reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

;) jak gejsza, drypcia się z zaciśniętymi udami. Nie jest tak trudno ;)

Ej, to tylko mi nie zaglądał nikt po porodzie między nogi? :-o Obchód polegał na pomacaniu czy macica się obkurcza.

A co Ci napisali na wypisie czy się nacięcie zrasta? Ja przepisywałam dane do planu porodu to mam rychłozrost wpisany a nie wyobrażam sobie oceny co się dzieje bez zaglądania.

reklama
U nas tak jak pisałam fetyszysci oglądali 2 razy dziennie przy obchodach no i jeszcze moj lekarz sam sprawdzał i nie dość że lekarze to na obchodzenie były pielęgniarki neonatolog i baba z sekretariatu od wypisów i wszyscy się gapili a co najlepsze ja byłam po cc więc nacięcia pęknięcia nie bylo więc... Pytam po co?

A co Ci napisali na wypisie czy się nacięcie zrasta? Ja przepisywałam dane do planu porodu to mam rychłozrost wpisany a nie wyobrażam sobie oceny co się dzieje bez zaglądania.

Phi... a nic nie napisali! Generalnie to wróciłam do domu i po 2 tygodniach zaczęłam się zastanawiać czy oby na pewno mam założone szwy rozpuszczalne bo mi dosyć długo coś tam przeszkadzało a położna mówiła że po 10 dniach się rozpuszczają...
Tak czy siak zaczęły mi nitki wychodzić to się uspokoiłam a jak odważyłam się podejrzeć ostatnio jak sprawa wygląda, to nie widziałam gdzie to ciachnięte było :-o

Cześć dziewczyny, mam do sprzedania butelkę wody koprowej gripe water na kolki - kupiłam 2 butelki, ale małej pomogła już pierwsza więc druga została nienaruszona:) Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt na pw:)

Edysiek - ja mam jeszcze leżaczek z Fischer z 5 lat po starszym synku. Teraz próbowałam wsadzic młodego ale wydaje mi sie ze jakos wysoko w nim siedzi, i jemu nie podobało sie. ten twój widze ze jednak bardziej leżący jest wiec lepszy. Mój narazie odmawia siedzenie w lezaczku wiec pozostaja rączki

Edysiek ja mam z fisher price prawie identyczny tylko nogi troche inne,ale jestem zadowolona , mloda tylko nie lubi wibracji za to melodyjke tak i najlepiej jak starszy brat kolo niej siedzi wtedy nawet potrafi zasnac w nim. takze ja polecam:tak:

reklama
Do góry