reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Nie Grubelku, właśnie chodzi mi o te wszystkie kołnierzyki/golfy/stójki. Jakieś mamuśki pisały, że to uwiera dzieci, więc na razie takich nie kupowałam i nie zamierzałam. Ale niektóre są tak śliczne, że jeśli dziecko byłoby w stanie dla elegancji przeboleć, to bym mu kupiła ;-):-D

reklama
Ej Ankami to jakie kupujesz wklej jakąs fotke albo linka podaj bo nie wiem.... :confused: jeżeli chodzi o cos co sie powszechnie nazywa kaftanikiem to ja znam tylko z kołnierzem albo ze stójką.... :baffled:

Grubelku, to co kupiłam, to już wkleiłam - nie jest tego dużo. Niektóre śpioszki czy pajacyki też mają takie stójki. A kaftaniki oprócz wiązanych widziałam też na zatrzaski i były podcięte pod szyją (tak jak ten co wkleiłaś wiązany), więc chyba nie wszystkie mają kołnierzyki.

Grubelek - śliczne te ubranka. Poślij namiary na tego sprzedawcę, może też coś zamówię u niego! Te marynarskie są bombowe :-D

Fasolek - łóżeczko fantastyczne!!! Ten kolor jest świetny, ja nie kupiłam go tylko dlatego, że ciężko jest u nas dostać meble pod ten kolor, łatwiej z sosnowymi.

chce sie Was poradzic.. bo wlasnie od 2 tyg mysle nad lozeczkiem.. u mnie kazdy grosz teraz wazny (budowa domu), wiec mam wyrzuty sumienia..
w pokoju mam ciasno i nie mam zbyt wiele miejsca na rzeczy dla dziecka i mysle o lozeczku z szuflada.
Z obejrzanych licznych propozycji, z kalkulacji wychodzi ze szuflada dodaje do kosztow lozeczka 100 zl.
Myslicie ze warto?

Ogolnie planuje zakup lozeczka sosnowego z szuflada zakryta + materac gryka-kokos - calosc cena 269 zl.
Jak uwazacie?

Magdalenka - ja kupiłam łóżeczko sosnowe z szufladą. Ale poszalałam z ceną bo zapłaciłam za nie 400 zł (łóżeczko z bajerami :-D ). Ogólnie uważam, że szuflada jest bardzo praktyczna i napewno się przyda. Nie mam miejsca w mieszkaniu więc każda dodatkowa półka czy szuflada jest dla mnie zbawieniem.
Oto moje łóżeczko:

Pastela body na ramieniu mają zapięcie na dwie napki

Anna jeden sprzedawca to agamix100 a drugi edyta1976

Magdalenko ja nie mam łóżeczka z szuflada, bo jak kupowałam to właśnie doszłam do wniosku że jednak nie bedzie mi potrzebna chociaż na początku chciałam... :-) Jeżeli ta szuflada zapewni Ci dodatkowe miejsce do przecghowywania to czemu nie... mam natomiast szufladę pod naszym łóżkiem w sypialni i poza tym że jest siedliskiem kurzu czasami chowam tam ubrania takie domowe jak sie zmieniaja pory roku ;-) To co moge Ci podpowiedziec jeżeli chodzi o oszczędności to jeżeli kupujesz na allegro to większe zakupy (łóżeczko, materac wózek pościel itd), można się dogadac ze sprzedawcą i oszczedzić chociażby na kosztach przesyłki... My tak zrobiliśmy jak kupowalismy dla Julki i oszczędziliśmy jakos ok 100 PLN ;-) przesyłka i troche zszedł z ceny sprzedawca.... ale najpierw zadzwoniliśmy pogadać o tym....

reklama
Do góry