reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

U mnie do wanny najlepiej sprawdza się zwykła mata antypoślizgowa, chyba nie pasowałoby mi takie unieruchomienie dziecka w krzesełku. Ale to może dlatego, że Oliwka ogolnie niezbyt lubiła siedzieć w miejscu ;-)

reklama
ja juz kąpie Malucha w wannie normalnie - z wanienki mi wyrósł i rozwazalismy rózne opcje le postanowilismy sporóbowac w wannie i Mały bardzo dobrze sie w niej czuje. Na spód kładziemy pieluszke zeby było mu razniej :) kopie sobie i macha raczkami i o nic sie nie obija :)

A ja polecam takie oto zabaweczki:
Sensory pszczółka 9075 :: Bright Starts
osobiscie zakupilam pszczółke i Moj Maluch jest bardzooo zachwycony :) rozmawia sobie z nia, usmecha sie do niej i spokojniej zasypia w wózku jak ma "przyjaciela". Myslalam ze do wózka to jakos za mały sznurek zeby zawiesic ale zawiesiłam z boku i tez jest super. Polecam jesli chcecie wbogacic wozki Maluchów o jakies zabaweczki. Ja jestem na etapie poznawania zabawek dla takich brzdaców i osobiscie mialam problem zeby cos wybrac :)

LOKA mój synu miał taką tylko innej firmy i ją uwielbiał,nigdy nie potrafiłam zrozumieć co ta zabawka ma w sobie że tak na nią reaguje,córcia miała z niej korzystać ale mąż gdzieś wtrynił:wściekła/y:

Eysiek ja tez rozważam to krzesełko bo starszy chce sie z bratem kąpać. Wydaje mi się ze bedzie bazpieczniej z krzeselkiem niz bez przy wspolnej kapieli

Ma ktoras z was moze pałąk flexi play z tiny love? Rozwazam kupno a maz sie czepia ze mamy juz mate i trapez gimnastyczny (on jest caly plastikowy, z chico chyba i ma 3 plastikowe zabawki, juz takich nie robia nawet.

Mam tez super grzechotke pozyczona z bright strarts... żółta kaczuszka na czarnobialym kolku a jej fantastyczna zaleta to waga piorkowa. Jest tak lekka ze maly spokojnie ja dzwiga a do tego milo grzechocze.
Jak bede miala kompa to wkleje linki

wiadomość od jednej z moderatorek

Witam kochane moderatorki ... kiedys pisalam o portalu sprzedazowym dla mam ... udalo nam sie skonczyc prace i w ubieglym tygodniu ruszył on na calego :D zapraszam was do rozpowszechniania posta na swoich forach i zaproszenia dziewczyn do sprzedazy i zakupow - nas Mamy - nic to nie kosztuje .. .sprzedajemy i kupujemy bez prowizji ... jedyne czego potrzebujemy troche czasu zeby wystawic zbedne rzeczy i kupic to czego jeszcze nam potrzeba :)

Właśnie ruszył portal MamaSprzeda.pl, który dedykujemy wszystkim dzieciom oraz ich rodzicom, a w szczególności Mamom! U nas możecie nie tylko kupić, ale również wystawić na sprzedaż bez prowizji i opłat, nowe i używane ubranka dla dzieci, zabawki i in. asortyment dziecięcy, a także odzież ciążową oraz akcesoria dla karmiącej mamy. A dla kreatywnych Pań stworzyłyśmy dział Rękodzieło Zapraszamy !!

10405411_309627772546394_3399065111652089630_n.png

ja juz kąpie Malucha w wannie normalnie - z wanienki mi wyrósł i rozwazalismy rózne opcje le postanowilismy sporóbowac w wannie i Mały bardzo dobrze sie w niej czuje. Na spód kładziemy pieluszke zeby było mu razniej :) kopie sobie i macha raczkami i o nic sie nie obija :)

A ja polecam takie oto zabaweczki:
Sensory pszczółka 9075 :: Bright Starts
osobiscie zakupilam pszczółke i Moj Maluch jest bardzooo zachwycony :) rozmawia sobie z nia, usmecha sie do niej i spokojniej zasypia w wózku jak ma "przyjaciela". Myslalam ze do wózka to jakos za mały sznurek zeby zawiesic ale zawiesiłam z boku i tez jest super. Polecam jesli chcecie wbogacic wozki Maluchów o jakies zabaweczki. Ja jestem na etapie poznawania zabawek dla takich brzdaców i osobiscie mialam problem zeby cos wybrac :)

Loka, kupilas via net czy w sklepie stacjonarnym? Jak w stacjonarnym, to którym? Daj znać proszę. Ta pszczółka do mnie przemawia swą niewątpliwą urodą

hej,

ja ja kupilam w swiecie diecka przy m1 w markach. Koszt to niecale 50 zł, mieli bardzo duzy wybór innych fajnych zabawek, chyba cala game jaka oferuje tiny love, bright star czy canpol. Pszczolka mi najbardziej podpasowała i Malemu chyba tez.

Na stronie jednak mozna kupic ja taniej: Sensory pszczółka 9075 :: Bright Starts
za 36 zł + przesylka 13 zł to w sumie tez 49 zł. Chyba ze cos jeszcze zamówisz to juz sie wieksza oszczednosc robi :)

Dziewczyny a czy Wy macie jakies takie zabawki przy wozkach/ fotelikach? jakie i jak zdają egzamin? bo ja bym jeszcze cos kupila ale juz nie wiem sama co bo za duzy wybor :)

reklama
Do góry