reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Ankami to bardzo sympatyczna kobietka znam ja osobiście, ma sklepik w Olsztynie (pewnie troche bronię bo ja nigdy nie byłam niezadowolona z jej obsługi... tyle że w sklepie...) ja tez kupuje na konto męża i :-D zawsze pisze że cos jest sliczne ostatnio nawet niechcący napisałam że filtry oleju do auta sa śliczne tylko na szczęście nie zatwierdziłam.... :baffled:

Simama my też tak kupujemy jakiś czas temu sprzęt również ... nigdy się nie nacieliśmy i oby nie!

reklama
Grubelku, a który sklep w Olsztynie prowadzi Granika???
Z komentarzem byłaby zabawna sytuacja, ale tak jak piszecie, to rzecz gustu :))

Ja najbardziej nie lubię, gdy cos kupuje i przychodzi do mnie paczka z towarem, który śmierdzi papierosami. Brrr!!!
Na szczęście zdarza się bardzo rzadko.

Anna_79, jeśli chcesz to poczekaj dzień lub dwa. Koszule powinny przyjść lada dzień, to wtedy ci napiszę, czy są dobre jakościowo.

Simama, a kupowałaś może przez net aparat cyfrowy??? Ja się nad tym intensywnie zastanawiam, bo w sklepach internetowych jest sporo taniej, ale wolałabym u jakiegoś sprawdzonego sprzedawcy...

Capri w tym na Warmii? :confused: to kiedy idziemy na ....piwo chiałoby sie napisać... aż mi się ciśnienie podniosło... że jest jakaś mama z moich okolic :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Na imbirowe można i teraz!!! :-D ale dopiero jak dr pozwoli mi sie z domu ruszyć :-(
A ty też jesteś z samego olsztyna???

reklama
Całe życie mieszkałam w Olsztynie a od 4 lat już 14 km za Olsztynem ale tam oboje pracujemy, mieszka tam moja mama i Julka codziennie teraz do niej jeździ jak ja leże... i ja czasami tez na zakupy czy do lekarza... a zeby nie było że my nie na temat to Granika ma budke zaraz za komisem dziecięcym jak się wchodzi na Kolejową od ul. Woj.Polskiego po prawej stronie... i tam ma troche taniej niż na allegro...:-)

Do góry