reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Hej!
A ja dostałam wczoraj paczkę od Timur00. Taka wielka paczka, za niemałe pieniądze, a w środku kilka drobiazgów :baffled:. Ale mi jeszcze rzeczy brakuje!!!
Przeglądam właśnie te Aspiratory do noska, trochę mnie obrzydza, że to się ciągnie ustami :eek:. A jak coś połknę?? :-D
Koszula do karminia ekstra!!! Chyba sobie zamówię, tylko, że XL :-(

Anna, w tych aspiratorach jest specjalny filtr, więc nawet nic do ust Ci nie zdoła dolecieć ;) wczoraj pokazywali nam taką polską wersję (Sopelek) na szkole rodzenia.

Ankami no pewnie widziałam ten spiworek ;-) tych zakupów to juz tu za duzo wklejamy i wszystko sie myli co i kto :-D :-D :-D a co do komentarza to wyslij jej meila może sie pomyliła skoro wysyła kilka albo i kilkanascie przesyłek dziennie... Ty pewnie tez wolałabys najpierw kontakt w takiej sprawie niz odrazu neutrala a jezeli chodzi o nie wystawianie to ja tez tak robie jak mi cos nie pasi to nie wystawiam bo uważam komentarz za miłe podziekowanie a nie wzajemne oczernianie sie w sieci... :tak:
Anna :-D :-D :-D Ankami ma rację....:tak:

Grubelku, tak zrobiłam, napisałam do niej i czekam na odp. Korzystam z konta Mariusza i powiedział, że udusi mnie jak "załatwię" mu jakiegoś negatywa czy choćby neutrala ;-) Mam nadzieję, że babeczka też woli bez komentarza.

reklama
ja osobiście bardzo dużo kupuje na allegro,
małemu parę rzeczy kupiłam, (akcesoria głównie)
trochę nowych i sporo używanych ciuszków,
wózek i fotelik od sprzedawcy z allegro ale w sklepie net,
jestem bardzo zadowolona z tych zakupów,
ale to moje zadowolenie kiedyś może mnie zgubić,
bo robię zakupy za coraz większe pieniądze w necie np. tv,
i obym się kiedyś nie nadziała...:-(

Do góry