reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Ciuszki śliczne... Zebrro jak przyjdą te body to daj znać - widziałam że licytujesz (też miałam ochote bo było kilka aukcji ) ale czytałam komentarze i kilka było takich sobie jeżeli o nie chodzi...

Fasolku tego Next'a to chyba bym kupiła sliczny i myslę że niedrogi... chociaż to jest 62 i może się okazac że bedzie dobry np w sierpniu a wtedy to jeszcze lato...

Co do komody REGAŁ KĄPIELOWY ATLANTIS BREVI HIT CENOWY !!! (182171487) - Aukcje internetowe Allegro

chyba o tej mówiłyście że droga... ja uważam że nie Ja kupiłam podobna w listopadzie 2005 i płaciłam 199 PLN a półki moja ma trochę głębsze i pokryte ceratkataką jak przewijak.. kiedyś juz wklejałam... Myslę że ta jest do przyjęcia...

reklama
No właśnie specjalnie dopisałam, że chodzi mi o cenę tej nakładki, bo komoda powiedziałabym, że całkiem niedroga... widziałam takie po 350-500 zł... Ja też będę miała taką Grubelku i też z głębszymi półkami :))

No własnie ja też znalazłam negatywną opinię o jakości tych bodziaków, ale tylko jedną, więc stwierdziłam, że spróbuję, zobaczymy...
Licytuję jeszcze na drugiej aukcji i pewnie nikt mnie nie przelicytuje, bo dałam cenę 15 zł za 3-pak, a ta babka wystawiła wczoraj na kup teraz po 13,99... :) Cóż... bywa...

Ja czekam jak zakończy się dzisiejsza aukcja (tam gdzie dałam 15zł) i dokupię jeszcze opakowanie na 56 cm... bo one jakieś większe są... Pomierzyłam wczoraj te co mam w domu i sa dużo mniejsze...

dziewczyny jak patrzę na te zakupione przez Was ilości to Wam zazdroszczę:)))
ja mam tylko 1body, 1koszulkę, 1pajacyka, 1śpiochy, czapeczkę, skarpetki i niedrapki
niedługo mam się spotkać z koleżanką, to coś może od niej dostane, więc na razie się wstrzymuję przed zakupami, poza tym duża część moich koleżanek do któregoś m-ca jechała tylko na pożyczonych ciuszkach, sama nie wiem co robić:confused:

Jazztina podziwiam Cię za spokój ja sapać bym chyba nie mogła.... decyzja należy tylko do Ciebie... w takiej sytuacji ja skompletowałabym sobie tylko wyprawkę do szpitala nową tzn na te 3 dni body spiochy kaftaniki i pajacyki, czapeczke i skarpetki, niedrapki... po kilka sztuk...

Właśnie policzyłam moje body na krótki rękaw w rozm 56 - 6 szt i 62 - 12 szt i 68 - 2 szt hmm.... chyba już nie bede kupowała więcej bodów... na długi rekaw mam po Julce (to na szczęście wróciło w całości tzn 56-74 wszystkie które pożyczyłam... ) i Zebrro rzeczywiście ten rozmiar 50/56 duży jest wg moich bodów to 62 przynajmniej...

reklama
Do góry