reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Dokładnie, zobaczymy jak przyjdą... Poza tym przypuszczam, że moje dziecko moze być duże... nie tylko ze względu na nasz wzrost, też przez tą cukrzycę ciążową...

Dziewczyny, poradźcie. Pytałam inne mamy czy lepiej kupić gruszke czy aspirator do noska i raczej wszyscy polecają aspirator. Ja juz zamówiłam gruszkę. Czy to naprawdę nie zdaje egzaminu i aspirator jest bezpieczniejszy i wygodniejszy???

Jazztina, ja kompletuję przede wszystkim rzeczy do szpitala, bo boję się że szyjka długo nie wytrzyma (oby nie!!!) i chce być przygotowana. Mam podkłady poporodowe, jednorazowe majteczki, wczoraj zamówiłam koszule do karmienia... No i mam też butelki ze smoczkami, podkłady do przewijania, pieluszki, itp.
Ubranek kupiłam dosłownie kilka, tylko tak dla własnej przyjemności, bo tez mam obiecane ubranka i czekam tylko aż stolarz zrobi szafę i komodę, zeby je odebrać, poprać i ładnie poukładać :D Doczekać się nie moge :D

Capri gruszka jest bardzo stresująca dla dziecka i mało wygodna, po prostu często nie zdaje egzaminu, trzeba nauczyć się nią posługiwać, łatwiej jest z aspiratorem i zdecydowanie szybciej...

reklama
Właśnie dostałam pakę od Graniki, a w niej śpiworek (w rzeczywistości jest równie ładny jak na zdjęciu) 2xbody i cyckonosz dla mnie.
A poza tym dokupiłam dziś w sklepie pieluchy flanelowe, ale ta flanela nijaka taka.

Do góry