reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Ja tez slyszalam ze stanik do karmienia powinien byc min 1 rozmiar wiekszy niz ten z koncowki ciazy (miseczka) a obwod taki jak przed ciaza. Nie wiem czy to prawda, przetestuje na sobie bo nie mam innego pomyslu na dobor stanika.

A poniżej dalsza czesc prania dka maluchow :-)
IMG_20140309_113816.jpg
IMG_20140309_113825.jpg
IMG_20140309_113834.jpg

Załączniki

• IMG_20140309_113816.jpg
    IMG_20140309_113816.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 65
  • IMG_20140309_113825.jpg
    IMG_20140309_113825.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 68
  • IMG_20140309_113834.jpg
    IMG_20140309_113834.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Nastał czas na mój debiut w maluszkowych zakupach :-)
W sobotę byliśmy w Ikei (weekendowy koszmar ale terminów brak...) i kupiliśmy komodę do pokoju Tolci ale Wam jej nie pokażę :) bo wczoraj kupiliśmy inną ;-) i tak oto w sypialni będziemy mieć nową komodę na nasze szpargały a Tolcia ma z przewijakiem, bardziej kolorową i szafę jeszcze:
komoda.jpgszafa.jpg

Wczoraj wieczorem zamówiłam w aptece większość potrzebnych artykułów higieniczno-kosmetycznych. Zostało kilka sztuk, które kupię przy okazji spaceru. Dziś jeszcze przeszukam internet w poszukiwaniu pieluch tetrowych, flanelek, ręczników itp. Myślę, że idzie mi całkiem sprawnie ;-)

Tylko w zakłopotanie wprawiają mnie zdjęcia Waszych suszarek :-D bo ja z tym w lesie, no ale nawet jeśli to komoda przyjedzie najpóźniej w środę więc jestem usprawiedliwiona :-p

Załączniki

• komoda.jpg
    komoda.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 107
  • szafa.jpg
    szafa.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 103
An-fotografia nie jestes w tym lesie sama ... tylko ja juz na żadne meble nie czekam bo musze sie zmiescic w tych co mam.

auliya już mi lepiej !!! w tym lesie :tak:
Zamówiłam przed chwilą trochę fatałaszków, których nie potrzebuję ponieważ mam dwa wielkie kartony ciuchów i muszę liczyć na to, że kurier je przywiezie jak męża nie będzie w domu :sorry:
Nie mogłam się powstrzymać bo większość tych co mam są takie nie w stylu :baffled: a te poprawiły mi nastrój!
Zestawy:
2.jpg3.jpgpol_pl_pakiet-MINYMO-6-szt-74-cm--10445_1.jpg
I jeszcze dwie pary galotów:
4.jpg5.jpg

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 112
  • 3.jpg
    3.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 107
  • pol_pl_pakiet-MINYMO-6-szt-74-cm--10445_1.jpg
    pol_pl_pakiet-MINYMO-6-szt-74-cm--10445_1.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 113
  • 4.jpg
    4.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 106
  • 5.jpg
    5.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 105
Rila super pranko :-) ja już wszystko poprałam ale wczoraj znajoma mówiła że są super przeceny w Tk Maxx wiec chyba dzisiaj się jeszcze wybiorę :p

An-fotografia super zakupy, komoda z szafą super takie kolorowe a te galotki są przecudne :-)

Witam drogie mamy, kupiłam wózek spacerowy ALFA CARETERO i byłam nim dosłownie 4 razy na spacerze, w tym samym czasie mąż nie konsultując ze mną kupił też wózek. Więc siłą rzeczy jeden chcę sprzedać PILNIE.

oto opis CARETERO ALFA z wysyłką sprzedam za 140zł. wózek ma 3 tygodnie. i jest koloru czerwonego. Wysyłam na swój koszt. Jak ktoś jest zainteresowany proszę o telefon do męża kom.602-228-968.

808edcab594c48965db2e6b2e7f6194a.jpg

Załączniki

• 808edcab594c48965db2e6b2e7f6194a.jpg
    808edcab594c48965db2e6b2e7f6194a.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 57
auliya już mi lepiej !!! w tym lesie :tak:
Zamówiłam przed chwilą trochę fatałaszków, których nie potrzebuję ponieważ mam dwa wielkie kartony ciuchów i muszę liczyć na to, że kurier je przywiezie jak męża nie będzie w domu :sorry:
Nie mogłam się powstrzymać bo większość tych co mam są takie nie w stylu :baffled: a te poprawiły mi nastrój!
Zestawy:
Zobacz załącznik 614295Zobacz załącznik 614296Zobacz załącznik 614297
I jeszcze dwie pary galotów:
Zobacz załącznik 614298Zobacz załącznik 614299

Ale cudności:tak:. Uwielbiam ciuszki w takich żywych kolorach

an fotografia jestem zachwycona komodą i szafą! ekstra! i ciuszki też super :)

teraz patrze na wasze pranie i muszę Wam powiedzieć, że się cieszę, że mam to za sobą bo teraz już bym chyba nie dała rady tego wszystkiego prasować, układać.....

reklama
An-fotografia super meble, bardzo mi się podobają!!!!
Moje zakupy znów utknęły w martwym punkcie. Muszę poprać to co mam i złożyć do komody, której nie mam :-D Jeszcze muszę spróbować złożyć łóżeczko i to planuje dzisiaj, najpóźniej jutro uskutecznić :-)

Do góry