reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

Jak chodzi o wyprawke to zamierzam ciuszki dokupywac systematycznie po to aby na ostatnia chwile nie zwalily sie wszystkie zakupy :tak: Tym razem plan na zakupienie 7pakow bodziakow z kr rekawem, kilka z dlugim rekawem oraz pajacyki. To mi sie sprawdzilo przy poprzednich dzieciach wiec śpiochom i kaftanikom stanowczo dziekuje. Zwlaszcza ze bedzie wrzesnien, jeszcze dosc cieplo i zimowe ciuchy odchodza. Choc nie powiem ze patrze teraz na wyprzedarze zimowek tak na 3-6msc w sam raz bylyby a mozna kupic za grosze.

Wozek jak na okoliczne warunki to sprawdzony Tako - mialam Jumper X tym razem moze zapoluje na Warrior:tak:

reklama
Ameeliee masz dokładnie jak ja, z córką od razu wpadłam w szał zakupów i tylko niepotrzebnie, mama mi tłumaczyła po co mi tyle tego i w sumie miała racje niektórych ciuchów córka na sobie nawet nie miała... Nie mam zamiaru kupować nic wcześniej jak w 6ms. Wózek mam po Nadi Tako JUmper Vertigo2a z fotelikiem i osobną parasolkę, muszę kupić tylko nowe koła do niego bo tamte w tragicznym stanie... koszt koło 250 zł no i łóżeczko... tylko i wyłącznie turystyczne:D

co do wózka jestem pewna dla dziewuszki Bebecar ew. Graco Symbio i dla chłopca też Graco Symbio , też fajny xlander ale nowy model xpulse:tak:

Dziewczyny a ja tam kupuje wcześniej te rzeczy które sie napewno przydadzą,lubię mieć wszystko wcześniej a nie potem latać szukac...z Martynką tez tak robiłam..we wrześniu już wszystko miałam czekało a termin był na 2 listop a 27 pazdz.urodziłam poród wywoływany zapas chusteczek i pieluch miałam na kilka miesięcy nie odczułam wydatków.Teraz juz kupiłam 2op wkładek laktacyjnych,podkłady,majtki i pieluchy kolorowe,aspirator do nosa i 4pak chusteczek to sie nie zepsuje a jest...Jakby okazało sie ze córka to po Martynie mam troche a jak syn to wymianka mnie czeka.. Co się ma stać MUSI BYĆ DOBRZE ;-)

absolutnie popieram, masakra dla mnie by było wszystko na raz kupować, lepiej po troszku raz to raz tamto bez pośpiechu :tak:

Ja tak samo, jak napisalam na ogolnym... Wole miec zbierane po troszke, bo myslec chce pozytywnie a jak sie ma coś wydarzyc to moze teraz , w polowie ciazy, po porodzie albo kilka miesiecy po i to zawsze bedzie ból za strata. Tak wiec uruchamiamy pozytywne myslenie :) a foteczki dam pozniej....

oraz obiecane zdjecie z wczorajszego shoppingu... komplety body + półspioszki na rozm 62, a spodenki polarowe na oraz 62, 68, 74
DSC_1098.jpg

Załączniki

• DSC_1098.jpg
    DSC_1098.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 123
Ostatnia edycja:
nimffi super zakupy ;-) Po suwaczku widzę że chciałabyś dziewczynkę a tu proszę ubranka dla chłopczyka :-p:-);-)

reklama
ankusch ale bylam zaskoczona bo faktycznie w smyku dla niemowlat rządzi róż lub błekit :sorry: uznalam że z różem szalec nie bede bo bez sensu... wole błękit, beże, białe. A jak bedzie dziewczynka to w róż sie zdąze obkupic :tak:

Urzadzam juz polowanie na allegrowe promocje :tak: na kombinezony ciensze i grubsze bo teraz po zimie jest tanioszka :tak: a także bodziaki zapinane kopertowo bo tez w dobrej cenie nie latwo je zdobyc ;-)

Do góry