reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

Grubelek - właśnie ten komplecik do wózka mam zamiar kupić, tylko ciągle myślę, jaki tu kolor zamówić. Nie mam jeszcze wózka więc nie wiem jaki kolor będzie do niego pasował hehe. To dobrze, że ten komplecik polecasz bo bałam się, że to może być jakiś bubel.
Ja pisałam do nich do sklepu to odpisali mi, że dogadamy się co do ceny. Może uda się zamówić za 39,90 - cena z poprzedniej aukcji. Teraz widzę, że wystawili trochę drożej

Alkmena- aleś zaszlała z zakupami!!!

reklama
Alkmena - no to zaszalałaś :szok: zdradź na co poszło tyle kasy:confused: potem dasz fotki. plissss

A my ustaliliśmy w styczniu, że 600zł z każdej Mariuszkowej wypłaty idzie na Wiktorka :laugh2:/jakaś sprawiedliwość musi być hehe/ + 200zł na gina i leki :dry:to już mniej sprawiedliwe.
Więc zakupy mogę robić, ale sama nie wiem co:confused: jakaś dziś jestem :sick:

A ja przed chwilą zamówiłam tą polarową pościel z owieczką do wózka: kolor żółty i niebieski. No i czekam na pościel którą zamówiłam na Allegro. Udane zakupki :-D

No to ja w przypływie wczorajszej złości zrobiłam zakupki i chwalę się....
1. 2 pary bodów r 62 zielone i zółte
2. body marine r 56 niebieskie
3. 2 kaftaniki r 56 zółty i zielony
4. 2 komplety r 62 zółty i niebieski....

i jeszcze....

1. komplet Marine r 56 niebieski
2. 2 pary śpiochów r 56 zółty i zielony...

Kupowałam na allegro więc zdjęcia z aukcji... i wszystko firmy EWA którą również polecam.... :-)

Grubelku, to w końcu z tymi kołnierzykami i golfami kupować czy nie? bo dziewczyny coś wspominały, że dzieci tego nie lubią, a takie śliczne te niektóre ciuszki.

Fasolek, łóżeczko ładne. I właśnie taki ciemny kolor wybrałaś? Ja się nastawiam na jak najciemniejsze, żeby mi do reszty mebli pasowało.

Ankami...no właśnie z tym był problem,bo ja jeszcze nowych mebli nie mam,ale nie mogłam sie powstrzymac,bo ten kolor strasznie mi sie podoba :-D :-D (zniecierpliwiona mamusia).:happy:

reklama
Fasolku łóżeczko cudne a z taką pościelka będzie...? bo podoba mi się....:confused: i muszę się na jakąś zdecydować...

Ankami ja dla Julki miałam i ze stójką (czyt golfem :-D ) i z kołnierzykiem... osobiscie uważam że jedno i drugie może się zagiąć i uwierać.... ja kupuje różne jak mi pasuje.... a może Ty piszesz o koszulkach wiązanych o takich :confused:

PIERWSZE BAWEŁNIANE KOSZULKI firmy EWA rozm. 56cm (181750170) - Aukcje internetowe Allegro

ja czegoś takiego nie kupuje i nie kupowałam, to jest koszulka zamiast body pod kaftanik.... ale jak dla mnie niewygodne...nie trzyma pampersa... wole klasyczny zapinany kaftanik, ja nie miałam problemów z ubieraniem Julki.....

Do góry