reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
Jotemka mamy taką samą matę, młoda uwielbia na niej leżeć.
Do wózka mam tylko tradycyjną zawieszkę z trzema pieskami czy misiami, ale nie używam, bo tylko mi przeszkadza przy wkładaniu, wyjmowaniu, podawaniu smoczka itp, ale już chyba czas będzie coś zawiesić, bo mała coraz mniej na spacerze śpi

Ja nie przyczepiam do wózka nic, bo u nas wózek na razie służy tylko do spania.
Mam taką plastikową zawieszkę - trzy misie to ją doczepiam do przyrządu gimnastycznego na samym dole. Córcia bardzo lubi się nimi bawić, bo robi dużo hałasu i o ile stuka w nie rączkami i próbuje łapać to zdecydowanie woli kopać nóżkami.

Poza tym bardzo lubi słonika z pozytywką Canpol, Słonik, maskotka z pozytywką za 45,99 zł - Canpol Sp. z o.o. - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com
Teraz czekam na przesyłkę, bo udało mi się wylicytować w zestawie kilka zabawek m.in. BabyOno, Krokodyl, zabawka z wibracją za - Ono Paweł Antczak - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com
i jeszcze Krokodyl EMIL Segmentowy PLUSZAK Edukacyjny do tego kilka grzechotek i gryzaków.
A wczoraj jeszcze byłam u bratowej i okazało się, że znalazła jeszcze całą zrywkę grzechotek - to teraz na pewno nam ich nie braknie :-D

Przyrząd gimnastyczny mamy taki WP_002353.jpg zrobiłam zdjęcie, bo już takich nie produkują.
Wiekowy już jest, bo jeszcze po starszej i ma ponad 10 lat. A służył jeszcze 2 innym dzieciom i pewnie jeszcze nie jednemu posłuży, bo solidny jest.

Załączniki

• WP_002353.jpg
    WP_002353.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
super te wasze zabawki :) chyba dzisiaj albo jutro sie spakujemy i pojdziemy poogdlac je w sklepie i cos ybierzemy. . no to nasz zestaw zabawek rzeczywiscie jest skromny :)

Filip najbardziej lubi bawić się tym oto pieskiem, próbuje go łapać, śmieje się jak zaczyna szczekać po naciśnięciu na nosek:
403 Forbidden

Fajne są te wszystkie zabawki, maty, bujaczki, karuzele.
Jestem na kupnie maty, może dzisiaj coś upoluje :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Jesli ktos poszukuje lozeczka turystycznego to polecam Caretero Grande. Kupilismy miesiac temu i sprawuje sie super i jako lozeczko i kojec do zabawy. Dzieki dopinanemu daszkowi i moskitierze maluszek moze sobie spokojnie uciac drzemke na swiezym powietrzu. W zestawie jest tez przewijak montowany na lozeczko, ustrojstwo ktore wprawia je w wibracje, dopinane bieguny do kolysania i okropne wiszace misie ktore na szczescie mozna zdjac ;) U nas przejsciowo robi tez za domowe lozeczko do spania, tylko kupilismy normalny materac. Niestety materac turystyczny trzeba dokupic do lozeczka oddzielnie.
ImageUploadedByForum BabyBoom1409234275.609914.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1409234275.609914.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1409234275.609914.jpg
    50,9 KB · Wyświetleń: 54
Do góry