reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Ankami to bardzo sympatyczna kobietka znam ja osobiście, ma sklepik w Olsztynie (pewnie troche bronię bo ja nigdy nie byłam niezadowolona z jej obsługi... tyle że w sklepie...) ja tez kupuje na konto męża i :-D zawsze pisze że cos jest sliczne ostatnio nawet niechcący napisałam że filtry oleju do auta sa śliczne tylko na szczęście nie zatwierdziłam.... :baffled:

Simama my też tak kupujemy jakiś czas temu sprzęt również ... nigdy się nie nacieliśmy i oby nie!

reklama
Grubelku, a który sklep w Olsztynie prowadzi Granika???
Z komentarzem byłaby zabawna sytuacja, ale tak jak piszecie, to rzecz gustu :))

Ja najbardziej nie lubię, gdy cos kupuje i przychodzi do mnie paczka z towarem, który śmierdzi papierosami. Brrr!!!
Na szczęście zdarza się bardzo rzadko.

Anna_79, jeśli chcesz to poczekaj dzień lub dwa. Koszule powinny przyjść lada dzień, to wtedy ci napiszę, czy są dobre jakościowo.

Simama, a kupowałaś może przez net aparat cyfrowy??? Ja się nad tym intensywnie zastanawiam, bo w sklepach internetowych jest sporo taniej, ale wolałabym u jakiegoś sprawdzonego sprzedawcy...

Capri w tym na Warmii? :confused: to kiedy idziemy na ....piwo chiałoby sie napisać... aż mi się ciśnienie podniosło... że jest jakaś mama z moich okolic :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Na imbirowe można i teraz!!! :-D ale dopiero jak dr pozwoli mi sie z domu ruszyć :-(
A ty też jesteś z samego olsztyna???

reklama
Całe życie mieszkałam w Olsztynie a od 4 lat już 14 km za Olsztynem ale tam oboje pracujemy, mieszka tam moja mama i Julka codziennie teraz do niej jeździ jak ja leże... i ja czasami tez na zakupy czy do lekarza... a zeby nie było że my nie na temat to Granika ma budke zaraz za komisem dziecięcym jak się wchodzi na Kolejową od ul. Woj.Polskiego po prawej stronie... i tam ma troche taniej niż na allegro...:-)

Do góry