najwyżej zatrudnie moją armię i wszystko mi skompletują...nie znasz mojej mamy ,ale może rzeczywiście coś jeszcze dokupięJazztina podziwiam Cię za spokój ja sapać bym chyba nie mogła....
reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Dokładnie, zobaczymy jak przyjdą... Poza tym przypuszczam, że moje dziecko moze być duże... nie tylko ze względu na nasz wzrost, też przez tą cukrzycę ciążową...
capri
po prostu ja ;)
Dziewczyny, poradźcie. Pytałam inne mamy czy lepiej kupić gruszke czy aspirator do noska i raczej wszyscy polecają aspirator. Ja juz zamówiłam gruszkę. Czy to naprawdę nie zdaje egzaminu i aspirator jest bezpieczniejszy i wygodniejszy???
Jazztina, ja kompletuję przede wszystkim rzeczy do szpitala, bo boję się że szyjka długo nie wytrzyma (oby nie!!!) i chce być przygotowana. Mam podkłady poporodowe, jednorazowe majteczki, wczoraj zamówiłam koszule do karmienia... No i mam też butelki ze smoczkami, podkłady do przewijania, pieluszki, itp.
Ubranek kupiłam dosłownie kilka, tylko tak dla własnej przyjemności, bo tez mam obiecane ubranka i czekam tylko aż stolarz zrobi szafę i komodę, zeby je odebrać, poprać i ładnie poukładać Doczekać się nie moge
Jazztina, ja kompletuję przede wszystkim rzeczy do szpitala, bo boję się że szyjka długo nie wytrzyma (oby nie!!!) i chce być przygotowana. Mam podkłady poporodowe, jednorazowe majteczki, wczoraj zamówiłam koszule do karmienia... No i mam też butelki ze smoczkami, podkłady do przewijania, pieluszki, itp.
Ubranek kupiłam dosłownie kilka, tylko tak dla własnej przyjemności, bo tez mam obiecane ubranka i czekam tylko aż stolarz zrobi szafę i komodę, zeby je odebrać, poprać i ładnie poukładać Doczekać się nie moge
zebrra
Potrójna mama :)
Capri gruszka jest bardzo stresująca dla dziecka i mało wygodna, po prostu często nie zdaje egzaminu, trzeba nauczyć się nią posługiwać, łatwiej jest z aspiratorem i zdecydowanie szybciej...
Grubelek
mamy lipcowe'07
Proszę bardzo...
Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
capri
po prostu ja ;)
Ania, takie: Koszula dla karmiącej, ROZPINANA r /M/ dwa kolory (186177494) - Aukcje internetowe Allegro
a o aspiratorze myslalam takim: ASPIRATOR NOSE FRIDA na katar zamiast gruszki (185534917) - Aukcje internetowe Allegro
a o aspiratorze myslalam takim: ASPIRATOR NOSE FRIDA na katar zamiast gruszki (185534917) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Właśnie dostałam pakę od Graniki, a w niej śpiworek (w rzeczywistości jest równie ładny jak na zdjęciu) 2xbody i cyckonosz dla mnie.
A poza tym dokupiłam dziś w sklepie pieluchy flanelowe, ale ta flanela nijaka taka.
A poza tym dokupiłam dziś w sklepie pieluchy flanelowe, ale ta flanela nijaka taka.
Podziel się: