reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
ania - rzeczywiście dady nie maja, cos mi na mózg padło albo jakies inne jednak w rękach miałam. A zabic bym sie dała, że mają. Juz mi od tego czekania na mozg padło. az do szafki poszłam sprawdzic.

Wesolutka to chyba muszę sprawdzić bo dla Wery raz mieliśmy belle i szczerze mówiąc to od pampersów premium to nic mi się nie wydawalo cieńsze. Dada np od razu wygląda jakby było w niej siku...

Alicja ale faktycznie na paczce z pampersów DADA pisze że mają wycięcie na pępuszek ale wewnętrzny.. :)

aiwpa u nas Dady się spisywały zobaczymy jak teraz :) ale te z belli nawet lepszą cene mają bo za niecałe 20 zł 48 sztuk :)

my dady 2 też używaliśmy i były ok, teraz mieliśmy 4 i wg mnie jest duża różnica, pampersów białych praktycznie nie widać. Dziś mąż zrobił zakupy w rossmanie bo są promocje na premium care, ale z tego co widzę to dużo sklepów ma w promocji pampersy baby active

powiem Wam wlasnie ze my na pampkach jechalismy i kupilismy te 1 premium. I wlasnie wygladaja jakby miala pelno w gaciach, dwa trzeba podwijac i nie do konca sa fajne :/ A tutaj jak zobaczylam ta belle (ktora kojarzy mi sie tylko z tymi wielkimi podpachami) to od razu mi sie spodobaly. Wiadomo ja mowie o tych noworodkowych, bo potem nie wiem jak sie beda sprawdzac, ale jak na poczatek sa super, bo widac tez czy bylo siku, a pampek czasem wazy wiecej niz te kilka kropel siku :D

moja córka miała na bellę uczulenie a na Dady np nie, więc dlatego teraz od razu dada. i na zwykłe pampersy nie reagowała uczuleniem natomiast na baby active to chyba te pomarańczowe - był koszmar, od razu odparzona pupka. ech człowiek natestował sie jak głupi.

Witajcie
Jestem Sierpnióweczką 2014 ale jestem też i szczęśliwą Styczniówką 2013
W związku z tym, że mam wspaniałą córeczkę a teraz mam syncia – mam do sprzedania rzeczy po mojej kochanej księżniczce. Ciuszki i wszelkiego typu dodatki będę wystawiała codziennie po kilka. Mam też ciuszki ciążowe na każdą porę roku oraz dużo literatury dotyczącej wychowania i rozwoju dzieciaczków. Mnóstwo filmówek za małe pieniądze – zachęcam do odwiedzania konta allegro i licytacji. Już wkrótce pojawią się pierwsze chłopięce ciuszki – jako że mój syncio dość szybko przybiera na wadze J Dla osób które zakupią większą ilość ubranek – gratis J zapraszam J

Przedmioty użytkownika lukaszchylarecki - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Zobacz załącznik 643634Zobacz załącznik 643635Zobacz załącznik 643636Zobacz załącznik 643637Zobacz załącznik 643638

reklama
Do góry