reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
Madzik mamy taki sam, tylko obrazek inny. No oczywiście musiał być różowy :-):-):-)
Wczoraj przyszedł i jest super. Córcia zadowolona

Załączniki

• WP_002052.jpg
    WP_002052.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 68
Kocyki fajne ale u mnie zdaje egzamin podwojnie tkana tetra. Jedyny minus ze nie jest kolorowa...
A prze de mna kupno wymarzonej chusty:) kto wie moze bedzie juz w stode...

Witajcie
Za dwa miesiące zostanę Sierpnióweczką 2014 ale jestem już i szczęśliwą Styczniówką 2013
W związku z tym, że mam wspaniałą córeczkę a teraz spodziewam się syncia – mam do sprzedania rzeczy po mojej kochanej księżniczce. Ciuszki i wszelkiego typu dodatki będę wystawiała codziennie po kilka. Mam też ciuszki ciążowe na każdą porę roku oraz dużo literatury dotyczącej wychowania i rozwoju dzieciaczków. Mnóstwo filmówek za małe pieniądze – zachęcam do odwiedzania konta allegro i licytacji.

Przedmioty użytkownika lukaszchylarecki - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

fb1.jpgfb2.jpgfb3.jpgfb4.jpgZobacz załącznik 631086fb6.jpgfb7.jpg

Załączniki

• fb1.jpg
    fb1.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 50
  • fb2.jpg
    fb2.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 48
  • fb3.jpg
    fb3.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 44
  • fb4.jpg
    fb4.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 50
  • fb6.jpg
    fb6.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 43
  • fb7.jpg
    fb7.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 49
Zastanawiam się nad kupnem fotelika do kąpieli smoby-fotelik-do-kapieli-cotoons-211152-.jpgthermobaby_kapielroz-150x150.jpg

Jeszcze trochę czasu zostało zanim córcia zacznie siedzieć, ale chciałabym poznać Wasze opinie. Może któraś używała takiego fotelika przy starszych dzieciach i może coś o nim napisać.

Załączniki

• smoby-fotelik-do-kapieli-cotoons-211152-.jpg
    smoby-fotelik-do-kapieli-cotoons-211152-.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 45
  • thermobaby_kapielroz-150x150.jpg
    thermobaby_kapielroz-150x150.jpg
    7 KB · Wyświetleń: 105
reklama
Edysiek też zastanawiam się nad kupnem takiego fotelika, wanienka już niestety powoli się "kurczy".
Fajna sprawa i też chętnie poczytam opinie doświadczonych Mamusiek :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry