reklama
Jotemka
Fanka BB :)
Ponieważ Marek jest totalnym leniuchem i nie mam maty z pałąkami to kupiłam mu takie cudo Edukacyjna mata żyrafa 9167 :: Bright Starts
Czekam na kuriera
Czekam na kuriera
magda1978
Jotemka mamy taką samą matę, młoda uwielbia na niej leżeć.
Do wózka mam tylko tradycyjną zawieszkę z trzema pieskami czy misiami, ale nie używam, bo tylko mi przeszkadza przy wkładaniu, wyjmowaniu, podawaniu smoczka itp, ale już chyba czas będzie coś zawiesić, bo mała coraz mniej na spacerze śpi
Do wózka mam tylko tradycyjną zawieszkę z trzema pieskami czy misiami, ale nie używam, bo tylko mi przeszkadza przy wkładaniu, wyjmowaniu, podawaniu smoczka itp, ale już chyba czas będzie coś zawiesić, bo mała coraz mniej na spacerze śpi
TruskawkowaMamba
Edysiek
odkrywca
Ja nie przyczepiam do wózka nic, bo u nas wózek na razie służy tylko do spania.
Mam taką plastikową zawieszkę - trzy misie to ją doczepiam do przyrządu gimnastycznego na samym dole. Córcia bardzo lubi się nimi bawić, bo robi dużo hałasu i o ile stuka w nie rączkami i próbuje łapać to zdecydowanie woli kopać nóżkami.
Poza tym bardzo lubi słonika z pozytywką Canpol, Słonik, maskotka z pozytywką za 45,99 zł - Canpol Sp. z o.o. - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com
Teraz czekam na przesyłkę, bo udało mi się wylicytować w zestawie kilka zabawek m.in. BabyOno, Krokodyl, zabawka z wibracją za - Ono Paweł Antczak - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com
i jeszcze Krokodyl EMIL Segmentowy PLUSZAK Edukacyjny do tego kilka grzechotek i gryzaków.
A wczoraj jeszcze byłam u bratowej i okazało się, że znalazła jeszcze całą zrywkę grzechotek - to teraz na pewno nam ich nie braknie
Przyrząd gimnastyczny mamy taki zrobiłam zdjęcie, bo już takich nie produkują.
Wiekowy już jest, bo jeszcze po starszej i ma ponad 10 lat. A służył jeszcze 2 innym dzieciom i pewnie jeszcze nie jednemu posłuży, bo solidny jest.
Mam taką plastikową zawieszkę - trzy misie to ją doczepiam do przyrządu gimnastycznego na samym dole. Córcia bardzo lubi się nimi bawić, bo robi dużo hałasu i o ile stuka w nie rączkami i próbuje łapać to zdecydowanie woli kopać nóżkami.
Poza tym bardzo lubi słonika z pozytywką Canpol, Słonik, maskotka z pozytywką za 45,99 zł - Canpol Sp. z o.o. - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com
Teraz czekam na przesyłkę, bo udało mi się wylicytować w zestawie kilka zabawek m.in. BabyOno, Krokodyl, zabawka z wibracją za - Ono Paweł Antczak - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com
i jeszcze Krokodyl EMIL Segmentowy PLUSZAK Edukacyjny do tego kilka grzechotek i gryzaków.
A wczoraj jeszcze byłam u bratowej i okazało się, że znalazła jeszcze całą zrywkę grzechotek - to teraz na pewno nam ich nie braknie
Przyrząd gimnastyczny mamy taki zrobiłam zdjęcie, bo już takich nie produkują.
Wiekowy już jest, bo jeszcze po starszej i ma ponad 10 lat. A służył jeszcze 2 innym dzieciom i pewnie jeszcze nie jednemu posłuży, bo solidny jest.
Załączniki
Ostatnia edycja:
Filip najbardziej lubi bawić się tym oto pieskiem, próbuje go łapać, śmieje się jak zaczyna szczekać po naciśnięciu na nosek:
403 Forbidden
Fajne są te wszystkie zabawki, maty, bujaczki, karuzele.
Jestem na kupnie maty, może dzisiaj coś upoluje
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
403 Forbidden
Fajne są te wszystkie zabawki, maty, bujaczki, karuzele.
Jestem na kupnie maty, może dzisiaj coś upoluje
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Czesc dziewczyny, jestem mamą wrzesniową 2013
Polecam Wam buciki dla maluszka
Trampki granatowe CONVERSE rozm. 18 , 11cm NOWE ! (4439476783) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
które beda piekna ozdobą a także będą chronić nóźkę przed zimnem
Polecam Wam buciki dla maluszka
Trampki granatowe CONVERSE rozm. 18 , 11cm NOWE ! (4439476783) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
które beda piekna ozdobą a także będą chronić nóźkę przed zimnem
TruskawkowaMamba
My wczoraj kupiliśmy taką matę Produkty - Canpol
Stwierdziłam, że biały pałąk w czarne kropki spodoba się maluchowi-nie myliłam się
Aha a jeśli któraś z Was ma odwieczny problem z suszeniem butelek to polecam tą suszareczkęProdukty - Canpol
Stwierdziłam, że biały pałąk w czarne kropki spodoba się maluchowi-nie myliłam się
Aha a jeśli któraś z Was ma odwieczny problem z suszeniem butelek to polecam tą suszareczkęProdukty - Canpol
Ostatnia edycja:
reklama
Jesli ktos poszukuje lozeczka turystycznego to polecam Caretero Grande. Kupilismy miesiac temu i sprawuje sie super i jako lozeczko i kojec do zabawy. Dzieki dopinanemu daszkowi i moskitierze maluszek moze sobie spokojnie uciac drzemke na swiezym powietrzu. W zestawie jest tez przewijak montowany na lozeczko, ustrojstwo ktore wprawia je w wibracje, dopinane bieguny do kolysania i okropne wiszace misie ktore na szczescie mozna zdjac U nas przejsciowo robi tez za domowe lozeczko do spania, tylko kupilismy normalny materac. Niestety materac turystyczny trzeba dokupic do lozeczka oddzielnie.
Załączniki
Podziel się: