama
Do góry