reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

U mnie do wanny najlepiej sprawdza się zwykła mata antypoślizgowa, chyba nie pasowałoby mi takie unieruchomienie dziecka w krzesełku. Ale to może dlatego, że Oliwka ogolnie niezbyt lubiła siedzieć w miejscu ;-)

reklama
ja juz kąpie Malucha w wannie normalnie - z wanienki mi wyrósł i rozwazalismy rózne opcje le postanowilismy sporóbowac w wannie i Mały bardzo dobrze sie w niej czuje. Na spód kładziemy pieluszke zeby było mu razniej :) kopie sobie i macha raczkami i o nic sie nie obija :)

A ja polecam takie oto zabaweczki:
Sensory pszczółka 9075 :: Bright Starts
osobiscie zakupilam pszczółke i Moj Maluch jest bardzooo zachwycony :) rozmawia sobie z nia, usmecha sie do niej i spokojniej zasypia w wózku jak ma "przyjaciela". Myslalam ze do wózka to jakos za mały sznurek zeby zawiesic ale zawiesiłam z boku i tez jest super. Polecam jesli chcecie wbogacic wozki Maluchów o jakies zabaweczki. Ja jestem na etapie poznawania zabawek dla takich brzdaców i osobiscie mialam problem zeby cos wybrac :)

LOKA mój synu miał taką tylko innej firmy i ją uwielbiał,nigdy nie potrafiłam zrozumieć co ta zabawka ma w sobie że tak na nią reaguje,córcia miała z niej korzystać ale mąż gdzieś wtrynił:wściekła/y:

Eysiek ja tez rozważam to krzesełko bo starszy chce sie z bratem kąpać. Wydaje mi się ze bedzie bazpieczniej z krzeselkiem niz bez przy wspolnej kapieli

Ma ktoras z was moze pałąk flexi play z tiny love? Rozwazam kupno a maz sie czepia ze mamy juz mate i trapez gimnastyczny (on jest caly plastikowy, z chico chyba i ma 3 plastikowe zabawki, juz takich nie robia nawet.

Mam tez super grzechotke pozyczona z bright strarts... żółta kaczuszka na czarnobialym kolku a jej fantastyczna zaleta to waga piorkowa. Jest tak lekka ze maly spokojnie ja dzwiga a do tego milo grzechocze.
Jak bede miala kompa to wkleje linki

wiadomość od jednej z moderatorek

Witam kochane moderatorki ... kiedys pisalam o portalu sprzedazowym dla mam ... udalo nam sie skonczyc prace i w ubieglym tygodniu ruszył on na calego :D zapraszam was do rozpowszechniania posta na swoich forach i zaproszenia dziewczyn do sprzedazy i zakupow - nas Mamy - nic to nie kosztuje .. .sprzedajemy i kupujemy bez prowizji ... jedyne czego potrzebujemy troche czasu zeby wystawic zbedne rzeczy i kupic to czego jeszcze nam potrzeba :)

Właśnie ruszył portal MamaSprzeda.pl, który dedykujemy wszystkim dzieciom oraz ich rodzicom, a w szczególności Mamom! U nas możecie nie tylko kupić, ale również wystawić na sprzedaż bez prowizji i opłat, nowe i używane ubranka dla dzieci, zabawki i in. asortyment dziecięcy, a także odzież ciążową oraz akcesoria dla karmiącej mamy. A dla kreatywnych Pań stworzyłyśmy dział Rękodzieło Zapraszamy !!

10405411_309627772546394_3399065111652089630_n.png

ja juz kąpie Malucha w wannie normalnie - z wanienki mi wyrósł i rozwazalismy rózne opcje le postanowilismy sporóbowac w wannie i Mały bardzo dobrze sie w niej czuje. Na spód kładziemy pieluszke zeby było mu razniej :) kopie sobie i macha raczkami i o nic sie nie obija :)

A ja polecam takie oto zabaweczki:
Sensory pszczółka 9075 :: Bright Starts
osobiscie zakupilam pszczółke i Moj Maluch jest bardzooo zachwycony :) rozmawia sobie z nia, usmecha sie do niej i spokojniej zasypia w wózku jak ma "przyjaciela". Myslalam ze do wózka to jakos za mały sznurek zeby zawiesic ale zawiesiłam z boku i tez jest super. Polecam jesli chcecie wbogacic wozki Maluchów o jakies zabaweczki. Ja jestem na etapie poznawania zabawek dla takich brzdaców i osobiscie mialam problem zeby cos wybrac :)

Loka, kupilas via net czy w sklepie stacjonarnym? Jak w stacjonarnym, to którym? Daj znać proszę. Ta pszczółka do mnie przemawia swą niewątpliwą urodą

hej,

ja ja kupilam w swiecie diecka przy m1 w markach. Koszt to niecale 50 zł, mieli bardzo duzy wybór innych fajnych zabawek, chyba cala game jaka oferuje tiny love, bright star czy canpol. Pszczolka mi najbardziej podpasowała i Malemu chyba tez.

Na stronie jednak mozna kupic ja taniej: Sensory pszczółka 9075 :: Bright Starts
za 36 zł + przesylka 13 zł to w sumie tez 49 zł. Chyba ze cos jeszcze zamówisz to juz sie wieksza oszczednosc robi :)

Dziewczyny a czy Wy macie jakies takie zabawki przy wozkach/ fotelikach? jakie i jak zdają egzamin? bo ja bym jeszcze cos kupila ale juz nie wiem sama co bo za duzy wybor :)

reklama
Do góry