reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Anna i Pastela - Kupiłam u timur00 w sumie na 22 aukcjach m.in.:

KOLOROWE PIELUCHY TETROWE - ŚNIEŻNOBIAŁE 2szt.
CERATKA - PODKŁAD DO ŁÓŻECZEK DZIECIECYCH 2szt.
GRUSZKA DO NOSA 1szt.
LAKTATOR AVENT ISIS MEGA ZESTAW 1szt.
MEGA ZESTAW - AVENT POJEMNIKI VIA 180ml 1szt.
MEGA ZESTAW STARTOWY AVENT 1szt.
NAJGRUBSZE NAJMILSZE PIELUSZKI FLANELOWE 4szt.
OKRYCIA KĄPIELOWE NAJLEPIEJ CHŁONACE WODĘ 1szt.
ORYGINALNE - WIELORAZOWE MAJTKI POPORODOWE 6 szt.
PATYCZKI HIGIENICZNE DLA DZIECI 1szt.
PIELUCHY TETROWE 70X80 BARDZO BARDZO GRUBE 20szt.
PODKŁADY POPORODOWE 5szt.
POKROWIEC NA PRZEWIJAK 1szt.
ZESTAW DO PIELĘGNACJI PAZNOKCI 1szt.
SZCZOTKA I GRZEBYK 1szt.
SYLIKONOWE SMOCZKI USPOKAJAJĄCE AVENT 1szt.
TERMOMETR DOUSZNY AEG pom. 1sek. 1szt.
TERMOMETR KAPIELOWY 2 w 1 1szt.
TERMOOPAKOWANIE UNIWERSALNE 1szt.
WKŁADKI LAKTACYJNE 30szt. 1szt.
ZESTAW SZCZOTEK DO BUTELEK 1szt.

:-)

Fasolek - my zamawiamy takie samo łóżeczko z materacykiem kokos-gryka w przyszłym miesiącu :-)

Ja dostałam ostatnio 700zł więcej pensji (bo niby nie pobierają mi chorobowego) i przeznaczyliśmy to na powyższe zakupy. W przyszłym miesiącu kupujemy łóżeczko, pościel x2 i materac :-)

reklama
Grubelku - niestety jeszcze nie... ale zamawiałam w "Lany poniedziałek" więc pewnie dopiero wczoraj wysłali... może jakimś cudem dostanę ją jeszcze dziś... ale wydaje mi się, ze jutro już będzie :-)

Grubelek - z bajerami dlatego, że są powycicnae te gwiazdki hehe - a to wszystko dodatkowo kosztuje. No i szufladę cenią sobie na jakieś 100 zł. Trochę przepłaciliśmy w porównaniu z Allegro, bo kupowaliśmy w sklepie. Ale trudno, już jest, spakowane czeka na rozłożenie :-)

Alkemna- ja jeszcze nie mam nic z tej Twojej listy. Dobrze, że jeszcze trzy miesiace zostały!!!

Ja czekam na pościel, powinna przyjść koło piątku. Nie mogę się doczkeać!!!

Anna_79 - ten laktator to:
LAKTATOR AVENT ISIS MEGA ZESTAW +GRATISY timur00 (180551257) - Aukcje internetowe Allegro
Dużo osób go poleca, hihi - na razie nie będę mogła go wypróbować na sobie ale postaram się zapoznać z jego działaniem :-D juz nie mogę się doczekać aż przyjdzie paczka :happy: będę musiała chyba wypić wcześniej melisę aby z podniecenia nie porozrywać opakowań :-)

Cena przystępna bo widziałam taki sam w Auchan w Wola Park i kosztował 129zł a w Leclercu w Jerozolimskich był za 179,90zł a zamawiając u niego wysyłka zawsze 10zł więc przy dużej ilości się opłaca.

Zadzwoniłam dziś do sklepu w Babicach odnośnie cen łóżeczek i materacy... Taki sam jak kupiła fasolek na allegro (możliwy odbiór osobisty w Warszawie) kosztuje 260zł +75zł materac... więc już napewno wezmę na allegro :-)

Alkmena - właśnie robię zakupy u Timur00. Powiedz mi a te majtki wielorazowe poporodowe będą w miarę rozciągliwe. Mam spore dupsko i boję się, że będą ciasne!

reklama
Jak narazie kupiłam w Timur00:

Podkłady poporodowe 5x 3,98 zł
Pokrowiec na przewijak 1x 9,98 zł
Pieluchy tetrowe bardzo grube 20x 1,98zł
Wkładki laktacyjne 30 sztuk 1x 12,99 zł
I w tym miesiącu wystarczy. W przyszłym kupię jeszcze ten laktator :-D

Do góry